Şimdi Ara

Maks 200 lira civarında kulakiçi kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonumla gelen kulaklığım bozuldu idareten bir bluetooth kulaklık kullanıyorum. Kaliteli ses verecek bir kulaklık almak istiyorum. Önerisi olanları bekliyorum.
    Şu iki model arasında özelliklerde sadece frekans aralığı farklı ne kadar fark eder bu müzik kalitesinde bilenlerden yardım bekliyorum :https://www.teknostore.com/products/xiaomi-hybrid-hd-metal-piston-kulaklikhttps://www.teknostore.com/products/xiaomi-hybrid-pro-kulaklik







  • Yukarı
  • Kaliteli ses kişiye göre ve dinlenilen türe göre değişir. Ancak bu fiyat bareminde çok satan sennheiser cx2 önerebilirim. 3 yıldır kullanıyorum, genelde yanımda gezdiririm, hiç sorun yaşamadım. Yalnız kutudan çıkan kulaklık pedleri çok yumuşak, kulaklığın tasarımı da kavisli olduğu için kutudaki pedler kulağa oturmuyor. Belki siz bu sorunu yaşamazsınız ama ben yaşadım. Telefoncularda daha sert pedlerden aldım, onunla kullanıyorum. Bu kulaklığı kullananlar da aynı sorunu yaşamış ve diyorlar ki, Eğer adam gibi bir ped alırsanız kulaklığın ses kalitesine hayran kalırsınız. Comply foam kulaklık pedini bu kulaklıkla kullananlar ses kalitesine hayran kalmışlar. Amazon amerikadan 3lü seti 120 lira gibi bir fiyata geliyor. Ben de black fridayi bekliyorum bu pedler için indirim zamanı 100 lira ve altına mal edebilrisem çok iyi olacak.

    Hbdeki sennhesier linkini atıyorum.Öte yandan n11de kasım indirimlerine bir şey kalmadı kuponlarla falan istediğiniz fiyat seviyesinde edinebilirsiniz bu kulaklığı. https://www.hepsiburada.com/sennheiser-cx-2-00g-android-uyumlu-beyaz-kulakici-kulaklik-p-BD802823 Hbde 100 lira pahalı.

    Kullandığım diğer kulaklık sonynin xb50ap modeli. Bas için özelleştirilmiş bir kulaklık ve hakkını veriyor. Bu da sürekli yanımdadır. Mikrofonu var ama ses açma kısma tuşları yok. Çağrı cevaplayıp sonlandırabiliyorsunuz sadece. Ama sennheiser da android uyumlu alırsanız tüm tuşları sorunsuzca kullanırsınız. https://www.hepsiburada.com/sony-mdr-xb50ap-ekstra-bas-mikrofonlu-kulaklik-pm-HB000005U176

    Kulakiçi olmasın derseniz xiaominin iphone kulaklığına benzer bir modeli var, o da işinizi görür belki. Ucuzlamış diye aldım ama ses kalitesi sennheiserın yanında bile geçmiyor. Ama sokakta yürürken ideal. Zira dış seslerden tam izole olmadığınız için güvenli oluyor. İphone kulaklığı ile benzer kalitede, hatta basta ondan çok daha iyi. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-yarim-kulak-ici-cift-suruculu-stereo-mikrofonlu-kulaklik-siyah-p-HBV00000BHRRN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 24 Ekim 2018; 14:35:42 >




  • İlginiz için teşekkür ederim.
    Saydığınız kulaklıklar dışında Philips TX1BK ve Xiaomi Hybrid Pro HD kulaklıkları hakkında bilginiz var mı acaba?
  • disisteyenbiri D kullanıcısına yanıt
    philipsi kulaklıkta önermem. Gerçi ben ucuz modellerinden almıştım, dayanıklı çıkmadı. Üst seviyede nasıldır bilemiyorum. Bahsigeçen xiaominin de hayli kullanıcısı var gelen kanı, ses kalitesi fiyatına göre iyi ama malzeme kalitesi vasat. Ama hiç denemedim.

    Kulaklık konusunda çok tecrübem yok. Audiofil falan hiç değilim. Ama tabi ucuz çin malı da almadım şimdiye kadar hiç. Ama genel yorumlara bakarak sony ve sennheiser aldım, gayet memnunum. Size de sennheiser cx 2yi önerebilirm. Yalnız android ve ios için ayrı modelleri mevcut, kullandığınız işletim sistemine uyumlu olanını seçmelisiniz.
  • Cx 2'de güzel bir indirim yakalarsam düşünebilirim öyleyse, teşekkür ederim tekrardan. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.