Şimdi Ara

Makyajlı Opel Insignia 1.6 Sidi Turbo 170 Hp AT Testim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
27.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu araca yeni 8 ileri mi ne yeni vites de gelecek sanırım 2014 de
    o zaman tuketim de baya iyilesecektir ve alinabilir olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 15 Kasım 2013; 11:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

200bg olanı ne zaman gelecek bilgi var mı?

2014 yılı içinde diye biliyorum

LPGuyumlu olursa alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

bu araca yeni 8 ileri mi ne yeni vites de gelecek sanırım 2014 de
    o zaman tuketim de baya iyilesecektir ve alinabilir olacaktir

Su anki active select zaten revize edilmiş ve iç sürtünmesi azaltılmış bir sanziman. Ve ilk olarak sidi motorla beraber kullanılmaya başlandı. Opelin gelecek ile ilgili planlarını yabancı resmi sitesinden takip etmeye çalışıyorum. Resmi kaynaklarda 8 ileri sanziman ile ilgili bir bilgi yok. Hele 2014 yılı cok iyimser zaten. Daha bilgisi hic yokken bu kadar erken zamanda 8 ileriye geçmesini şahsen cok kucuk bir ihtimal olarak görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugün 1.6 sidi cosmo otomatik için 78000 tl fiyat aldım bence 77,500 e de iner ne dersiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden aldınız acaba 78000 tl fiyatı?

• muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    öncelikle emeğinize sağlık.

arkadaşlar şimdi hemen C sınıfı araç ile D sınıfı araç kıyaslanır mı diye cevaplar yazmayın. kıyaslama için değil sadece malzeme kalite seviyesini anlamak için soruyorum. kıyaslama veya VW'ne bir paye çıkarma niyetim yok.

muharrem bey şuan kullanmakta olduğunuz Golf 7'nin çok kaliteli ve sağlam bir ön göğsü olduğunu düşünüyorum. yıllarca taş gibi yerinde durur ve herhangi bir tıkırtı, takırtı yapmayacağı görüntüsü var.

insignia ön göğüs kalitesini Golf 7'ye göre değerlendirirseniz ne durumdadır? ileride durum nasıl olur sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: iwishh

öncelikle emeğinize sağlık.

arkadaşlar şimdi hemen C sınıfı araç ile D sınıfı araç kıyaslanır mı diye cevaplar yazmayın. kıyaslama için değil sadece malzeme kalite seviyesini anlamak için soruyorum. kıyaslama veya VW'ne bir paye çıkarma niyetim yok.

muharrem bey şuan kullanmakta olduğunuz Golf 7'nin çok kaliteli ve sağlam bir ön göğsü olduğunu düşünüyorum. yıllarca taş gibi yerinde durur ve herhangi bir tıkırtı, takırtı yapmayacağı görüntüsü var.

insignia ön göğüs kalitesini Golf 7'ye göre değerlendirirseniz ne durumdadır? ileride durum nasıl olur sizce?

Insignia'ların iç konsolunda soyulma olmuyor ama ufak tefek ses gelme problemleri olur zaman geçtikçe. Tabi bunun çözümüde var servis zaten durumu bildiği için çift taraflı bant ile sesi kesiyor. Yaptıranlarda memnundu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilaytekin

Arkadaslar bugün 1.6 sidi cosmo otomatik için 78000 tl fiyat aldım bence 77,500 e de iner ne dersiniz...

İki bayiye sordum ikisi de trafik sigortası dahil 79.800 dediler. 78 veren neresi özel bir durum söz konusu değilse paylaşabilirseniz çok iyi olur.
  • İnsignia d sınıfında vw cc ile beraber sportif ve çekici sedanlardan
    Makyajla daha güzelleşmiş kalite artmış
    Yeni motorlar ve şanzımanlarla beraber daha çekici olmakta
    Opel herzaman iyidir benim gözümde
    1.6 cdti gelince iyice incelemek şart
    Test için de teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

fiyatini duyunca kosarak uzaklastigim bir arac

Vergi maduru 2.0 lar.
    1.6 lar ilginç

• Arkadaslar dün kısa bir test sürüsü yapmıştım ufak detayları yazıyorum bugün tekrar teste çıkacağım aracın otomatik vitesi mükemmel herhangi bir markayla kıyaslama yapmanıza gerek yok klasik tam otomatik güvenilir yağını koy ömür boyu bin vw dsg deki gibi kimse size garantiyi 4 yıla uzatın yoksa bozulunca 10 bin 20 bin vermeniz gerekir demez aracın konforu iyi sessiz bir kabın sunuyor aracın hız sabitleyicisi 2 ser arttirip azaltma yapıyor aracı geri vitese taktığınızda dikiş aynası otomatik aşağı eğiliyor koltuklar elektrikli koltuk ısıtma soğutma ek donanım ile alınabiliyor... Aracın hızlanması oldukça iyi kimseyi üzmez premium marka 2.0 motor kullanıcıları çok az düşük bulabilir... Aracin surat gosterge paneli sadece cosmo ile dijital alinabiliyor bunun değişik renklerini ayarlayabiliyorsunuz aracin cosmosunda bulunan akıllı 8" ekran ile telefonunuzu senkron edip telefonunuzun interneti uzerinden program indirebiliyorsunuz ama acinca ulke soruyor hani almanlara bol keseden verip bize gidim gidim koymus olabilirler net bilmiyorum ( ipad iphone amerikan app storunda oldugu gibi )Ben peugeot 508 kullanicisiyim... Vites geçişi hariç kendi aracımdan da çok memnunum ancak vites geçişi konforu azaltıyor yakıt düşünmek istemiyorsanız bu fiyatlara dizel full 508 alın yakıtına asık olursunuz Fransızlar da kimseyi donanım olarak üzmez... Ben 1.6 Sidi oto cosmo test ettim bu aracı kiyaslayacaginiz araç piyasadaki tsi ve thp motorlardir... Dizel için ise söyle hesap yaptım ortalama dizel bu donanım araç fiyatı 90000 ise ortalama dizel araç 6 Lt yakıp insignia 8 Lt yaksa ve aradaki fiyat farkı 12000 tl olsa bunu 6,6 yılda çıkartırsınız... Ben 3 tane sıfır araba aldım bu 4 olacak hiç birini 2 yıldan fazla kullanmadım hani en fazla 4-5 yıl kullanılır diyorum bütün 0 araçlar için o yüzden bence ikinci el zamanı geldiginde cebinize 5 yıl sonra girmesi muhtemel olan dizel benzinli farkını cokta düşünmeye gerek yok diye düşünüyorum saygılarımla...

• evet size katılıyorum. otomobil firmaları dizel araçlarının fiyatlarını talep var diye çok fazla artırmaya başladılar. dizel yakıt fiyatları bu hızla artmaya devam eder ve benzin ile fiyatlar eşitlenirse, dizel araç satışları ciddi oranda düşer.

ben o zaman göreceğim otomobil firmalarını dizel araca 12.000 fark koyabiliyorlar mı?

çevremdeki bazı arkadaşlarım şimdiden az yakan turbolu küçük hacimli benzinli araçlara geçmeye başladılar bile.
  • iwishh İ kullanıcısına yanıt
    İlçe K.Benzin 95 Oktan - V/Max Kurşunsuz 95 (TL/lt) K.Benzin 95 Oktan - V/Max Kurşunsuz 97 (TL/lt) Katkılı K.Benzin 95 Oktan - SüperExtra (TL/lt) Motorin - V/Max EuroDizel 10 (TL/lt) Motorin-Yeni Prodizel 10 (TL/lt) Gazyağı (TL/lt) Fuel Oil 4 - Kalorifer Yakıtı (TL/kg) Fueloil 3 – % 1 kükürtlü Fueloil (TL/kg)
    AKYURT 4.80 4.92 4.80 4.47 4.38 3.55 2.68 2.38
    ALTINDAG 4.80 4.92 4.80 4.47 4.38 3.55 2.66 2.36
    ANKARA 4.80 4.92 4.80 4.47 4.38 3.55 2.66 2.36

İste fiyatlar dizel benzin arası 33 kr kalmış son 2 yıldır da dizel vergisi gelecek falan deniyor bilemiyorum zaten dizelin benzinden bu kadar ucuz olduğu ülke sayısı az bu tarım toplumlarında olan birsey bizim tarım toplumlugumuz mu kaldı biz ne sanayi ne tarım biz vergi ile üretim yapan toplumuz hep kazık tam kazık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AviatorQb -- 17 Kasım 2013; 10:57:50 >
  • evet biz vergi toplumuyuz. vergiler kalkarsa veya düşerse toplumun psikolojik dengesi bozulur diye hep kazık. 1999 depremi sonrasında getirilen GEÇİÇİ ÖTV'yi ne çok sevdi bizim toplum değil mi? bağımlılık yaptı kaldıramıyorlar. o yüzden herşey toplum için.

birde petrol toplumları var. mesela Kuveyt. benzin 35 Krş. ülkede dizel satışı yok. çünkü dizel araca gerek yok. zaten alanda yok. dizel mi benzinli mi tartışmasına gerekte yok. araçlarının ne yaktığından haberleride yok. dünyada pek umurlarında değil. herkes kendi keyfine bakıyor. bize göre psikolojileri çok bozuk yani.
  • Güzel inceleme abi teşekkürler.. Ses tonun tam sunucu modunda birinin seni keşfedip saffetin garajı gibi bir yere alması lazım abi
  • Biraz önce tekrar teste çıktım 5 km parkur çıkmadan önce 0 ladim dönüşte baktım ortalama 9 Lt yani 0,09x4,80 desek km de 0,432 kr eder bu parkur icin normal demek ki ankara ici bu arac 0,35-0,45 kr yakar arkadaslar zaten kalkış ve yaklaşmada araç 39 Lt gördüğü için Bu deger daha aşağı inebilir arkadaslar gözünüz korkmasın oyle 0,75 kr falan yakmaz yani

• ey gidim ey paran olacakda alacan işte nerde o günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Cut-off yok derken?

Otomatik araç olduğu için cut off yok demişsiniz. Ancak şimdiye kadar sürdüğüm her otomatik araçta cutoff vardı, mutlaka bunda da vardır. O kısım yanlış olmuş diyorum.

aynen öyle
    ilk testimde kullandığım parkur yaklaşık 8 km civarında ikinci testimde ise kemerburgaz hasdal yolu dahil(otoban ayarında yol) yaklaşık 20 km kullandım
  • yanlış alıntı yapmışım
    cevabım benim tetsim için aracı kullanmadan yol bilgisayarını sıfırladınmı diye soran arkadaşımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: -satana-

sormasi ayip cut off nedir ne ise yarar?

Ayağınızı gazdan çekince aracın gaz almasını engeller Anlık tüketimden devreye girdiğini görebilirsiniz

Muharrem sonuç olarak her ne kadar videonun başında bu araçta cut-off yok diyorsan da aslında araçta bu sistemin var olduğunu kabul ediyoruz. Mütabık mıyız?

Sonrasında bu aracın kullanım klavuzunu baya bir karıştırdım da orada bununla ilgili net bir bilgi var.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.