Şimdi Ara

maksimum 50 bin tlye symbol mü dizel fiesta mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maksimum 50 bin tl ye sizce linkteki araçlardan hangisi ? birde hangisinde arıza olsa daha yüksek olur masrafı yedek parça fiyatları vs dahilinde hangisini önerirsiniz ?

• Tercihlerinizi neyin etkileyeceği önemli. Symbol'deki bagaj, ortalama bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde ve motor gücü de tatminkar. Bunun yanı sıra, yakıt tüketimi de oldukça düşük olacaktır. Benim çalıştığım şirkette bol miktarda Symbol var ve arada kullanıyorum. Araç oldukça eğlenceli ama bir o kadar da güvensiz bir araç.
    Fiesta ise daha kaliteli malzemeye sahip, daha iyi yol tutuşa sahip ama daha dar ve muhtemelen daha pahalı yedek parça piyasasına sahiptir.

Ancak, ilandaki Symbol'ün sahibi al sat işiyle uğraşan bir adam gibi duruyor. Adam Kırşehir'de yaşıyor ama araç Kocaeli plakalı. Kişisel görüşüm, herhangi bir kurumsal araç kiralama şirketinden çıkan aracı ucuza kapatmış ve şimdi satıyor.

Not: Symbol ile ilgili görüşüm tamamen kişiseldir ve kesinliği yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Tercihlerinizi neyin etkileyeceği önemli. Symbol'deki bagaj, ortalama bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde ve motor gücü de tatminkar. Bunun yanı sıra, yakıt tüketimi de oldukça düşük olacaktır. Benim çalıştığım şirkette bol miktarda Symbol var ve arada kullanıyorum. Araç oldukça eğlenceli ama bir o kadar da güvensiz bir araç.
    Fiesta ise daha kaliteli malzemeye sahip, daha iyi yol tutuşa sahip ama daha dar ve muhtemelen daha pahalı yedek parça piyasasına sahiptir.

Ancak, ilandaki Symbol'ün sahibi al sat işiyle uğraşan bir adam gibi duruyor. Adam Kırşehir'de yaşıyor ama araç Kocaeli plakalı. Kişisel görüşüm, herhangi bir kurumsal araç kiralama şirketinden çıkan aracı ucuza kapatmış ve şimdi satıyor.

Not: Symbol ile ilgili görüşüm tamamen kişiseldir ve kesinliği yoktur.
    hocam aslında tercihler şu kolay arıza yapmayacak yapsada parça fiyatları çok yüksek olmayacak çok büyük olmasına gerek yok aracın fiestalar kolay arıza yapmaz diye düşünüyorum ama araba sonucta birde symbol güvensiz demişsiniz neden peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: themann41

hocam aslında tercihler şu kolay arıza yapmayacak yapsada parça fiyatları çok yüksek olmayacak çok büyük olmasına gerek yok aracın fiestalar kolay arıza yapmaz diye düşünüyorum ama araba sonucta birde symbol güvensiz demişsiniz neden peki ?

Alıntıları Göster
    Yüksek hızlarda çok fazla gezen bir araç olduğu için güvensiz dedim. Aslına bakarsanız, Fiesta'ların yüksek hızlardaki davranışları ile kıyaslamak daha doğru olur. Ben genelde daha büyük araçlarda yüksek hızları gördüğüm için kıyaslamam doğru olmaz.
    Yeni araçların geneli için "Sorunsuz" demek yok yanlış olmaz aslında. Zaten birkaç marka dışında, üst kalite olmayan tüm araçlar neredeyse melez durumda ve birinin motoru ile diğerin şanzımanı aynı gibi durumlar söz konusu. İkinci el araç satın almak artık tam bir sinir harbi olduğundan ve memleketteki namussuz insan oranını kısa bir sürede anlamanızı sağladığından, ince eleyip sık dokuyun ve 3 kuruş aşağı diye, riskli araçlardan birini almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Yüksek hızlarda çok fazla gezen bir araç olduğu için güvensiz dedim. Aslına bakarsanız, Fiesta'ların yüksek hızlardaki davranışları ile kıyaslamak daha doğru olur. Ben genelde daha büyük araçlarda yüksek hızları gördüğüm için kıyaslamam doğru olmaz.
    Yeni araçların geneli için "Sorunsuz" demek yok yanlış olmaz aslında. Zaten birkaç marka dışında, üst kalite olmayan tüm araçlar neredeyse melez durumda ve birinin motoru ile diğerin şanzımanı aynı gibi durumlar söz konusu. İkinci el araç satın almak artık tam bir sinir harbi olduğundan ve memleketteki namussuz insan oranını kısa bir sürede anlamanızı sağladığından, ince eleyip sık dokuyun ve 3 kuruş aşağı diye, riskli araçlardan birini almayın.

Alıntıları Göster
    hocam ikinci el sorun maalesef güvenmek çok zor artık loto gibi bakıyorum bu işe ama maalesef sıfır araçlarda aldı gitti şöyle düşünüyorum mesela dacianın yada fordun yada fiatın bayisine gidip incelesek acaba 2016 2017 model araçlar var mıdır ellerinde fiyatları en az 10 bin aşağı olur şuankilerden diye düşünüyorum yani geçen yıl ki fiyatları geçerli olurum sanırım ne dersiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.