Şimdi Ara

Makine Müh (Yağ,Kir,Pislik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar makine tercih etcem çevrem gitme böyle yerlerde ağır işlerde çalışırsın diyor ne kadar doğru ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucs -- 16 Temmuz 2014; 21:15:28 >

• Makine mühendisi olcan amele değil şu çevrenizi dinlemeseniz herşey çok güzel olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine teknikeri,teknisyeni ile alakan yok senin.Sen en çok onların başında duran veya belirli bir süreyle onları kontrol eden şef olursun.(en kötü)
  • egemenxx kullanıcısına yanıt
    peki takım elbise giyebileceğim masa başı işim olcak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucs

himmet ağbeey banada şeherli karı alacağn nı ?
  • arkadasım sn muhendıs olacaksın sonucta muhendıslık beyin işidir amele gibi çalışmazsın
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar haricinde masa başı iş var mı? varsa bende yazayım :D
    Kpss girip devlete atan,akşama kadar çay iç :D başka türlü masa başı zor makinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 16 Temmuz 2014; 21:25:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

quote:

himmet ağbeey banada şeherli karı alacağn nı ?

Himmet abi öne ben bineceemm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Makine muhendisliginde bilgisayar basinda tasarim (CAD) cok yapilir. Oyle atelyeye girip is yapmaz makine muhendisleri. Ya tasarimlarini gonderirler uretilmesi icin, ya da mesela bir simulasyon yapar. Tabi eger uretime merakliysan onu da yapabilirsin ama bunu da piril piril, otomasyonu olan yerlerde yapabilirsin.

Tabi ben iyi bir makine muhendisliginde okuyacagini ve meslek olarak da bunu icra edecegini varsayiyorum.
  • benim 3k sıralama var yazdım makine mühendisliğihttp://forum.donanimhaber.com/m_94749496/tm.htm
  • quote:

yaptığın kariyere, bildiğin yabancı dillere ve mezun olduğun okula bağlı olarak tabii ki olabilir
  • Alakası yok sen mühendisisin çalıştığın üretim yapılan bir fabrikada makinelerin parçaları arzalanırsa gerekirse çizimini yapıp üretici firmaya göndermek senin işin
    ayrıca bir çok gördüğüm firmada müdür konumundaki kişiler makine mühendisi asla yanlış düşünceler gelmesin kir pas pislik yok işin içinde o iş ile makine teknikerleri ilgilenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.