< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Makyajlı Egea HB 2.0 Turbo 280 HP motorla gelecek mi ?

-
-
1.6 multijet sport 225 bin Tl ama 2.0 280 beygir araç 250 bin olacak. İyiymiş.
-
2.0 lt motor ülkeye gelse motorun vergisi 250 bin TL olur . Fiyatı en iyi ihtimalde 350 bin den aşağı olması imkansız.
Sport donanım bodykitli, 18 inç jantlı Egea. Harici fark yok.
1.6 Mj ve 1.4 Tjet bile Egeanın sınırlarını aşan güçte. Ön ve arka kule gergisi, alçaltılmış ve daha sıkı süspansiyon gerekiyor. Motor aracı götürüyor ancak alt takım çok zorlama birader modunda. 2.0 turbo beslemede hayal bile edemiyorum. Allah esirgesin.
Sadece Abarth elini atarsa o zaman araç olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öyle ama şahsen ben Multijet motor için bile alınır diyorum çünkü
Ailemde Doblo var motoru çok hoşuma gidiyor 1.6 120 lik olmasına rağmen zevk var araçta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
250 bin çok olmuş, 140-150 bin bandında gelecektir 280 hp 2.0 motor ile.
2.0 motorlu egea 120 bin tlyi gecmez
-
ÜRETİLİRSE DE İÇ PİYASA İÇİN ÜRETİLMEZ, İHRACAT İÇİN ÜRETİLİR.
Genel olarak baktığımda çoğu kişi düşük hacimli motor istiyor vergilerden ve fiyatlardan ötürü. Böylesi bir durumda 2 litrelik motorun geleceğini hiç sanmıyorum.
Ayrıca fiyat konusunda çok iyimser düşünmüşsünüz. Eğer ki bu motor seçeneği ile gelirse muhtelen özel sipariş tarzı bir şey olur. Gelse bile motorunun 2.0 olmasından dolayı fiyatları 350 bin üzerinde fiyatlanır tahminince.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu işe el atsa atsa Abarth el atar. Fiat kendi başına böyle bir şey yapmaz. Ki Abarth versiyonu olursa da çok yüksek hacim bir motor olmaz. Muhtemelen mevcut 1.4 165-200 hp Abarth 500'lerdeki kombinasyon olur. Ya da yeni gelen 1.3 150 hp 500x'teki motor 180 hp civarı bir aşırtma ile sunulabilir.
Şayet 2.0 litre bir motor yaparlarsa 4 çeker bir sistem şart olur. A45 Amg rakibi bir Egea da fena olmaz hani
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
ÜRETİLİRSE DE İÇ PİYASA İÇİN ÜRETİLMEZ, İHRACAT İÇİN ÜRETİLİR.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
egeaya 1.4 170 hp alfa motorlarını fiat koysa güzel olur çok da satar . 2.0 motorlar fiatı aşan hacimler...
-
O paraya bassat alır bizim millet.
Gelse napacaksın 400 bine egea mı alacaksın kardeş.
2.0 hacimli motor haram artık bize. 1.3 turbo 150hp geliyor. O yeter bize.
-
Fiat grubu bile Tr de 1.6 ve 1.4 motorları 1.3 ve 1.0 yapalım derdinde. Sen gelmiş 2.0 motordan bahsetmissin. Tr deki yüksek motorlu araçların vergilerinden haberin yok belli ki.
Sanayide birileri kafayı takarsa swaplayarak bir şeyler yapabilir en fazla. Değer mi o da tartışılır ama Şahin'ler turbolanıyorsa bu ülkede buna da el atan elbet olur.
-
Hayaller 2.0, hayatlar 1.3 Mjet2
2.0 vergisinin % 110 mu %220 mi artık ben bile bilmiyorum olduğunu unutan yazar beyanı :D (ekşi sözlük oldu iyice)
400 Kağıttan aşşa gelmez o araç. Ki ben geleceğine bile ihtimal vermiyorum bırak fiyat konuşmayı.
-
100 bin lirayı egeaya veremeyen yurdum insanı 2.0 motor için 500 bin lirayı asla veremez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EfsanelerölmezunutmayınFiat grubu bile Tr de 1.6 ve 1.4 motorları 1.3 ve 1.0 yapalım derdinde. Sen gelmiş 2.0 motordan bahsetmissin. Tr deki yüksek motorlu araçların vergilerinden haberin yok belli ki.
2.0 Fiatı kime satacak Türkiye'de??? Bahseden arkadaş bile iş satın almaya gelince 2.0 Fiat'a 1.6 Mercedes parası vermez :)
1.6 multijet sport 225 bin Tl ama 2.0 280 beygir araç 250 bin olacak. İyiymiş. |
250 bin çok olmuş, 140-150 bin bandında gelecektir 280 hp 2.0 motor ile.
|
2.0 motorlu egea 120 bin tlyi gecmez |
2.0 lt motor ülkeye gelse motorun vergisi 250 bin TL olur
![]() Sport donanım bodykitli, 18 inç jantlı Egea. Harici fark yok. 1.6 Mj ve 1.4 Tjet bile Egeanın sınırlarını aşan güçte. Ön ve arka kule gergisi, alçaltılmış ve daha sıkı süspansiyon gerekiyor. Motor aracı götürüyor ancak alt takım çok zorlama birader modunda. 2.0 turbo beslemede hayal bile edemiyorum. Allah esirgesin. Sadece Abarth elini atarsa o zaman araç olur. |
Benzer içerikler
- chery tiggo 4 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- varta akü tarih sorgulama
- c4 cactus 1.6 e-hdi shine
- motor yağ çubuğu seviyesi nerede olmalı
- hyundai i20 1.4 mpi style otomatik yorumlar
- yeni q5
- bmw 2022
- 2008 peugeot 2024
- togg kampanyaları
- opel corsa elektrikli fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X