Şimdi Ara

Makyajlı 2017 FORD KUGA (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
8.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben araç kötü mü dedim senin yorumuna istinaden (işi zor) satışlarla ilgili tespitimi yaptım .3008 in satış rakamları ortadayken kuganın işi zor demişsin bu ne yaman çelişki .Qq desen anlarım satış konusunda ama ben 3008 hakkında kötü araç demedim ama dediğin gibi ne dediğimi bile anlamadığın için tartışma dipsiz kuyu olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylemedi demeyin, o araca 4 kişi biner birde bagaja bavul atılırsa o focus motoru o kasayı çekmez vites değiştirmekten şanzımanı yalama eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

ben araç kötü mü dedim senin yorumuna istinaden (işi zor) satışlarla ilgili tespitimi yaptım .3008 in satış rakamları ortadayken kuganın işi zor demişsin bu ne yaman çelişki .Qq desen anlarım satış konusunda ama ben 3008 hakkında kötü araç demedim ama dediğin gibi ne dediğimi bile anlamadığın için tartışma dipsiz kuyu olacak

Yorumsuz.

• Bencede sus.

• Maalesef Kuga tad vermedi.
    Hantal kaldığını hissettim :(
  • Adamlar 1.6 180beygir getirse cok yakıyor dersiniz şimdi dizel otomatik geldi nerde performans diyorsunuz ,bu adamlar napsin. Performans güç isteyen 1.6 180lik bakar ekonomik düşünen dizel alır. Ne demişler ne kadar ekmek o kadar köfte..

• Tutar tutar şu 10 yıllık gözüken iç dizaynı görüp bu arabaya 100 bin verenin aklını seveyim

• 6 AY BOYUNCA BU ARACI BEKLEDİM.
    Şu an tam bir hayal kırıklığı içerisindeyim :(
    Ford bayilerinin yaptığı hata şu test sürüşünde;
    ST Line en pahalı sözde en dolu araç diye sunuyorlar ama
    İçi simsiyah insanın içi kararıyor!
    19 jantlar ve özel sportif süspansiyonu ile tangır tungur!
    Kadjar a laf etmiştim kamyon gibi ama günahını almışım :(
    Üstüne üstlük Mayıs Haziran teslim olması cabası...
    Belki de test sürüşü yapamadım yapamadım gözümde büyüdü araç :)
    bu nedenle bu kadar negatifim bilemedim :)
    Kuga dan vaz caymış durumdayım....
  • 2.0 Dizel otomatik fiyatı devletin vergisi yüzünden uçuyor getiremiyor Getirse o fiyata almaz kimse. 1.5 dizel yavaş kalıyor diye Forumdaki performans canavarları ralli pilotlarımız üzülüyor laf ediyor.Ülke dahilinde hız sınırları da belli ama piste çıkıyorlar sanırım. Aynı ralli pilotlarımız çok yaktığı için turbo benzinlisini alıp binmiyor. Yaman Çelişki.

Daha öncede yazdım gecikmeseydi o dönem alacağım araç bu olurdu.

Yahu Meganın iç mekanı daha kaliteli diyeni de gördüm ya daha ölsemde gam yemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Mart 2017; 10:54:41 >
  • Fiyatlar 25-30000TL pahalı maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiquan alacaktık gittik Kuga 1.5 tdci Titanium aldık.Bence çok yakışıklı bir araba ülke şartlarında rakiplerine göre uygun fiyatı var.Çekmez o motor hantal diyenler evet hantal olabilir ama eski kasa 3.16i ler 13.4 sn hızlanıyorken bence sorun yok en azından böyle avunuyorum 😀Fordu sevmezdim ama c suvlar içinde bence en tipi güzel(önden) araç bu.

• Bence aracın motoru çok güzel ama gövde öyle ağır ki.. Yeni kasa yapıyorsun en az 200 kilo zayıflaması lazım. 3008 deki aynı değerlere sahip olan motor Kuga gibi hızlı bir çift kavrama şanzımana sahip olmamasına rağmen yaklaşık 1 sn daha hızlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Tiquan alacaktık gittik Kuga 1.5 tdci Titanium aldık.Bence çok yakışıklı bir araba ülke şartlarında rakiplerine göre uygun fiyatı var.Çekmez o motor hantal diyenler evet hantal olabilir ama eski kasa 3.16i ler 13.4 sn hızlanıyorken bence sorun yok en azından böyle avunuyorum 😀Fordu sevmezdim ama c suvlar içinde bence en tipi güzel(önden) araç bu.

Hayırlı olsun, 1.5 TDCI POWERSHIFT olani aldıniz sanırım.Bence en iyi c suvlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 29 Mart 2017; 20:18:23 >
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam hayır manuel vites aldık otomatik olunca üst vergi dilimine giriyordu arada fark çok oluyordu.Araç 69.850 tl ye geldi renk farkıyla 70.000 olsa vergisiz hali extra devlet yüzde 10 vergi alacaktı alamadık.Çok istediğimiz cam tavan 15 16 bin fark getiriyordu onuda alamadık ama hayırlısı dedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Çok sağolun hocam hayır manuel vites aldık otomatik olunca üst vergi dilimine giriyordu arada fark çok oluyordu.Araç 69.850 tl ye geldi renk farkıyla 70.000 olsa vergisiz hali extra devlet yüzde 10 vergi alacaktı alamadık.Çok istediğimiz cam tavan 15 16 bin fark getiriyordu onuda alamadık ama hayırlısı dedik.

Anladım güzel seçim. Bende 4 yıldır cmax 1.6 dizel kullanıyorum.Fordun sürüş keyfi ve konforunu beğenirim.Kugada sizi memnun eder.

• onboardx O kullanıcısına yanıt
    Hocam sizede kazasız belasız kullanmalar diliyorum. C max sınıfında lider umarım kuga da c max kadar memmum eder bizi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Viper -- 29 Mart 2017; 21:31:58 >
  • Biz test aracını kullanırken araçda beş kişiydik 1600kg aracın kendisi 450kg da beşimiz hafif rampa performans çokda iyiydi bizce yeterliydi gaza basınca geriye yapıştıracak bir performans kimse bekleyemez zaten.

qq mokkax tuscon kadjar test ettikten sonra Kuga 1.5 powershift stline + konfor paketi + cam tavan siparişi verdik

• Aziz444 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ne zaman gelecek sizin araç bize hazıran dediler ilk sipariş grubunda olmasına rağmen çok satıyorşarmış bayan ilk kez kuga da sıra bekledik bizde şaşırdık dedi :)

• Aynen üç farklı ilden üç bayiye sorduk hepsi haziran dedi mayıs üretim araçlar olacağı için donanım isteklerine göre araç getirme şansı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Bence aracın motoru çok güzel ama gövde öyle ağır ki.. Yeni kasa yapıyorsun en az 200 kilo zayıflaması lazım. 3008 deki aynı değerlere sahip olan motor Kuga gibi hızlı bir çift kavrama şanzımana sahip olmamasına rağmen yaklaşık 1 sn daha hızlı.

Kasa değişmedi lütfen dikkat ediniz makyaj gördü. Alt yapıyı değiştirecek değiller makyajla. Bundan sonraki yeni Kuga' da, ya motor güçlenecektir yada bahsettiğiniz gibi hafifleyecektir muhtelemen...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.