Şimdi Ara

Makyajlı Opel Insignia 1.6 Sidi Turbo 170 Hp AT Testim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
27.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metomurti

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: -satana-

sormasi ayip cut off nedir ne ise yarar?

Ayağınızı gazdan çekince aracın gaz almasını engeller Anlık tüketimden devreye girdiğini görebilirsiniz

Muharrem sonuç olarak her ne kadar videonun başında bu araçta cut-off yok diyorsan da aslında araçta bu sistemin var olduğunu kabul ediyoruz. Mütabık mıyız?

Sonrasında bu aracın kullanım klavuzunu baya bir karıştırdım da orada bununla ilgili net bir bilgi var.

Makyajlı Opel Insignia 1.6 Sidi Turbo 170 Hp AT Testim

Aslında orada kendimi tam ifade edemedim otomatik vites olduğundan gazdan çekince hemen üst vitese geçiyor tam kendini gösteremiyor. Aslında 6. vitese gelse devreye girdiğini anlık tüketimde görebileceğiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metomurti

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -satana-

sormasi ayip cut off nedir ne ise yarar?

Ayağınızı gazdan çekince aracın gaz almasını engeller Anlık tüketimden devreye girdiğini görebilirsiniz

Muharrem sonuç olarak her ne kadar videonun başında bu araçta cut-off yok diyorsan da aslında araçta bu sistemin var olduğunu kabul ediyoruz. Mütabık mıyız?

Sonrasında bu aracın kullanım klavuzunu baya bir karıştırdım da orada bununla ilgili net bir bilgi var.

Makyajlı Opel Insignia 1.6 Sidi Turbo 170 Hp AT Testim

Aslında orada kendimi tam ifade edemedim otomatik vites olduğundan gazdan çekince hemen üst vitese geçiyor tam kendini gösteremiyor. Aslında 6. vitese gelse devreye girdiğini anlık tüketimde görebileceğiz

Üst vitese geçtikten sonra rolantiye alıyor , hem yüksek devirden dolayı hemen yavaşlamıyor hemde tüketim sıfıra iniyor

• Kardeşim eline sağlık..Çoğu makyajlı arabaya duyduğum iştah insigniada da belirdi
  • Merhaba,

1.6 CDTI motorlu opsiyonun ne zaman geleceği belli mi acaba?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

fiyatini duyunca kosarak uzaklastigim bir arac

Aynen kendimi zor attim disari

Siz ne diyorsunuz ben fiyatı duyunca satış temsilcisini de alıp dışarı attım kendimi

Ben gecen gun 1.6 170hp cosmo manuel insignia ya 76 bin tl fiyat aldim sinifina gore cokmudur acaba?
    Arkadaslar liste fiyati uzerinden bir miktar indirim alinabiliyor ve bence bu sinifa gore normal.

Su anda guya indirimli olarak 2013 model 87.000

2014 model 90.000 görümüyor.Vay be.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.