Şimdi Ara

Maksimum 4000tl Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu fiyata monitör dahil değil.Ancak monitör konusunda da aklımda sorular var.Monitör e maksimum 1200tl ayırabiliyorum şu anda ama bu pc de oyundan ziyade analiz programları solid autocad kullanılacak bu paralara çıkmışken 32 inc led tv alsam uygun olur mu acaba? Yorumları bekliyorum ya da tavsiyeleri monitör hakkında.
    Diğer konu da başlıkta belirttiğim gibi kasa için maksimum 4000tl belirledim ama sadece ssd düşünüyorum depolama olarak.Ona göre bir sistem tavsiyesi olursa memnun olurum bir de bu pc de wifi ile internete bağlanacağım modem alt katta olacağı için şimdi kablolarla uğraşmak istemiyorum Notebook ile sorunsuz girebiliyorum üst kattan internete sıkıntı olmayacak yani wifi.Durumum bu şu anda arkadaşlar son olarak ta intel nvidia toplayacağım şu anda halihazırda amd sistemim var ama memnun değilim maalesef performansından

Edit:Amd işlemci de stok fan çok ses yaptığı için işlemci fanı almıştım ve ek olarak kasaya(Zalman z11) fan almıştım ısınmayı engellemek için intel işlemci de buna gerek var mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 20 Eylül 2015; 8:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• K serisi işlemci alırsan intel overclock edersen merak etme amd dende fazla ısınıyor o yüzden adam akıllı bi sogutucu şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bilgisayar bileşenleri konusunda tavsiyede bulunamam ancak tv almanızı önermem.24-27 arası monitör almanız hem göz sağlığınız hemde yaşayacağınız keyfi arttıracağı için daha uygun olacaktır.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.