Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.740
Cevap
70
Favori
368.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyat belli değil o zamanın euro üstünden fiyatlandırılıyormuş bakalım artık ama tahminime göre 62.000 TL olur
  • arkadaşlar merhaba 1.2 tsi 90 beygır poloyu almayı dusunuyorum kullananlar yakıt tuketımını yazabılırmı
  • miracberkk M kullanıcısına yanıt
    Şuan ortalama 8 litre civarı bende DSG otomatik... 100 km civarında motor, daha açıldıkça düşecekmiş...
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    palioyla takas düşünürmüsünüz hocam özellikleri imzada geçiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PaliocuHüseyin

    palioyla takas düşünürmüsünüz hocam özellikleri imzada geçiyor

    Arabayı sattığımı sizi düşündüren nedir ???
  • merhaba

    en son sipariş ile içimize sinen bir polo 1.2 tsi dsg getirtmeye karar verdik. istediğimiz opsiyonlar: yan hava yastıkları, sürüş konfor paketi, bluetooth ve fiyat çok şişmezse karartılmış yan camlar ile adaptive cruise control, perde hava yastıkları (belki)
  • Tartisma yaratmak istemem ama gecen sene yeni kasa ford fiesta guvenlik paketli arac aldim yaklasik 30bin km yaptim. Su an kiraladigim 1.4tdi poloyu kullaniyorum. Polo nun direksiyonu cok hissiz fiestadan daha fazla yol sesi aliyor. Ses sistemi fiestanin cok daha iyi ses kalitesi olarak. Biraz kilolu oldugum icin polonun koltuklarinda rahat edemedim. Arac almadan mutlaka kafadaki alternatiflerin test edilmesi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polo 1.2 dsg 90 ps kullanan arkadaşlardan bıraz youm alabılırmıyız mesela aracı alırken ne ekletelim surus konfor paketımı yada guvenlıkmı fıkır verırlerse sevınırım
  • Bırde dıkkat edıyorum fordcular burda kiacılar burda herkesın aklı poloda kalmış :) polo böyle bır sey ıste gıder dfarklı marka alırsınız ama kalınız almanda kalır :) ahhhh ahhhhh

    benımde aklım BMW de ama ıste ımkankar

    Aşk üç harf demıs adam BMW .....
  • ilarismedikal İ kullanıcısına yanıt
    Ben polo almadan evvel kafamdaki araçlar şunlardı.. Hyundai IX20, Renault Clio, Ford Fiesta, Seat Leon, Skoda Rapid Spaceback ve Polo.. IX20 ve Clio full donanımlı olmasına rağmen işçilik kalitesi( kalitesiz sert plastik) yönünden ilk etapta yarış dışı kaldılar.. Rapid 2.el piyasası yüzünden elendi.. Fiesta işçilik kalitesi, Polo'dan 1 tık altında olmasına rağmen görüntü bazında hoş olması ( Led ön farlar ) cezbediyordu.. Fakat en üst versiyon Titanyum bile standart olarak çok boştu.. Arka frenlerin disk değil kampana olması canımı çok sıktı.. Bir şeye benzemesi için paket almanız gerekli Güvenlik pakedi, X paketi, Tekno pakedi.. Reklamlarında bahsettiği SMS okuma olayı için bile ekstra Sony müzik sistemi almalısınız.. Zaten standart hali ile Polo'dan yaklaşık 4000 TL pahalı olmasıda cabası.. Bu yüzden Fiesta'da elendi.. Seat Leon C segmentin de bir araba olmasına rağmen fiyatı ile çok cazipti... 56000 TL'ye standart modelini alabiliyorsunuz. Fakat bu arabaya led ön ve arka lambalar çok yakışıyor ve bunlar için ek paket almalısınız bu şekilde bütçemi aşıyordu.. Aynı zamanda 2. el piyasası yönünden Polo ve Fiesta'ya oranla zayıf kalması ayrı bir etkendi.. Polo her zaman öncelikliydi. Alman olması zaten hepsinden bir adım öne çıkarıyordu.. Dünya da tartışmasız en kaliteli arabaları Almanlar yapar kesinlikle.. Fakat standart şekilde araba çok boştu.. Ama benim önceliğim bluetooth olduğu için bu şekilde yakalar yakalamaz aldım.. Fiyatı da bu segment araçlar içerisinde kalitesi ile çok iyi.. Düşünürseniz kesinlikle Sunroof ekletmeyi unutmayın bu araba da Sunroof çok güzel duruyor ve aynı zamanda kaliteli... Benim bekleyecek zamanım olmadığı için Sunroof'lu model alamadım..




  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mitra

    Hayırlı olsun..

    Bayiden yine koca bir hayal kırıklığı ile döndük. Doğuş yeni polo lar için opsiyon listesinde henüz yan hava yastığı seçeneğini hazırlamamış. Bu ne demek anlam veremedim. Sanki kendileri koyacaklar airbag leri.

    Doğuş senden nefret ediyorum. Paramızla bile istediğimiz poloya kavuşamıyoruz.
    Niyetleri golf sattırmak heralde bunların.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    O zaman Blue GT'nin 4 kapısını isteyin..
  • slm direksiyon sistemi nasıl acaba ? yuksek hızlara çıkıldığında ağırlaşıyor mu ? eski poloda hıza duyarlı bir direksiyon yok. karşılaştırabilir misiniz ? tşkler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mitra

    O zaman Blue GT'nin 4 kapısını isteyin..

    İstedim ama da olumsuz cevap verdiler gerekçelerini hatırlayamıyorum şimdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Mitra genıs anlatım ve yorumun ıcın cok tşk ederım su ekım kasım ındırımlerını bekliyorum bende polo ıcın ama ekleteceklerımde var extra bakalım kaça patlayacak poloyu bır alsam bende kurutlsam forumda benden kurtulsa :)
  • ilarismedikal İ kullanıcısına yanıt
    Sorun değil her zaman..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwave

    slm direksiyon sistemi nasıl acaba ? yuksek hızlara çıkıldığında ağırlaşıyor mu ? eski poloda hıza duyarlı bir direksiyon yok. karşılaştırabilir misiniz ? tşkler.

    Merhaba

    Yeni Polo'da elektro mekanik servo direksiyon sistemi mevcut, yani yüksek hızlarda sertleşiyor, bir önceki kasa kardeşimde var ondaki sistemle farklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwave

    slm direksiyon sistemi nasıl acaba ? yuksek hızlara çıkıldığında ağırlaşıyor mu ? eski poloda hıza duyarlı bir direksiyon yok. karşılaştırabilir misiniz ? tşkler.

    Fiestanın çok gerisinde. Ben 160 180 li hızlar yaptım bir önceki polodan pek bir fark göremedim. Yolu hissedemiyorsunuz.
  • cevaplar için tşkler. ben de eğer farkli ise, yeni direksiyon sistemini almaya çalışıyım diye düşündüm. Gerçekten yüksek hızda ani bir harekette herşey olabilir. Bu segmentteki araçları genellikle bayanlar ve de acemiler alıyor ve de artan fiyatlarıyla daha iyi bir direksiyonu hak ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.