Şimdi Ara

Makyajlı Opel Insignia 1.6 Sidi Turbo 170 Hp AT Testim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
27.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben araci cok begendim. Dun test icin gittim, bursa neskara bir tane gelmis oda benim gittigim subede degilmis. O yuzden yapamadim.

Sonra toyota ya gittim corolla ya baktim premium 1.6otomatik icin 64 dediler. O an ter basti.

Birakalim da d segmenti bir arac icin bu sartlarda 75istesinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o dokunmatik ekranını beğenmedim .. maalesef artık tüm arabalarda kullanılmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Almanlarin yüz karasi denilen opel bile böyle bir araci üretip satiyor. Almandan sasmayacaksin arkadas.

opelin gemisinden haberiniz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Valla ben araci cok begendim. Dun test icin gittim, bursa neskara bir tane gelmis oda benim gittigim subede degilmis. O yuzden yapamadim.

Sonra toyota ya gittim corolla ya baktim premium 1.6otomatik icin 64 dediler. O an ter basti.

Test aracı gelmiş mi yani neskara? Ben hafta sonu nilüfer şubesine gittim. Henüz gelmediğini ancak yeni yalova yolundaki şubede inceleyebileceğimi söylediler.Oraya gittim,showroomda aracı inceledim ancak test aracı henüz hazır değil dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M J

quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Valla ben araci cok begendim. Dun test icin gittim, bursa neskara bir tane gelmis oda benim gittigim subede degilmis. O yuzden yapamadim.

Test aracı gelmiş mi yani neskara? Ben hafta sonu nilüfer şubesine gittim. Henüz gelmediğini ancak yeni yalova yolundaki şubede inceleyebileceğimi söylediler.Oraya gittim,showroomda aracı inceledim ancak test aracı henüz hazır değil dediler.

Yalova yolunda ki soylediklerine gore bugun ve yarin nilufer subesine gelecekmis ve test surusu yaptirila bilir dediler.

Ancak pek ihtimal vermedim test surusu icin yaptiracaklarina

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

fiyatini duyunca kosarak uzaklastigim bir arac

Aynen kendimi zor attim disari

Siz ne diyorsunuz ben fiyatı duyunca satış temsilcisini de alıp dışarı attım kendimi

Ben gecen gun 1.6 170hp cosmo manuel insignia ya 76 bin tl fiyat aldim sinifina gore cokmudur acaba?
    Arkadaslar liste fiyati uzerinden bir miktar indirim alinabiliyor ve bence bu sinifa gore normal.

76.000 çok yüksek. Bu paketle ederi 65.000 civarı olmalı.

Opel maalesef 10.000 TL fazla istiyor. O parayı haketmiyor.

Tamam sener bey siz nasil derseniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel test olmuş teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Güzel test olmuş teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

o dokunmatik ekranını beğenmedim .. maalesef artık tüm arabalarda kullanılmaya başladı

İyi firmaların çoğu kullanmaya başladı doğru ama en azından Opel ince işçilikle ekranı gömüyor ve tasarım açısından yine kendini konuşturuyor..

Birde Premium luğuyla övünülen Mercedes in kullandığı şu yeni Ekranlara bak istersen.. Adamlar bildiğin tablet ekranını oraya löp diye koymuşlar..Hiç bir estetiklik, tasarım yapalım diye kastırmamışlar.. Bence yeni Insignia yı alacaklar bu konuda çok daha şanslılar..

Mercedesin 4 kapılı Coupe modeli CLA
     Makyajlı Opel Insignia 1.6 Sidi Turbo 170 Hp AT Testim

2014 yılında satışına başlanacak Yeni Mercedes C Serisi

2014 Model Yeni Insignia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 31 Ekim 2013; 0:31:43 >

• bundan cok degil 3-4 sene once 2000 cc araclar 70-80.000 tl bantında satılıyordu,hatta 2.o tdi passat için 70.000 tl fiyat almıstım.gelinen duruma bak ,vergi sistemi turbo motorlu 1.6 cc satan firmalara yaradı resmen,adamlar karını katladı
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    bir sorum olacak eski insignia kullanıcısıymışsınız. eski 1,6 180 beygir veya 1,4 turbolara lpg uygulanıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

bir sorum olacak eski insignia kullanıcısıymışsınız. eski 1,6 180 beygir veya 1,4 turbolara lpg uygulanıyormu?

Ikisinede uygulaniyor ustadim

• Kardeşim merhaba öncelikle testiniz güzel olmuş ellerine saglık sana bir sorum olacak cosmo donanım 1.6 170 beygir otomatik vites önerir misin? Testte aracın tüketimi kaçtı?

• opelden nefes kesen bir otomobil daha.

harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 4 Kasım 2013; 18:26:20 >
  • Muharrem selam. Hafta sonu 320i ed testi yaptım. insignia yapamadım pazar test yokmuş. Bmw harika gaz tepkleri ve performansı ile beni mest etti. Tam istediğim motor şanzıman dedim. Sen ikisinide test ettiin. sonuçta insinia 9.9 sn 320i ed 7.6 sn. ama genel olarak hantal diyebilirmisiyiz insiginiaya?
    @muharrem.05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 4 Kasım 2013; 18:09:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke 1.4 testi de yapsanız , siz uzun süre 1.4 olana bindiniz . Arada fark var mı merak ediyorum , tekniik veriler aynı gerçi de tüketimde 0.5 litre düşme olmuş . Motorda bir değişim olmuş demek ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

Kardeşim merhaba öncelikle testiniz güzel olmuş ellerine saglık sana bir sorum olacak cosmo donanım 1.6 170 beygir otomatik vites önerir misin? Testte aracın tüketimi kaçtı?

Bu araç 9-10 litre civarında keyfini çıkartarak kullanılır ama tüketim odaklı isterseniz ve sakin kullanırsanız şehir içinde 9 litrenin altına rahatlıkla inecktir

Edit: İyi dilekleriniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 4 Kasım 2013; 19:07:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Muharrem selam. Hafta sonu 320i ed testi yaptım. insignia yapamadım pazar test yokmuş. Bmw harika gaz tepkleri ve performansı ile beni mest etti. Tam istediğim motor şanzıman dedim. Sen ikisinide test ettiin. sonuçta insinia 9.9 sn 320i ed 7.6 sn. ama genel olarak hantal diyebilirmisiyiz insiginiaya?
    @muharrem.05

Abi selam. Kalkışta arkadan itiş avantajlıdır ve Bmw 8 ileri zf şanzıman kullanıyor neticede bunlar hep aracın performansında iyileştirme oluyor. Son hıza bakarsan aralarında ciddi bir fark yok. Opel'in bütün opsiyonları ile dolu donanımını 90 bin tl ye alırsın ama Bmw de? İşin içine maliyet girince ne yazık ki bazı şeylerden feragat etmek zorundayız. Birde Bmw her ne kadar D segmenti araç olsada genişlik ve boyut olarak tam sınıfını karşılamıyor yani bir Passat, mondeo gibi yaşam alanı sunmuyor.

Edit: Bir de test videomda kullanma şeklimi anlamışsındır umarım abi Ben değil araç yapıyor herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 4 Kasım 2013; 19:06:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Hocam keşke 1.4 testi de yapsanız , siz uzun süre 1.4 olana bindiniz . Arada fark var mı merak ediyorum , tekniik veriler aynı gerçi de tüketimde 0.5 litre düşme olmuş . Motorda bir değişim olmuş demek ki...

Hocam test aracı olsaydı yapardım ama tüketim farkı sürtünme katsayı ve iyileştirmelerden oluşmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

Kardeşim merhaba öncelikle testiniz güzel olmuş ellerine saglık sana bir sorum olacak cosmo donanım 1.6 170 beygir otomatik vites önerir misin? Testte aracın tüketimi kaçtı?

Bu araç 9-10 litre civarında keyfini çıkartarak kullanılır ama tüketim odaklı isterseniz ve sakin kullanırsanız şehir içinde 9 litrenin altına rahatlıkla inecktir

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için tokat trafiği standart 7.5 litrelere düşer mi sizce yoksa dizelle devam mı etsek diye çok kararsızım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.