Merhaba herkese. Yeni Glb ile eskisini kullanıp kıyas yapabilecek var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Makyajlı Glb

-
-
Yalıtım olarak kastediyorsanız çok da bi değişiklik yok motor sesi o kadar olmasa da yine geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kafama takılan biraz da motor sesiydi. Hafif hybrid olarak geldi galiba sonradan.
Evet mildhybrid ama çok hissedilir bi fark yok dediğim gibi. Donanımlarda değişiklik var kör nokta falan eklendi
Bir de arka havalandırma gelmiş. Anahtarsız giriş de standart galiba değil mi?
Evet ilk kasada en çok göze çarpan arka havalandırmaydı. 4 matic kaldırıldı işte son kasada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmsy -- 29 Nisan 2025; 22:15:58 >
Sizde hangi paket var hocam?
Hocam ben tiguan rline kullanıyorum. Almadan önce Glb ile arasında kaldim baya incelemiştim. Yine burada kullanıcılar size daha güzel bilgiler verecektir
Ben de 2024 tiguan elegance sattım şimdi Glb arayışındayım. 22-23 amg 4 matic ya da sıfır yeni kasa düşünüyor bakalım.
Makyajlı glb alabiliyorsanız tavsiye ederim. 4 çeker çok önemli mi sizin için?
Aslında arazi gibi bi niyetim yok ama uzun yolda 4cekerin güveni başka oluyor. Tabi bunun karşısına kör nokta, arka klima havalandırma , keyless i koyuyorum onlar çok daha önemli.
Aile arabası olarak kullanılan bi araç için arka havalandırma bence de önemli.
Kesinlikle, basit bi kanal o bile opsiyonla gelmiş eskilerde.
Rline dan memnun musunuz peki ben elegance tan memnundum ama asistan hataları falan ara ara mevcuttu.
Ben memnunum sorun yaşamadım aralıkta almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X