Şimdi Ara

Maklube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi deneyin ben yemedim ama çok güzel olduğunu iddia ediolar tabi yapan birisini bulabilrseniz çok zahmetli bir yemek

Maklube

• ya gece gece yapmayın şunları be abicim ya
  • ya yiyen var yiyemiyen alamayan var günahını geçtim ayıbı var be kardeşim
  • karnımız aç bari gözümüz doysun
  • Ah be az mı yapmıştım canım çekti bea

Bunun en zevkli şekli yemek değilde yapmak

Bi keresinde 40 kişiye 3 adet hazırlamıştık

Ah nerde o günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICES NMB -- 16 Şubat 2009; 0:51:57 >
  • öğrenci kızlar yapmıştı orda yemişti.

ama öğrenci oldukları için malum kırmızı et yerine tavuk eti kullanmışlardı...

güzel bir yemek. göründüğü kadar zor değil.
  • 2 kere yemiştim.cemaat yemeklerinden.çok lezzetli yav 10 kişi toplanıyor tepsiye ohh ye allah ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HURMALI VE VİŞNELİ SÜTLAÇ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cemaatin vazgeçilmezidir tavuk etiyle olur ancak etler içinde olur yedikçe yenir
  • Bu yemeği tek sofrada G-8 ülke liderleri yese, inanın savaş diye bişey kalmaz...
  • Güzel ve hoş bir yemektir ama bu saatte buraya koyman hoş değil.Art niyetliler kötü bişey söyler ve konu kapanıverir
  • Çok da zahmetli bir yemek değil,özelliği yoğurdunda.Yoğurdun içinde dere otu var,bu sebeble yerken zorlanmıyorsunuz,yedikten sonra da hazmı kolaylaştırıyor.Ayrıca ilk geldiğinde yandığınız zaman buz gibi yoğurt süper gidiyor

Not:Cemaat vs ile ilgili asla bir bağım yok...
  • makrube'nin dogru yazılmış hali(:
  • bunun kahvaltı versiyonu da var patatesli yumurta olaraktan.
    hey gidi cemaat...
  • cemaat yemeği diye bilinir aslında arap yemeğidir...hataylı ev arkadaşın olunca iki haftada bir yiebilioruz...ayrıca damak tadı olarak sini kebabı ve künefeyide öneririm hiç tatmamışlar için...aman dikkat tatlı die künefeye atlamayın sıcak yenen bir tatlıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

Güzel ve hoş bir yemektir ama bu saatte buraya koyman hoş değil.Art niyetliler kötü bişey söyler ve konu kapanıverir

kapanırsa ne olur ki ? ayıp mı günah mı? alemsin yaw. itaat itaat itaat
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

Güzel ve hoş bir yemektir ama bu saatte buraya koyman hoş değil.Art niyetliler kötü bişey söyler ve konu kapanıverir

kapanırsa ne olur ki ? ayıp mı günah mı? alemsin yaw. itaat itaat itaat

Sende afyon cemaatindensin galiba.Bende 2 yıl kaldım afyonda iyi bilirim ordaki ortamı

• işim olmaz fetoşlarla bu demek değildir ki gözüm kör kulağım kapalı. etrafta akan suyun kaynağını gidişatı gözlemlemek Türk Genci oalrak herkesin vazifesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

işim olmaz fetoşlarla bu demek değildir ki gözüm kör kulağım kapalı. etrafta akan suyun kaynağını gidişatı gözlemlemek Türk Genci oalrak herkesin vazifesi.

Bi nebze olsun haklısın bende onlardan çok çekmiştim ama yapılan hizmetleride gözardı etmemek lazım.Hele ki afyonu iyi biliyoruz ikimizde Afyon gibi bir yerde cemaatin bulunması şart bence.Yani orada kaldığım 2 yılın hatırına Fetullah gülene fetoş demiyorum.Desem de demesem de herkes işini yapıyor zaten.Sadece onlara ilişmiyorum o kadar.Dergi falan satmaya çalışınca almıyorum mesela.Ama ileri geri konuşmalar olursada hakikati anlatmaya çalışıyorum.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır zaten.Neyse uzatmıyım hadi kolay gelsin

• dersane bitti, sonrada kendi şehrimde bir okul seçtim o yüzden biraz uzak kaldım. en çok yemek saatlerini özlüyorum ya. ağızlarının tadını biliyorlar valla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.