Şimdi Ara

Maksimum 3000TL Sistem Tavsiyesi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıldır aynı leptopu kullanıyorum ve artık her gün başka bir sıkıntı yaşamaya başladım. Bu zamana kadar hep leptop kullandım artık masaüstü bilgisayar kullanmak istiyorum ama bilgisayar toplama işinden anlamıyorum. Aldığım tavsiyelere göre hazır bilgisayar almak yerine toplama yapmak daha mantıklı imiş. Anlayan arkadaşlardan oyun bilgisayarı için sistem tavsiyelerini bekliyorum.

• Kimse yardımcı olmadı bende biraz araştırma yaparak böyle bir şey çıkardım ama bazı şeyler gereksiz gibi geldi ve çıkarmak istiyorum sizce fiyatı düşürmek için fanları çıkarsam ve SSD diski düşürsem olur mu? yada ne yapmalıyım?http://i.hizliresim.com/QZNbpk.jpg
  • hocam ssd yi çıkarıp rpm i yüksek başka bir hdd deneyebilirsiniz. 5900 az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsveçli İ kullanıcısına yanıt
    o fiyata o işlemci ve ekran kartıyla sistem toplamak imkansız hocam zorlamayın i5 6400 ve r9 380 li sistem yeterlidir fiyat aralığınızda kalır.
  • İlk kez sistem toplama yapıyorum çevremde de işi bilen birisi yok o yüzden sadece forumlardan, videolardan öğrendiğim kadarıyla bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum. Biraz daha araştırma yaparak en baştan başlamak daha mantıklı olucak gibi teşekkürler yorumlarınız için.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_113634514/tm.htm buraya bakarak fikir sahibi olabilirsiniz.
    Ancak size genede şu şekilde bir sistem topladım. Üstteki sistemden daha performanslı olacaktır.
    http://www.sinerji.gen.tr/sihirbaz

Maksimum 3000TL Sistem Tavsiyesi Lütfen

• Peki işlemci soğutucu, fan gibi parçalar çok gerekli değil mi? Onları almasam da olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000TL Sistem tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aldığın kasayı araştır.. içinde en azından 2 tane fan vardır.( 1 egzoz fan 1 de ön fan olarak :) )

Ayrıca OC yapmıycaksan K serisinden bir işlemci almana gerek yok. K işlemci almicaksan İşlemci için su soğutmaya ihtiyacın yok.

cooler master hyper 412 slim işini görecektir.4 bakır soğutucusu var 1 üst modeli 612 Slim onunda 6 tane var.Arada 10-15 lira oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.Aldebaran -- 26 Ocak 2016; 14:56:48 >
  • Anladım teşekkürler. Cemerin önerdiği sistem hoşuma gitti ona sadece bir monitör eklesem başka bir parçaya ihtiyacım olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsveçli

Anladım teşekkürler. Cemerin önerdiği sistem hoşuma gitti ona sadece bir monitör eklesem başka bir parçaya ihtiyacım olur mu?

En iyisini yapacağız rahat ol.

Monitör dahil max bütçen 3000 TL mi ?
  • 3500-3600 olabilir max.
    Yalnız hiçbir parçam yok sıfırdan hangileri gerekli ise yazarsanız iyi olur soğutucular, optik okuyucu vb. Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsveçli -- 26 Ocak 2016; 16:19:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.