Şimdi Ara

Maksimum 150 TL'ye Kadar Kafa-Üstü Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler forumdaşlar 2 gündür foruma girmiyordum. Yeni bir konu açmak şart oldu. Son 6 senedir 15 TL değerinde kafa-üstü bir kulaklık kullandım. PC'den dinliyorum müzikleri.

Kullandığım MP3'ler 320 KBPS ve albüm olarak dinliyorum indirdiğim şeyleri daha doğrusu albüm indiriyorum devamlı. 15 GB albüm arşivim var iyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum. Kualklığım bozulmaya başladı artık rahatsız oluyorum dinlerken. 1 haftaya kadar iPod Touch 4G alacağım ve geçenlerde Sony'nin sitesinde güzel bir kulaklık gördüm. Gördükten sonra içimden dedim ki bu kulaklığı gömmeliyim artık. Emekli olsun artık benimle birlikte yaşlanıyor.

150 TL'ye kadar Kafa-Üstü Kulaklık tavsiyesi istiyorum sizden. Kulaklığı hemen alamam ama 150 TL'yi çabuk biriktirebilirim umarım.

Şu modeli göstermek istiyorum denemediğim için ses çıkışını falan bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerde bulunursa sevinirim arada sorular sorabilirim şimdilik aklıma gelenleri yazdım.

Maksimum 150 TL'ye Kadar Kafa-Üstü Kulaklık Tavsiyesi

http://www.sony.com.tr/product/hps-extra-bass-and-dj/mdr-xb300

• Dinlediğiniz Müzik türü nedir? Son olarak, neden Sony'nin bu modelini özellikle seçtiğinizi anlatın bize.
    Alacağınız Kulaklıktan ne beklediğinizi de anlatın ki nokta atışı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 2 Eylül 2012; 1:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Dinlediğiniz Müzik türü nedir? Son olarak, neden Sony'nin bu modelini özellikle seçtiğinizi anlatın bize.
    Alacağınız Kulaklıktan ne beklediğinizi de anlatın ki nokta atışı olsun.

Hocam popüler olan her tür müziği dinlerim ben ayırt etmem yani. Pop, R&B, Rap & Hip-Hop ağırlıklı dinliyorum. Rock öyle arada bir açarım. Bu modeli neden seçtiniz diye sorarsanız da sitesindeki diğer kulaklıklara baktığımda en çok bunu beğendim tasarım olarak. Diğerlerinin ya kafa bantları çok inceydi yada kulaklığın tamamı çok büyüktü. Bu görünüm olarak hitap etti bana bilmiyorum gerçeğini görmedim resim olarak aşık oldum.

Bugüne kadar 15 TL'lık kulaklıklarla dinledim acaba bunu kulağıma taksam sesi daha yüksek vs... çıkar mı merak ediyorum.

• Günceldir.
  • bende 150 tl ye kadar kulaklık arıyorum.

Sony MDR-ZX600W şu model hakkında bilgi arıyorum ama pek yok sanırım yeni bir ürün. Yurt dışı kullanıcı yorumları 10/9.3 civarında bayağı beğenilmiş.

Kulaklığı iş yerinde kullanacağım ve uzun süre kullanacağım o yüzden rahat olması, sesleri net vermesi kısaca hem kaliteli bir şekilde müzik dinleyip hemde kafam davula çevirmemesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 5 Eylül 2012; 12:33:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

bende 150 tl ye kadar kulaklık arıyorum.

Sony MDR-ZX600W şu model hakkında bilgi arıyorum ama pek yok sanırım yeni bir ürün. Yurt dışı kullanıcı yorumları 10/9.3 civarında bayağı beğenilmiş.

Kulaklığı iş yerinde kullanacağım ve uzun süre kullanacağım o yüzden rahat olması, sesleri net vermesi kısaca hem kaliteli bir şekilde müzik dinleyip hemde kafam davula çevirmemesini istiyorum.

MDR-1 serisini gördüm Ekim ayında piyasaya çıkacak muhtemelen. Umarım pahalı olmaz tasarımı harikaydı. Sitesinde göstermişler ama daha çıkmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.