Şimdi Ara

Makro kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar, logitech g300 mouse sahibiyim ve leesin ward jump mevzusunu makro ile kullanıyorum ancak gecikme olarak 0.08 sn olarak ayarladım. gayet güzel çalışıyor ama merak ettiğim birşey var bunu kullanan başka arkadaş varsa gecikme en stabil hangi rakamda uygundur. 2 gündür sürekli deneme yanılma yapıyorum ama bir türlü en stabilini bulamadım. sizce?

• cs oynamıyosun kardeş.altı üstü bi ward atıyon zıplıyon
  • Maksat mouse.um var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mouse'da mı dandiklik anlamadım ama ben macro kullanınca bazen işe yaramıyor wardı atıyor ancak w skillini atamıyordu falan. Bıraktım hepsini manuel oynuyorum çok zor bir sey degil hem itemi hem w skillini smartcaste alınca 2 tusa basıyorsan zaten klavyede
  • parmak yapına göre değişir ama 2w yapabilirsin tek parmak sımart kest ben biraz fazla abanıyom enerji çok gidiyo lifestealda açılıyo w den
    işaret parmağını daha yoğun kullanıyosan 4w tarzında yapabilirsin değişir ya makroyla arada mouse u kaydırırsın falan sakata gelirsin klavyede varsa klavyeden ayarla makroyu mouse sıkıntı bence shop tuslarını falan ayarla ya da ss mid tarzı şeyler ayarla mouseda tuşlara
  • beyler fikrim geldi dinlerseniz mutlu olurum!

şimdi 2 mouse takılabilecek bir bilgisayar yapsak bir mouse'a markoları diğer mousela da normal oyunumuzu oynasak nasıl olur?

makroları nerden ayarlıyoz
  • Hele bir bilgisayarı yap sonra ekstraları kolay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G300s Sahipleri bakabilir mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahu saçmalama alt tarafı lol oynuyorsun çok fazla atraksiyona gerek yok q-w-e-r yapıcaksın alt taraflı cs - call of - knight veya başka bir oyun oynamıyorsun amacın ne hava atmakmı ne yani anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyncMC -- 29 Mayıs 2013; 23:22:48 >
  • 0.08 iyidir fakat yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi manuel yapmak daha iyi. Mesela bazen ward koyuyorsun daha w atmadan arkandan flash atıyorlar. Bu tarz şeyleri makro varken yapamazsın

• şu alt tarafı ward jump diyenler all starda ki korenin jungle ını izlemeyenler sanırım .gerçi burda herkes proydu unutmuşum
  • Bizim flash.la yaptigimizi wardla yapti herif. Slow motion olmadan da anlayamadim ilk basta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpos

0.08 iyidir fakat yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi manuel yapmak daha iyi. Mesela bazen ward koyuyorsun daha w atmadan arkandan flash atıyorlar. Bu tarz şeyleri makro varken yapamazsın

O numarayi yapacagi zaman makro kullanmaz sadece ward atar. Oksijen yarim gidiyor galiba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.