Şimdi Ara

maksimum 1000 liram var s4 mini tavsiye ediliyor alıyım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en çok internet ve müzik kullanım alanım. buna göre s4 mini fazlasıyla yeter dediler.

İstediklerim.
    İnternet sitelerini rahat açsın
    Ses kalitesi iyi olsun mp3 dinleyebilirim kulaklıkla çokca
    Whatsapp ve belli başlı oyunlarda akici olsun (Asphalt 7, subway surf gibi)
    Kamera ve video çekimi bol kullanabilirim ses alımı ve görüntü iyi olsun (ek olarak youtubedaki videolarda akici olsun)

Kullanimim bu kadar arkadaşlar s4 mini tavsiye edermisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yazmış olduğun istekleri o fiyat aralığında s4 mini tabiki karşılar.
    Ancak buna alternatif olarak birde xperia Sp incelemeni öneririm.O fiyat aralığında ikisini karşılaştırabilirsin.

Performans açısından daha iyi bir seçenek olur senin için xperia Sp.Kendimde Sp kullanıyorum ancak kamera konusunda tarafsız olmayım kı çok çok iyi değil malesef.
    Alırken sony sonuçta çok iyidir diyordum ama aldıkdan sonra o şekilde olmadığını gördüm.He tabi bu çok kötü demek değil ama ortalama bir kamera diyebilirim.
    Sony kalitesinde değil bana göre.Ancak alacağı güncelleme ile kamera konusunun iyileştirileceğini umuyorum :)
  • e2^ kullanıcısına yanıt
    sonuç olarak hocam 1000 liralik bütçeye önceligim internette sörf ve video oldugu için ikinci plandada oyun ve kamera olacagi için beni tatmin edicek üzmeyecek "al işte kasmaya başladı cart curt" olmasini istemeyecegim bi tel olsun istiyorum.

Şuan s5233w kullandigim telefon ve saç baş yolduran teknolojinin baya gerisinde kalan bi telefondan geçecegim icin bana İLAÇ gibi gelmeli :)

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Öncelik Sörf ve Video izlemek ise Sp'yi kesinlikle önerebilirim.İnternet kullanımında şu ana kadar beni rahatsız etmedi 4 aydır falan kullanmaktayım.
    Aman aman bir kasmaya şahit olmadım.Gerçi öyle çok oyun oynamam ama bir kaç kere denemiştim son oyunlardan o zaman ısınma yapıyor.Ve menuye dondugunuzde ıkonlar 1 2 sn gecıkmelı gelıyor.Ancak oyun sonrası olan bırsey bu dıger uygulamalarda denk gelmedı.
    İsterseniz bu iki telefonun videolu karşılaştrmaları mevcut youtube da ordan bakabılırsınız karar vermenıze yardımcı olur
  • Hocam internette gezmek oyunlardan öncelikliyse Windows Phone bakmanızı öneririm
    Aynen ikisini karşılaştırcam hocam. şöyle söyleyim oyun oynadigimdada hani ufak tefek çok yogun olan sahnelerde kasmayı anlarım ama sürekli bi takılma oyunu silme sebebi olmasin. çok oyun şeyim yok belli başli oynadigim oyunlar onlarida sayiyimda rahat olsun

Temple run 1-2
    Asphalt 7
    fruit ninja
    Okey tavla
    can knockdown 1-3
    dungeon hunter 4. bunlar dişinda çok takılmıyorum. Uygulamada camwow retrica vs olabilir.

• nexus 4 daha mantıklı olur bence 900 tl küsür ztn
  • Peki 1000 lira civarında lg ve htc kanadında hangi telefonlar var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altı gündür galaxy S4 mini kullanıyorum.
    Daha evvel iPhone 4S kullanıyordum ve S4 mini aynı stabiliteyi fazlası ile sağladı bana.. Özellikle net sayfaları 4S'e nazaran daha hızlı açılıyor.. Antutu 20300 puan verdi gayet yeterli sayılır..
    Telefon oldukça hafif ve batarya ömrü, iphone 4S'den daha uzun dayanıyor..
    Şimdilik çok memnunum.

• frux kullanıcısına yanıt
    S4 mini ile lg optimus g yi karşılaştırıyorum hocam bi bilginiz varmı ? Mesaj için teşekkürler

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Yazdiginiz oyunlarin son ikisi disinda kalanlari oynadim herhangi bir kasma olmadi kesinlikle.
    Ayrica sp de full alt bar sekilde bildirim isigi var ve isteginize gore renklendirme yapabiliyorsunuz

Ancak s4 miniye gore daha kalin bir telefon sp
    Telefonda incelik onemliyse sizin icin sonyi elinize alip incelemeden karar vermeyin derim sonra pisman olabilirsiniz.
    Ancak performans konusunda sp bir adim onde :)

Bide lg optimus g önerdiler hem s4 miniden iyi hemde nexus 4 ten daha iyi olduğunu söylediler birde onu araştırıyorum şuan

• Huawei Ascend P6 diyorum. Her türlü sorunu cevaplarım ablamda o var

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

S4 mini ile lg optimus g yi karşılaştırıyorum hocam bi bilginiz varmı ? Mesaj için teşekkürler

Lg optimus g konusunu baştan aşağı okuyup, objektif olan yorumlara göre değerlendirmek gerek.
    Ben S4 mini'yi almadam evvel konusunu iyice inceledim ve doğru ve samimi olan cevaplara göre değerlendirme yaptım.. Çünkü konulara rakip firmalardan bile kişiler gelip, olumsuz karalama mesajları bile yazabiliyorlar.. Benim görüşüm, S4 mini gayet stabil bir telefon ve iphone 4S 'ten sonra daha hızlı bir telefon olduğunu hemen hissetiriyor.
    Ayrıca yeni güncelleme ile bazı arkadaşların şikayet ettigi oyunların başında olan 1-2 saniyelik takılmamın da düzeleceğini sanıyorum.
    Ortalama 20000 antutu skoru alan orjinal s4 mini'ye 5000-6000 skor yaptı diyen bir kaç arkadaş replika telefon kullandıklarının farkında bile değilllerdir belki de? ya da kasıtlı yazıyorlar..Replika telefonu orjinal diye satın alan öyle çok kişi tanıdım ki.. Arkadaşımın telefoncu dükkanına orjinal diye satmaya getirenlere bile rastladım..
    Ayrıca, huawei telefonlarında bazı modelleri tam f/p ürünü , beğendiğim bir marka.. p1 ve p6 modellerinin de araştırmasını yapmıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Ocak 2014; 7:20:01 >

• oyunla fazla işin yoksa kesinlikle ascend p6 diyorum. kullanımı, elde tutuş hissi, inceliği, arayüzü mükemmel.
  • Cevaplariniz için çok çok teşekkür ederim arkadaslar. ilk akıllı ve android telefonum olacagi için ince eleyip sık dokumam lazım :) ilk kez böyle lüks bi telefona sahip olcam.

• Gönül rahatlığı ile Optimus G alabilirsiniz hocam. Eğer yok ben başka bir telefon istiyorum derseniz Xperia SP en uygunu

• s4 mini işinizi görür ancak ben olsam birşeyler daha koyup s3 alırdım hocam. (Daha büyük ekran, geçen senenin amiral gemisi olması ama rami daha düşük)
  • Hocam kafam rahat olsun derseniz biraz daha bütçe yükeltip bir tane Nexus 5 alabilirsiniz ya da aynı bütçe kalıp bir nexus 4 alabilirsiniz.
  • Lg optimus g veya nexus 4 oneririm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.