Şimdi Ara

Makyajli Mercedes C Serisi - Yeni Kasa Bmw 320

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sizin tercihiniz ne olurdu? Makyajli Mercedes C serisi 4 matic...Bmw ile Full donanim arasindaki fark bu teknik olarak..Ikisi de benzinli sifir alinacak..

Full araclar...Birisi 156 Bg digeri 170 Bg ( yanilmiyorsam )

Fiyatlari da birbirine esit sayilir..385.000 Tl Civari..

F30 320 IED' den gecilecek, karar asamasindayiz acikcasi..

Goze carpanlar olarak Mercedes'in iscilik ve kokpiti daha hos gozukuyor..

Bmw ise F30 kasa'dan cok az farkli olarak Esya alanlari buyumus..Ekran buyumus vs..Kokpit tasarimi ayni gibi..

Dusunlerinizi paylasirsaniz Cok sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BMW'ye o kadar para verip yine de bir sürü sorunla uğraşan insanları anlamıyorum. Araştırma yaparsanız BMW 3 serisinin bir Hyundai i30'dan bile çok daha fazla arıza verdiğini ve kronik sorunu olduğunu okuyorsunuz... BMW demek hep arıza demek. Her yeni BMW çıktığında klasik laf : bir öncekindeki kronik sorunları gidermişler... 2'si arasından Mercedes derim ben.
    C kasayi bilmiyorum ancak g20 3 serisini f30 a gore oldukca basarili buldum ozellikle iceri ses alma ve konfor konusunda ikisinide test etmelisiniz bence yakit olarak bmw daha az yakacakdir malum c serisi 4matic yakiti en az 1 lt civarinda yuksek olacakdir diye dusunuyorum ve performans olarak bmw nin gerisinden kalacakdir
  • C kasayi bilmiyorum ancak g20 3 serisini f30 a gore oldukca basarili buldum ozellikle iceri ses alma ve konfor konusunda ikisinide test etmelisiniz bence yakit olarak bmw daha az yakacakdir malum c serisi 4matic yakiti en az 1 lt civarinda yuksek olacakdir diye dusunuyorum ve performans olarak bmw nin gerisinden kalacakdir

• G20'de F30'daki zırt pırt sorun çıkaran 1.6 motorun aynısı mı kullanlıyor?
  • Bmwnin motor tahrik hataları, bitmek bilmeyen arızaları, yeriniz de olsam mercedes tercih ederim.

• C serisi 184 hp artık.Fiyat farklarına bakmak lazım bmw için fazladan 25-30 bin verilebilir benzer donanımda aksi durumda C alınır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

G20'de F30'daki zırt pırt sorun çıkaran 1.6 motorun aynısı mı kullanlıyor?
    Hayir kendi motoru diye biliyorum..320 ied Psa-Bmw ortakligiyla uretilmis bir motordu..

Sonra anlasma bitti yanilmiyorsam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Hayir kendi motoru diye biliyorum..320 ied Psa-Bmw ortakligiyla uretilmis bir motordu..

Sonra anlasma bitti yanilmiyorsam..

Alıntıları Göster
    bitti evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni C serisi 2014'de satışa sunulmuştu tahminen 2020 yılında yeni kasası gelir

400.000 tl veripte eski kasa arabaya binmek istemem, sırf bu yüznden G20 BMW alırdım.
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    F30 1.6ied faciasından sonra temkinli yaklaşmakta fayda var diye düşünüyorum. Motor kodu filan değişmiş olabilir ama motor yeniden mi tasarlandı eskisinin üzerinden mi gidildi iyi araştırın derim.
  • C serisi oturmuş bir kasa hataların en aza indirildiği model diyebiliriz hemde 4MATİC geliyor artık bmw yeni çıktı ne süprizleri olacak bilemezsiniz. her zaman makyajlı araç benim tercihirim olmuştur.
  • C serisinin yürüyeni değişti adaptif süspansiyon standart oldu, konforu tam bir mercedes denilebilir artık. G20 de ise yalıtımı baya geliştirmişler. Ben bmw tercih ederdim sürüş keyfinden dolayı ama öncelik konforsa C alınmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

F30 1.6ied faciasından sonra temkinli yaklaşmakta fayda var diye düşünüyorum. Motor kodu filan değişmiş olabilir ama motor yeniden mi tasarlandı eskisinin üzerinden mi gidildi iyi araştırın derim.
    Hocam Facia derken 2013 Aralik cikisli var bizde..Arac daha 23.000 Km'de..Akü harici degisen yok aracta..Motorda da sorun yok acikcasi..Km dusuklugunden mi bilemedim acikcasi..

• Bmw çok güzel ve sürüşü konforu Mercedes'in üstünde bence, geçen gün Beyaz Luxury + Executive + Harman Kardon + 19 janta 399000Tl fiyat verdiler, içi de Mocca rengiydi. Ama bana cok geldi, sanki bu ikisi yerine Quattro A4 2.0 Tfsi almak daha mantıklı. 335000 Tl civarı rahatlıkla alınabilir.

Hocam araç 2013 yılından beri sizdeyse zaten çok az kullanılmış arıza çıkaracak fırsatı bulamamıştır. BMW Club Türkiye sayfasında millet bu motorun sorunlarından illallah etti. Arıza ücretini gören feryat ediyor. Sayfa yöneticisi olan @cihanair bile 1.6 motorun sorunlarından dolayı G20 yerine Audi A4 aldım dedi.

G20'de bu kadar az kullanılacaksa belki o da hiç sorun çıkarmaz ama temkinli olmakta da yarar var.
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Vallahi Bilmiyordum Sorunlarini, Cok tesekkurler..Yeni motor F30'da da satildi diye biliyorum..Makyajlisinda vs..Psa anlasmasi bitince..

O motorda sorun varmi acaba? Psa ortakliginda ki motorda mi sorun var iyice bilmek lazim..

• Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Hocam Yanlis anlasilmasin ama Mercedes-Bmw varken Audi bilemiyorum...Sanziman vs..

• G20'de f30'daki sorunlar giderildi. e90'dan sonra f30'daki direksiyon hissizliği düzeltilmiş, öyle diyorlar.

f30'da makyajla psa ortaklı motor kaldırıldı. LCI yani makyajlı 2015 sonrası f30'larda kendi motoru var.

B48 motorun 135kw'lik en düşük güçteki versiyonu mevcut g20'deki araçta.

3 silindirli olanları 1.5litre ve 2015 sonrası 116i ve 118i'de kullanıldı. Özetle güncel bmw modellerinde o sıkıntılı motor kalmadı.

Bmw'nin yeni modüler motorları için:https://www.bmwblog.com/2014/05/21/bmw-modular-engines-b37-b38-b47-b48/

Benzinli motorların dizelle ortak parçası olduğu için dayanıklı olacağını düşünüyorum.

Lütfen g20 sahipleri araçlarınıza iyi bakın da 5-10sene sonra e90'ımı satıp temiz bir g20 alabileyim

BWM 1.6 170 hp tahrik hatası, vanos arızası, soğutma suyu kaçağı, soğutma suyuna yağ karışması sorunları gibi aramalar yaptırıp daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Yazdığım facebook sayfasını da biraz takip edin. Ne tip sorunlar yaşanıyor vs. en azından alım kararı vermeden önce fikriniz olur.

Yeni motor da tamamen farklı bir blok mu yoksa eskinin üzerinden mi gidildi diye iyice araştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

C serisi 184 hp artık.Fiyat farklarına bakmak lazım bmw için fazladan 25-30 bin verilebilir benzer donanımda aksi durumda C alınır...
    C asla alinmaz
    Tuketim
    Asiri fazla ve araba eskidi
    Kesinlikle g20 alinir

• Audi düşünüyormusunuz ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.