Şimdi Ara

makine mühendisliği isteyenler içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs sıralamanız kaç ve hangi üni istiyorsunuz hedef kaç bin

• gençler sakın yazmayın benden söylemesi okuması rezalet sonrası rezalet he itü ve odtü hariç hiç bir üniversitede okunmaz
  • ygs 2.6k boun makine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihuzeyfe kullanıcısına yanıt
    Makine mi okuyorsunuz hocam hangi üni?

• ygs 19k itü makina
  • mr_sexyT kullanıcısına yanıt
    okudum bitti 2008 mezunuyum hocam ben son şanslı tayfandan sayılabilirim. artık yılda yaklaşık 10bin mezun veriyor durum çok vahim benden size( yaşım muhtemelen büyüktür) bir abi tavsiyesi ama itü,odtü ve boğaziçini ayrı tutuyorum oralarda okuduğunuzda durum farklı olur.
  • 8k ygs, 6 ya çekip odtü makine istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihuzeyfe

okudum bitti 2008 mezunuyum hocam ben son şanslı tayfandan sayılabilirim. artık yılda yaklaşık 10bin mezun veriyor durum çok vahim benden size( yaşım muhtemelen büyüktür) bir abi tavsiyesi ama itü,odtü ve boğaziçini ayrı tutuyorum oralarda okuduğunuzda durum farklı olur.

Ben ege makine yazicaktim ama ktü ee mi yaziyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ihuzeyfe

12.000 mezun veriyor. En çok mezun veren mühendislik bölümü. 2.ci sırada 11.500 ile elektronik var.

Odtü itü boğaziçi dışında okuyanlar genelde kpss'ye girmek zorunda kalıyorlar.
  • hacettepeye gidip aselsanda çalışan falan var hacettepeden sonrasını bilemiyorum
  • ihuzeyfe kullanıcısına yanıt
    odtü makineye girebileceğim büyük ihtimalle bi kaç tereddütüm var bölümle ilgili iş konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum , bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

• ygs 262k akdeniz mak. 90k. sonum cübü ama hayırlısı
  • Ygs1-88k sakarya kocaeli düşünüyorum.daha yuksek gelirse mekatronik düşünüyorum.

• Ay evlerden irak

• Ygs 1600 , hedef odtü makine

• ygs 1 85 k hedef 39.1923871298371923 lu bişeye çekip mezuna kaldım demek
  • 8.5k hedef boun makine bıraz zor ama calısıyoruz bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.