Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.746
Cevap
71
Favori
374.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meyveli ağacı taşlarlar, olay budur yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

quote:

Orijinalden alıntı: ilarismedikal

Arkadasım ağzına sağlık 10 numara yazmışın halen bır arkadaş 2 hava yastığı falan dıyor ama başka model arabası olduğundan bahsedıyor neden kendı
    sayfalarında laf yetıstırmıyorlarda gelıp burada poloyu kotuluyorlar anlamıyorum
    sunuda soylıyım bıldıklerımde var cogu başka marka araba satıcısı da ondan yoksa bu sayfada fordcunun Volvocunun clıocunun kiacının ısıne anlamış degılım
    bende aynı fıkırdeyım lütfen ızlenımlerımızı yazalım araba polo araç sahıplerı golf culer bıle mümkünse kendı sayfalarında degerlendırme yapmalılar
    bız sımdı Mercedes sayfasına gıdıp ahkam kessek ne kadar doğru olur saygılarımla.....

Abicim sakin ol bi istersen :) eşime polo bakıyorduk o yüzden buradaydık zaten vazgeçirdim onu 7 hava yastıklı yeni yaris için kaporamızı verdik. Allah hepimize kazasız keyifli sürüşler nasip etsin de gerisi teferruat azizim.

Şevkinizi kırmak istemem ama bende yeni polo 2014 aldım almadan önce B segmenti tüm araçları inceledim denebilir. Yarisi alıpta kullananlar pek meth etmemişler. Dışarıdan gözlemleyenlerin eleştirilerine pek kulak asmıyorum fakat alıpta yorumlayanlar pekte + puan vermemiş bilginiz olsun bir inceleyin derim..

• NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Almadan önce kesinlikle bir test sürüşü yapın derim... Bu çok çok önemli...
  • Sağa çekince direkt manuel vitese geçiliyor. D ve S vites kolunu aşağı çekince değişiyor. Şöyle ifade edeyim D/S vites kolunun en aşağıda durduğu pozisyon. ama dikkat ederseniz D/S işaretinin altında geriyeı doğru bir ok var.geriye çekerseniz S'ye atıyor, tekrar geri çekerseniz D'ye dönüyor. sağa çektiğinizde ise manuel kullanım devreye giriyor ileri iterseniz vites büyütüyor geri çekerseniz küçültüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Almadan önce kesinlikle bir test sürüşü yapın derim... Bu çok çok önemli...

Evet çok saolun, çağırdılar zaten plaskası takılmış yeni yaris test aracının, işin kötü übu sralar çok yoğunum pek vaktim yok, ama illaki test etmek gerek dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drawback

quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

quote:

Orijinalden alıntı: ilarismedikal

Arkadasım ağzına sağlık 10 numara yazmışın halen bır arkadaş 2 hava yastığı falan dıyor ama başka model arabası olduğundan bahsedıyor neden kendı
    sayfalarında laf yetıstırmıyorlarda gelıp burada poloyu kotuluyorlar anlamıyorum
    sunuda soylıyım bıldıklerımde var cogu başka marka araba satıcısı da ondan yoksa bu sayfada fordcunun Volvocunun clıocunun kiacının ısıne anlamış degılım
    bende aynı fıkırdeyım lütfen ızlenımlerımızı yazalım araba polo araç sahıplerı golf culer bıle mümkünse kendı sayfalarında degerlendırme yapmalılar
    bız sımdı Mercedes sayfasına gıdıp ahkam kessek ne kadar doğru olur saygılarımla.....

Abicim sakin ol bi istersen :) eşime polo bakıyorduk o yüzden buradaydık zaten vazgeçirdim onu 7 hava yastıklı yeni yaris için kaporamızı verdik. Allah hepimize kazasız keyifli sürüşler nasip etsin de gerisi teferruat azizim.

Şevkinizi kırmak istemem ama bende yeni polo 2014 aldım almadan önce B segmenti tüm araçları inceledim denebilir. Yarisi alıpta kullananlar pek meth etmemişler. Dışarıdan gözlemleyenlerin eleştirilerine pek kulak asmıyorum fakat alıpta yorumlayanlar pekte + puan vermemiş bilginiz olsun bir inceleyin derim..

ah yan hava yastıkları olaydı, ah sadece 2 airbagli polo testlerden 4 yıldız anca alabilmemiş olsaydı .. o zaman gerçekten benim de sempatim var almanlara .. benim de muhtemelen az donanım teklif etmesine rağman yine vw polo olurdu ilk tercihim.

• racerant kullanıcısına yanıt
    tebrık ederım.......
  • arkadaşlar 9 gündür makyajlı poloyla birlikteyiz ben şahsen 4 hava yastığı olduğunu zannediyordum 2 ise azmış fakat her ne olursa olsun güven hiissini direksiyonda veren bir araba.
    ayrıca yaris alan arkadaşlar güle güle kullansınlar ama eğer dizel yaris alıyorlarsa otomatiği polonun dizel otomatiğini tutmaz.
  • Valla daha önce yazdım 4 adet sıfır aracım vw idi.. Bir değişiklik yaptım sıfır honda civic aldım fb kasa 2012 cok ruh hastası titiz bir adamımdır .. Araca binilirken ayagı aracın kenara carpana deli olurum mesela.. Neyse civic'e 18 ay bindim zaten sekmenti farklı full elegance modeli idi.. Sattım yani polo aldım.. Hayatımdan memnunum.. 18 ay bindiğim civic aracımın iç kapı tutma yerleri soyulmaya başlayınca sattım.. Civic gercekten cok guzel araba ama vw'de böyle birşey yaşamayacagımı biliyorum..
    Birazda ekonomik düşündüm civic ist içi 7.4 iken polo 4.9 su anki değerim..benzinli aracta bence çok iyi..
    Aractakı tek sıkıntı dalgalı asfalttan gecerken "lok lok"şeklinde bir ses gelmesidir sol arka tarafımdan gelen bu sesi 3 defa servise göturdum bulamadılar..en sonuna muadilleri ile test edip sesin normal oldugunu söyleseler bile ben başka bir serviste bulacagım o sesi.. Yada istanbulda iyi bir usta tavsiyeniz varsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..Sırf bu yuzden aracımı satabilirim.. Ama dediğim gibi bu benim ruh hastalıgı bir durumum..
    Şuda var polo için rakamlar çol deniliyorda 45 binliradan aşagı aracmı var bu sekmentte merak ediyorum.. Hyundai i10 aracının fiyatına bakmak lazım..
    Aracım 1.2 tsi 90 hp manueldir.. Civic te digital klima 2 de iken arac motor kesmesi yapardı polo da klima 4 de banamısın demiyor.. Oyuzden aracımdan memnunum ..
    Herkese hayırlı surusler olsun..
    Bu birazda tercih ve zevk meselesidir saygı duymak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 6 Eylül 2014; 14:45:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Orijinal polo paspası arıyorum. En uyguna nereden alabilirim.
    Servisten alın demeyin çünkü 160 TL istiyorlar.
    Satan arkadaşlar varsa lütfen benimle iletişime geçsinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dizel otomatik lineam vardı sattım acil araba bakıyorum dizeller otomatiklerde fiyatlar uçuk mecburen az yakan benzinleye dönüyoruz.Clio 1.2 icon araştırıyorum ama araç çok tuttuğundan 2. el sıfıra yakın fiyatta hatta çok az sıfırdan fazla fiyat yazanlar var.I20 e bakıyorum daha uygun polo da gözüme çarptı 1.2 tsı otomatik tavsiye eder misinz......ayrıca poloyu fazla bilmiyorum

2013 1.4 polo ların hepsi tsi midir..

chorome edition gibi sınıflama gördüm eski bir sınıflamamıdır..

polonun sitesinde chrome edition diye bir şey yok ..yardomlarınızı bekliyorum

ayrıca kasa değişmişmidir.....değişmişse ne zaman ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ates3400

arkadaşlar dizel otomatik lineam vardı sattım acil araba bakıyorum dizeller otomatiklerde fiyatlar uçuk mecburen az yakan benzinleye dönüyoruz.Clio 1.2 icon araştırıyorum ama araç çok tuttuğundan 2. el sıfıra yakın fiyatta hatta çok az sıfırdan fazla fiyat yazanlar var.I20 e bakıyorum daha uygun polo da gözüme çarptı 1.2 tsı otomatik tavsiye eder misinz......ayrıca poloyu fazla bilmiyorum

kasa yakın zamanda makyajlandı.
    chrome edition makyajsız kasaya ait bir donanım paketi fakat şu an hiçbir pakette bulunmayan özelliklere sahip.
    bunun dışında makyajsız kasalarda tsi motorlu yani turbolu benzinliler yok yani 2014 hazirandan sonra çıkan pololardan alırsanız tsi motorlu ekonomik benzinlilerden alabilirsiniz.
    tsi'lerin otomatiklerini test etme şansım oldu tavsiye ederim. dizele göre çok sessiz bir motor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenkonu

quote:

arkadaşlar dizel otomatik lineam vardı sattım acil araba bakıyorum dizeller otomatiklerde fiyatlar uçuk mecburen az yakan benzinleye dönüyoruz.Clio 1.2 icon araştırıyorum ama araç çok tuttuğundan 2. el sıfıra yakın fiyatta hatta çok az sıfırdan fazla fiyat yazanlar var.I20 e bakıyorum daha uygun polo da gözüme çarptı 1.2 tsı otomatik tavsiye eder misinz......ayrıca poloyu fazla bilmiyorum

kasa yakın zamanda makyajlandı.
    chrome edition makyajsız kasaya ait bir donanım paketi fakat şu an hiçbir pakette bulunmayan özelliklere sahip.
    bunun dışında makyajsız kasalarda tsi motorlu yani turbolu benzinliler yok yani 2014 hazirandan sonra çıkan pololardan alırsanız tsi motorlu ekonomik benzinlilerden alabilirsiniz.
    tsi'lerin otomatiklerini test etme şansım oldu tavsiye ederim. dizele göre çok sessiz bir motor.

ilginiz için teşekürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ford-ergin-a.s-den-satiliktir-178256216/detay/ 1

2

bu seçtiğim araçlarla ilgili bilgi verecek olursa sevinirim hangisi fiyat /ferformans açısından uygundur....

1.4 tsi nin 1.2 tsi den çok yakıt farkı var mıdır....

lginiz için teşekürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ford-ergin-a.s-den-satiliktir-178256216/detay/ 1

2

bu seçtiğim araçlarla ilgili bilgi verecek olursa sevinirim hangisi fiyat /ferformans açısından uygundur....

1.4 tsi nin 1.2 tsi den çok yakıt farkı var mıdır....

yeni 1.2 tsi otomatik mi almak iyi yada uygun fiyatlı 1.4 ts i mi aradaki fiyat farkına değer mi....

• bu fiyat normal midir....

2.el satıcıların hep anadoluda olmasıda ilginç...
  • ates3400 kullanıcısına yanıt
    Yeni makyajlı kasa çıplak Polo 48300 fiyatı baz alın... Buna göre..

İlk araç Mersin'de ve 7200 KM'de eski kasa bu fiyat fazla bana göre..

İkinci araba eski kasanın en iyisi 6100'de ama Ankara'da fiyat performans açısından en iyi seçenek..

Üçüncü araba cam tavan var güzel özellik ama eski kasa ve 27000 KM'de olması bu fiyat için pahalı..

Son araba yeni kasa ama çıplak halde 49800 fiyat çok...

Tavsiyem sıfır yeni kasa Polo almanız hem eski kasaya göre daha kaliteli çünkü eski kasada iç malzeme kalitesi yeni kasaya göre düşük şimdiki kasa Golf işçiliğinde, aynı zamanda 1.2 motor vergi açısından da 1.4'e göre çok avantajlı.. Ama illa bu 4 seçenek den biri diyorsanız ikinci olan chrome edition'ı öneririm..

• 1.2 TSI Manuel Comfortline iş yapar bu araçta

DSG'ye nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İkinci araba eski kasanın en iyisi 6100'de ama Ankara'da fiyat performans açısından en iyi seçenek..

Üçüncü araba cam tavan var güzel özellik ama eski kasa ve 27000 KM'de olması bu fiyat için pahalı..

Tavsiyem sıfır yeni kasa Polo almanız hem eski kasaya göre daha kaliteli çünkü eski kasada iç malzeme kalitesi yeni kasaya göre düşük şimdiki kasa Golf işçiliğinde, aynı zamanda 1.2 motor vergi açısından da 1.4'e göre çok avantajlı.. Ama illa bu 4 seçenek den biri diyorsanız ikinci olan chrome edition'ı öneririm..

İlginiz için teşekkurler...

i20 ve clio yu çok inceledim Poloyu ise 2 gundur inceliyorum Butcem 40 civarı ama çok çok iyi olursa 45 e kadar gelebilir .Bu çerçevede araç konusunda önerileriniz olursa sevinirim....

yukarıdaki 4 seçenek arasında mutlaka değil....ben karşılaştırmak ve bir fikir almak amacıyla verdim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yeni-polo-1.2-tsi-dsg-177574353/detay/ bu seçenek nasıldır ve pazarlıkla nereye kadar zorlanabilir....

• quote:

i20 ve clio yu çok inceledim Poloyu ise 2 gundur inceliyorum Butcem 40 civarı ama çok çok iyi olursa 45 e kadar gelebilir .Bu çerçevede araç konusunda önerileriniz olursa sevinirim....

yukarıdaki 4 seçenek arasında mutlaka değil....ben karşılaştırmak ve bir fikir almak amacıyla verdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mangalay

1.2 TSI Manuel Comfortline iş yapar bu araçta

DSG'ye nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum

güvenmek değilde mecburiyet diyelimmmm Otomatik alma zorunluluğu var.....

Bu yuzden öğrenmek istiyorum wv de hala dsg şamsıman problemleri devam ediyor mu....

i20 ve i30 da pek şansıman problemi duymadım ama i30 bütcemi aşıyor.....
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yeni-polo-1.2-tsi-dsg-177574353/detay/ bu seçenek nasıldır ve pazarlıkla nereye kadar zorlanabilir....

araç güzel sıfır gibi ama sıfırı ile arasında çok fazla fark yok.
    bence bu parayı veren sıfır parasını da verir.
    satarken ilkelden olur kdv ve ötvsini vergi mükellefi iseniz kullanabilirsiniz.
    bence sıfır.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.