Şimdi Ara

Maksimum bankamatik 75 tl ye varan maxipuan$ (OCAK AYI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
23
Favori
10.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İş yeri listesi yok heralde değilmi yada ben mi göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ininal olumlu

    tosla ile yapmayın iptal edebiliyorlar para transferi olarak çekiyorlar parayı tosla

  • Geçen ay ki kampanya bu cuma yatacaktı maxipuan yatsın da ona göre buna da katılayım
  • Arkadaşlar dün başka bir konu da yazmıştım kendimi tekrar etmiş gibi olacağım ama aynı iletileri tekrar paylaşmak zorunda hissettim.


    Sayın arkadaşlar lütfen ifşa etmeyelim kim nereden yapması gerektiğini biliyor konuları bulan bizler konunun faydasının bitmesini sağlayan yine bizler kısaca kendi ayağımıza sıkıyoruz, 1 Ocak'tan itibaren kampanyaların azlığı, İşbankası e/ticaret kampanyasında iş yeri sayısını artırmışken Trendyol'u listeden çıkarması, Garanti'nin giyim elektronik kampanyasında Trendyol işlemlerini kampanyasız Param sanal postan çekmesi hala ders olmadı mı!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

    Boş ver hocam uğraşma zaten bu yazdığını anlayabilecek zeka gelişimine sahip olsa o yazdıkları şeyleri yazmazlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

    Büyükler bunu bindiğin dalı kesmek diye tabir ederdi. Kimi insan vardır inat ederek egosunu tatmin eder oysa ki o ego kendi cüzdanını yakacak haberi yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ehiamico

    Bu mesaj silindi.
    Sen buralara layık degilsin.Şikayet etmekten sıkıldım artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caseon

    ininal olumlu

    tosla ile yapmayın iptal edebiliyorlar para transferi olarak çekiyorlar parayı tosla

    Aha biride daha hortlamış.
  • resmen iş bankasi tarafindan maaşa bağlandık işin boku cikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

    hocam yanlış düşünüyorsunuz trendyol temmuz ayında param pos'a geçti ve o tarihten beri iş bankası üye iş yeri değil. Aynı şekilde garanti'nin de değil. Kampanyalarda yer alması bile mucizeydi bu zaman kadar. Bu banka kampanyalari yüzünden değil trendyol cüzdan yüzünden olan bir durum. İş bankası pos'u %2.1 komisyon kesiyor param pos %1.79 hiç bir banka trendyol'un üye iş yeriliğinden çıkmasını istemez o kadar satış yapılıyor. Büyük ihtimal kampanyalardan kaldırmak için 2020'nin bitmesini beklediler.


    Ayrıca akbank'ın toslası , iş bankası'nın maxiparası , gartanti'nin bonus piu'su var bu şirketler salak mı bunu fark etmiyor. 3'üne de kart üzerinden para yükleyebiliyorsunuz (bonus piu sadece garanti karttan yükletiyo) . Kampanya detaylarında yazıyor zaten ön ödemeli sistemlere yapılan yüklemeler geçersizdir diye ...


    Ayrıca ilk defa mı banka kampanyalarına düzenli bakıyorsunuz yıl sonuna doğru artar ocak , şubatta nerdeyse hiç kampanya olmaz.


    Sadece trendyol değil sahibinden de iyzi co 'ya geçti o da kaldırldı...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 5 Ocak 2021; 13:55:31 >




  • Hocam ben %100 emin olmadığım konuda yorum yapmadım yapmam da sistemlere de hakimim Trendyol Param sanal pos Bonus hizmetini kullanan diğer bankalar yani Denizbankbonus ve Tebbonus için Param postan çekiyordu fakat 31 Aralık 2020 ye kadar Garanti Bonusu kendi posu olan DSM Grup yani Garanti sanal posundan çekiyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

    işte bunun olma sebebi param pos'a geçmeleri büyük ihtimal anlaşmaları vardır 2020 sonuna kadar o yüzden dsm olarak kesiyordur veya yüksek mebla faiz vs de bankanın pos'undan çekiyordur. Şuan bankalar tüm taksitlere komisyon koysa kimse banka pos'u kullanmaz (trendyol misal tüm taksitlere komisyon koyuyuor hatırlatırım) . Koskoca amazon bile hiç bir banka kampanyasında yok iyzi ile anlaşmalı olduğundan.


    ben tekrar diyim bunu ifşa etmiyorum bu yapılan şey de bankaya para girişi olarak artı hane sağlıyor zaten bu kampanyaların amacı bu insanlar paralarını bu bankaya getirsin ve harcasın yarın bir gün yatırım aldığında aylık şu kadar para girişi oluyor diyebilmek için...


    akbank fav'ın kampanyaları için tek şart hesaba 250 TL para girişi gerisi önemli değil.

    ing turuncu hesabın ilk dönemlerinde eft hatta havale'ye izin verip harcama sayması...

    emekli maaşlarıın diğer bankalara üzerinden alınabilceği açıklanınca bankaların yüzlerce puan kampanyası yapması (yeni müşteri şartı falan da yoktu ayrıca)


    kısaca zaten iş bankası bu kampanyaları babasının hayrına yapmıyor . Para transferi olarak çekilen işlem için komisyon alamıyorlar o yüzden yasaklıyorlar . Bir çok sistem o yüzden olmuyor . Daha düne kadar ininal komisyon'u müşteriye ödetiyodu ekstra olarak herkes o 2TL'yi ininal ceplemek için istiyo sanıyordu .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 5 Ocak 2021; 14:19:57 >




  • Hocam dediklerinize kısmen katılıyorum fakat yığılmalar aynı yere olursa alışverişte %10 Bonus verirse kendinin Trendyol'dan kestiği %1 olursa ben de bankanın Ceo'su olsam ya pos vermem ya da komisyonu artırırım hatayı önce kendimizde arayacağız ciro vs hikaye adamlar alışveriş yapın diyor bankanın hayır kurumu olmadığını bilmemiz lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

    hocam laf kalabalığı olmaması adına mesaja eklemiştim gidip üsteki mesajdan örnekleri görebilirsiniz... benzer şeyi diyeceğinizi tahmin edip cidden bu para girişi önemli bankalar için sadece yatırım için de değil adamlar bir kredi veriyor sizin paranızı misli ile geri alıyor.


    bu kampanya dan 1050 TL para girişi sağlıyor böyle 10 kişi daha olsa 10500 TL sonra birine 10500 TL'lik kredi verdiğinde ondan zaten o parayı çıkartıyor. Bankalarda işlemler anında gerçekleşir ama satıcıya para ay sonunda gider unutmamak gerek :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 5 Ocak 2021; 14:24:30 >
  • 1050' de 5 TL kazandı size verdiği 75 TL zararı kim karşılayacak hiç düşündünüz mü? 5 TL kazanç-75 zarar Total'de genel merkeze zarar yazdı 100 milyar ciro yapsa ne olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

    hocam tekrar söylüyorum en düşük fazili kredi veren firmalardan biri ing 10000 TL 'yi 24 ay vade ile 12.500 Tl geri ödeme. 10 kişinin kampanyasından kazandığı 10 bin TL 'Yi aldı kredi alacak kişiye verdi. bu ona 750 TL ye patladı ama uzun vade de 2500 TL kazandı. Birde komisyon almışsa o işlemden yeme keyfine..


    siz sanırım vadeli hesaplardaki paraya havadan para ekleniyor falan sanıyorsunuz. bankaların parası sandığınızdan çok yok...


    1050 Tl'den 22 TL kazandı 75 TL verdi o 75 TL harcandı 2 TL 'de ordan kazandı (ki bu puanların süresi kısıtlı harcama yapmayınca yanabilir) 51 tl zarar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 5 Ocak 2021; 14:44:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.