Şimdi Ara

Makine Mekatronik Üni Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen seneye göre 50k bu sene 60-70k arası bekliyorum makine veya mekatronik mühendisliği istiyorum istanbul içi veya kocaeli olabilir en fazla var mı üniversite tavsiyeniz sizce özeller tam burslu yazılır mı veya kocaeli mi yazmalıyım

• Kocaeli makine müh. mezunuyum yine kocaelinde yüksek lisansımı da tamamladım. Yerinde olsam bilgisayar müh. yada elektronik yazardım. Mekatronik mezunu olan arkadaşlarımın hali maalesef iç açıcı değil. Sektörde ortada kalıyorlar ne makine ne elektronik konusunda uzmanlaşamıyorlar ve ortada kalma durumu mevcut. Bu yüzden YÖK bu sene mekatronik müh. kapatıp makinede yüksek lisans alanı yapmayı görüştü. Makine mühendisi sayısı gerçekten çok fazla ve aralarından sıyrılmak için çok çabalaman gerekiyor. Maaşlarda genelde elektronik ve bilgisayarın bir tık altındadır. Ayrıca makine müh. gerçekten demode olmaya başladı güncel teknolojilerde yazılım ve elektronik çok önemli. Gebze yüksek teknoloji enstitüsü yada yıldız teknik ilk tercihlerin olmasını tavsiye ederim.
  • kaan6161 K kullanıcısına yanıt
    hocam maalesef 60k civarı bir sıralama tahmin ediyorum gelecek bu sıralamayla ancak istemediğim bir bölümden yatay geçişle iyi bir üniversitede okuyabilirim ilginiz için teşekkür ederim
  • Mekatronik mühendisliği buzdolabı tamirciliğidir 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NEÜdüğübelirsizuçakmühendisi N kullanıcısına yanıt
    Hocam herhalde neü uçak müh. okuyorsunuz. 40k gibi bir sıralama bekliuorum. Tavsite eder misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocaları ilgili ve bilgilidir. Öğrencilerin teknik faaliyetleri de iyidir. Teknofest'te vb. yarışmalarda birincilik dahil, çeşitli başarılara imza atmışlıkları vardır. Fakat okulun imkanları çoğu açıdan yetersiz. Özellikle Havacılık fakültesinin bulunduğu yerleşke tam bir çile. Sosyal imkanları kısıtlı. Yeni yeni yapılanan bir okul olduğu için, imkanlarını diğer üniversitelerle bir tutmamak gerekir. "Benim için nicelik değil nitelik önemlidir" dersen, gözünü karartıp yazabilirsin. Pişman da olmazsın. Ama üniversite, basit bir eğitim kurumu değildir. Bunu da unutmamak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    2 yıl önce açıldı
    İTÜ İŞLETME VS MAKİNA
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.