Şimdi Ara

Makyaj her geçen gün beni şaşırtıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her geçen gün tekrar tekrar şaşırdğım makyaj olayı.

2-3 aydır tanıdığım birini gerçekten güzel kız olarak biliyordum.Yaptığı makyajı doğal bir makyaj olarak sanıyordum.

Makyajsız gördüğüm gün tüm saygım bitti , onun aslında bir dolandırcı olduğunu , yüzündeki boyadan ibaret olduğunu anladım...

Hani bir kız görürsünüz dersiniz ya bu bana bakmaz , asıl siz ona bakmazsınız yüzüne bir bardak su atın ve altından kimin çıktığına bakın.

Ben makyajı sadece yüzü pürüzsüz gösterir sanıyordum oysa ki makyaj yüzü toparlayıp keskin hatlara aynı zamanda burunu çeneyi gıdıyı falan küçültüyormuş mucizevi birşey yani.

Temsili fotoğraf
    Makyaj her geçen gün beni şaşırtıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 10 Kasım 2016; 5:17:15 >

• Bu kizlar nitelikli dolandirici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keppler

Bu kizlar nitelikli dolandirici

Doğru konuşalım , arkadaşında olsa güzel bir kız olduğu için daha kibar davranırsın ama o lanet olası makyajını bir kere sildiğinde herşey biter , artık o benim için erkek kankamdan farkı olmaz.
  • Mesaj + imza.
  • ss?

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

ss?

Nabıyım , kızı çekip buraya mı atayım ? :D
  • artık nasıl yaparsın bilmem buralarının bi kuralı vardır sen bildin mi

no ss no güven

ss

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi de mağarada mı yaşıyorsunuz her yer makyaj yapan insanlarla dolu, en basiti evde anneniz ablanız da mı hiç yapmadı karşınızda. Hani makyajlı bir kızı hep öyle sanmak da aptallık bildiğin.
  • Tamam makyaj kadını değiştirebiliyor fakat biz makyajlıyken sevmedik ki, sabah beraber uyandığımızdaki haliyle sarıldık.

• Korkunç resmen insanlık suçu nasıl böyle bir şeye göz yumuyorlar asla anlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremde soldakinden o kadar çok var ki , keşke dolandırıcılığa başlasalarda biraz güzel görsek

• quote:

Orijinalden alıntı: Merhaba..

İyi de mağarada mı yaşıyorsunuz her yer makyaj yapan insanlarla dolu, en basiti evde anneniz ablanız da mı hiç yapmadı karşınızda. Hani makyajlı bir kızı hep öyle sanmak da aptallık bildiğin.

Ayrı konular ,

Birini 3 aydır tanıyorsun , aslında tanıdığın makyajıymış kız farklı biri

• Samimiyet hissettiğim her kiza makyajsız halini göstermesini isterim. Eğer gösterirse ona karşı samimiyetim daha da artar. Ve samimi şekilde soyliyim makyajsız doğal bir şekilde kendine bakan kızlar daha çok hoşuma gidiyor.

• Samimi söylüyorum doğal kızların acaip bir çekiciliği var. Bu bahsettiğim tabiki yüzü güzel olup makyaj yapmayanlar için geçerli

• Doğal güzellik her zaman on adım öndedir. Bir kere makyaj yaptın mı artık doğal güzelliği de bozuyorsunuz. Yapmayın kızlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • göğüse corap sıkıstırmadıkları sürece sıkıntı yok
  • Ulus cebeci cankaya kardes deriz kankaya

• Resimdeki gercek bir sahteci kalpazan

• Makyajla güzel olmanın tamam bir amacı var ama hayatımda ilk kez bukadar şaşırdım.

Vücudu olmasada yüzü çok güzel derdim , meğerse boş bir yalanmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.