Şimdi Ara

Makine Teknolojisi Bölümündeyim Dal Seçeceğim Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben bu sene dal seçeceğim bölümüm makine teknolojisi ama seçeceğim dallar hakkında çok az bir bilgim var beni biraz aydınlatacak birisi var mı yani şu bölümü seç orası daha iyi deyipte onun ayrıntılarını anlatabilecek birisi ? Evet benim teknik resimim çok iyi. Yani sınıf ortalamasına göre üst düzeyde. İmalatımda fena sayılmaz ondada iyi sayılırım ama tabiiki de teknik resim kadar iyi değilim. Aslında ben bir arkadaşla karar vermiştim teknik resim seçeceğim çünkü bu bölümde daha iyiyim diye ama iş mevzusu kafamı karıştırdı. Eğer CNC bölümü seçersem seçeceğim dal zaten Bakım onarım olacak. Ama Teknik resim seçersem ne yapacağımı bilmiyorum ve işin garibi ben bu işi iyi yapmama rağmen çok fazla zevk alamıyorum. İmalatta bir parça yapmak bana daha zevkli geliyor ve çok seviyorum uğraşmayı. Teknik resimde sabahtan akşama kadar oturup parça çizecen. Bu işten anlayan birisi varsa lütfen bana yol göstersin + ve - yönlerini falan şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 22 Nisan 2013; 14:32:40 >

• Yukarı
  • Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.