Şimdi Ara

makine mühendisliği ve elektrik -elektronik mühendisliği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
6.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legolas.

diyene bak.

Doktorların %90'ı para için tıp okuyor çalışma şartlarının kolay olduğunu mu sanıyorsun? bi beyin ameliyatı 17-18 saat sürebiliyor. 36 saat nöbet tutan doktorlar var ama yinede puanları ortada bunu nasıl açıklıyorsun?

@nicotell @hipokretes @ygslysuzmani.
    kosunnn tıp. elden gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazı tura at yazı gelirse makine tura gelirse ee seç. Arada çok fark yok ikisinde de ayda 1500 liraya kölelik yapacaksın.
    Eğer uçaklara robotlara meraklıysan namazını eksiksiz kalmanı öneririm hayallerini ancak ahirette cennete girersen gerçekleştirebilirsin. Dediklerin bu ülkede olacak şey değil

• iş işte öğrenilir.
    insanların huzur içinde olması hayat amaçları ve vizyonlarına göre mesleklerini seçip mesleklerini severek icra etmesi bir şeyler üretmesi önemlidir.ygs lysde 10k ya girmek ünide derece yapmak kişinin çok para kazanıp mutlu olacağı anlamına gelmez. hayat başarısı çok karmaşık faktörler içerir: iyi eğitim, şans, fırsatların değerlendirilebilmesi,engeller, tanıdıklar vb vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Yazı tura at yazı gelirse makine tura gelirse ee seç. Arada çok fark yok ikisinde de ayda 1500 liraya kölelik yapacaksın.
    Eğer uçaklara robotlara meraklıysan namazını eksiksiz kalmanı öneririm hayallerini ancak ahirette cennete girersen gerçekleştirebilirsin. Dediklerin bu ülkede olacak şey değil

Hayali van tıp olup sivasta mühendislik okuyan. LÜTFEN.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Yazı tura at yazı gelirse makine tura gelirse ee seç. Arada çok fark yok ikisinde de ayda 1500 liraya kölelik yapacaksın.

Hayali van tıp olup sivasta mühendislik okuyan. LÜTFEN.

Ben Fatih tanıştığımıza memnun oldum

• quote:

makina mühendisliğini bırakıp elektronik için hazırlanıyorum. Kişiden kişiye ilgi alanları değişir. Ben genel olarak makina mühendislerinin çalışma ortamını görünce soğudum bide dersleri falan hem aşırı zor hemde ilgim yoktu. Eğer odtü, itü, bilkent, boğaziçi gibi üniversitelerin biri olmayacaksa (ytü bile bu listeye girmiyor) elektrik, makina, inşaat okumayın. bu bölümlerde mezun olduğunuz üniversitenin etiketi çok önemli ha ben kpss kasıp devlete gireceğim dersen istediğine gidebilirsin.

Kardesim insaat dedigin katagoride bulunmuyor gecen sene esogu insaat muhendisligini bitirdim olducak iyi bir sirkette oldukca guzel bir maas karsiligi isime basladim torpil tanidik vb de yok gayette memnunum

Haa neden insaat icin gecerli degil dersen kafani bir kaldir bak etrafina etrafinda kac tane santiye var kac tane fabrika var kac tane ee ve makinenin calisabilicegi yer var gozlem yapmani oneririm insaat piyasasi suan cok hareketli ve gelen yeni mezunlari karsiliyor piyasa ileride ne olur bilemem insaat isi asla bitmez insaat muhendisligi yurt disinda civil eng. Diye gecer civil turkceyede gectigi uzere halk demektir halk varsa insaat var demektir guzel kardesim

Ayrica esogu insaat muhendisligi turkiyedeki en iyi 5-6 insaat arasinda gosterilir universiteler genel siralamalarinin yaninda bolum siralamalari paralel olmayabilir dolasiyla boyle bir genelleme yapmamani oneririm

• Cevap veriyorum mutlu olacaksanız bunları okuyun severek okumazsanız okulu bitirmeniz imkansıza yakındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gereksizzz111

quote:

makina mühendisliğini bırakıp elektronik için hazırlanıyorum. Kişiden kişiye ilgi alanları değişir. Ben genel olarak makina mühendislerinin çalışma ortamını görünce soğudum bide dersleri falan hem aşırı zor hemde ilgim yoktu. Eğer odtü, itü, bilkent, boğaziçi gibi üniversitelerin biri olmayacaksa (ytü bile bu listeye girmiyor) elektrik, makina, inşaat okumayın. bu bölümlerde mezun olduğunuz üniversitenin etiketi çok önemli ha ben kpss kasıp devlete gireceğim dersen istediğine gidebilirsin.

Kardesim insaat dedigin katagoride bulunmuyor gecen sene esogu insaat muhendisligini bitirdim olducak iyi bir sirkette oldukca guzel bir maas karsiligi isime basladim torpil tanidik vb de yok gayette memnunum

Haa neden insaat icin gecerli degil dersen kafani bir kaldir bak etrafina etrafinda kac tane santiye var kac tane fabrika var kac tane ee ve makinenin calisabilicegi yer var gozlem yapmani oneririm insaat piyasasi suan cok hareketli ve gelen yeni mezunlari karsiliyor piyasa ileride ne olur bilemem insaat isi asla bitmez insaat muhendisligi yurt disinda civil eng. Diye gecer civil turkceyede gectigi uzere halk demektir halk varsa insaat var demektir guzel kardesim

Ayrica esogu insaat muhendisligi turkiyedeki en iyi 5-6 insaat arasinda gosterilir universiteler genel siralamalarinin yaninda bolum siralamalari paralel olmayabilir dolasiyla boyle bir genelleme yapmamani oneririm

civil eng. ne olduğunu biliyorum. ing makina müh (3.42 ortalama 1. sınıf terkim). istisnalar kaideyi bozmaz ayrıca. seneye ee okuyacağım okul elektronik üzerine yoğunlaşmış ve akademisyen yetiştiren bir üniversite o yüzden şantiyeyle fabrikayla falan işim olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

Mezun olan bi muhendisin hedefi neden aselsana girmek olsun ki de ben aselsana soracagim? Aselsandan baska yuksek maaslara ulasacagim baska bir sirket yok mu yani bu konuda baz almamiz gereken sey bi universitenin iyi olup olmamasi oradan cikan mezunlarin aselsanda yerinin olup olmamasiysa eger ve bunu tartisacaksak, zihniyetin bu yondeyse ben daha fazla karsilik vermiyecegim sana. Mezun oldugunda hedefi aselsanda calismak yada universite basarisini aselsana gore derecelendiren biriyle neyi nereye kadar tartisacaksin?

nereden çıkardınız aselsana ytü mezunu giremiyor diye bal gibi de giriyor evet odtü mezunu çok daha fazladır ama ytü asla giremez diye bir şey yok kişinin kendini geliştirmesine bağlı.

aselsanda çalışan ytülüler

https://www.linkedin.com/vsearch/p?f_CC=9612&trk=rr_connectedness&rsid=4337630351448651199907&openFacets=N,G,CC,ED&f_ED=17402&orig=FCTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadi123 -- 27 Kasım 2015; 21:11:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

Mezun olan bi muhendisin hedefi neden aselsana girmek olsun ki de ben aselsana soracagim? Aselsandan baska yuksek maaslara ulasacagim baska bir sirket yok mu yani bu konuda baz almamiz gereken sey bi universitenin iyi olup olmamasi oradan cikan mezunlarin aselsanda yerinin olup olmamasiysa eger ve bunu tartisacaksak, zihniyetin bu yondeyse ben daha fazla karsilik vermiyecegim sana. Mezun oldugunda hedefi aselsanda calismak yada universite basarisini aselsana gore derecelendiren biriyle neyi nereye kadar tartisacaksin?

nereden çıkardınız aselsana ytü mezunu giremiyor diye bal gibi de giriyor evet odtü mezunu çok daha fazladır ama ytü asla giremez diye bir şey yok kişinin kendini geliştirmesine bağlı.

https://www.linkedin.com/vsearch/p?f_CC=9612&trk=rr_connectedness&rsid=4337630351448651199907&openFacets=N,G,CC,ED&f_ED=17402&orig=FCTD

ARGE dedim. bilmeden boş yapma kardeşim eski okulda oda arkadaşım ee'ci aselsanda staj yapmış arge departmanındakiler genelde üniversite sınavında derecesi olan okulu dereceyle bitiren kişiler olduğunu söyledi. kuzenimde odtü makina'da oda aynısını dedi. aselsan insan kaynaklarını aradım onlarda üstü kapalı olarak bunu söyledi yalan borcum mu var size?

• quote:

quote:

quote:

ARGE dedim. bilmeden boş yapma kardeşim eski okulda oda arkadaşım ee'ci aselsanda staj yapmış arge departmanındakiler genelde üniversite sınavında derecesi olan okulu dereceyle bitiren kişiler olduğunu söyledi. kuzenimde odtü makina'da oda aynısını dedi. aselsan insan kaynaklarını aradım onlarda üstü kapalı olarak bunu söyledi yalan borcum mu var size?

arge alanında da çalışanlar var, az sayıda çalışan var ama sen asla hiç bir ytlü aselsanda arge yapamaz gibi konuşuyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

arge alanında da çalışanlar var, az sayıda çalışan var ama sen asla hiç bir ytlü aselsanda arge yapamaz gibi konuşuyorsun

çok extrem örnekler dışında ar-ge'ye ytü'lü giremez, adamlar senin üniversite sınav sonucunu bile inceliyor. inan bu konuyu benim kadar araştıran yoktur. okulumu bırakma nedenlerimden biride bu. sadece odtü'lü bilkentli olmak da yetmiyor belli bir ortalaman olması lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok extrem örnekler dışında ar-ge'ye ytü'lü giremez, adamlar senin üniversite sınav sonucunu bile inceliyor. inan bu konuyu benim kadar araştıran yoktur. okulumu bırakma nedenlerimden biride bu. sadece odtü'lü bilkentli olmak da yetmiyor belli bir ortalaman olması lazım.

Hayatındaki en büyük amacın aselsana mı girmek?

• hayır. hayattaki en büyük amacım ve hayalim bilkent elektroniğe gitmek
  • quote:

hayır. hayattaki en büyük amacım ve hayalim bilkent elektroniğe gitmek

O zaman nedir bu aselsan takıntısı.
  • hadi123 kullanıcısına yanıt
    Orada ytulu calismiyor diyen ben degilim. Legolas. Nickli eleman...

• Ben daha ilk kez senden duyuyorum bi mezunun aselsana giris hedeflemesini. Ne aselsanmis arkadas babanin midir? Tutturmussum aselsan diye tovbe tovbe bilgin yok fikrim var gelmissin denizde o paralar alinmiyor diyosun bizzat alan akrabam var diyorum hala oraya buraya kiviriyosun bi uza troll mudur nedir

Dikkate almayin su elemanin yazdiklarini. Size burda zodiac sirketinin maas bordrosunu yollarim aziniz acik kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

hayır. hayattaki en büyük amacım ve hayalim bilkent elektroniğe gitmek

O zaman nedir bu aselsan takıntısı.

Eskiden takıntılıydım şuan hedeflerimi değiştim.

• LastShip L kullanıcısına yanıt
    Aselsan türkiye'nin en zeki mühendislerini alıyor. Ar-gesi sağlam olan nadir firmalardan her mühendis orada çalışmak ister aselsan'lı olmanın bir havası vardır. Yav iyide denizle aselsanın ne alakası var trollüyor musun?

• Mekatronik mühendisliğini bi araştır istersen ikisinin birleşimi gibi birşey

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.