Şimdi Ara

Makinem yere dustu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DSLR makinam yere dustu yaklasik 1 metre yukseklikten haliya lensin netleme bilezigi arada sikisiyor. Benim merakim makina bir goruntuyu netliyor ama goruntulerin hepsi bulanik cikiyor lenstemidir sorun yoksa makinadami yardim edin kafayi yiyecem o kadar ugrastiktan sonra boyle bir olay beni sikintiya sokuyor... Sikinti lenstemidir. Farkli lenslerle deniyemedim.Yorumlarinizi bekliyorum... :(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kalırsa sorun lenste tabi ki
  • Insallah oyledir yeni bir lens alabilirim ama yeni bir makina alamam ogrenciyim zar zor aldim sakarligim yuzune o kadar dikkat ediyordum aklima gelen basima geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulanık çıkıyorsa lenstendir. içindeki camlarla alakalı olabilir. Sonuçta görüntüyü alan sensör netleyen lenstir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine nedir? bende 1000d vardı kaç kere düştü hiç bişey olmadı en dandik kasası olmasına rağmen.
  • Makinanin sensorune baktim sensorunde sikinti yok sensor saglam. Lensim dandik ama su an alacak param yok yenisini... 2.elede guvenemiyorum. Lensim Nikon 18-55mmydi...

Param olursa yaza dogru 18-200mm alacam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skrmtlcn -- 9 Şubat 2014; 13:13:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefonumun Ekranına Su Kaçtı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.