Şimdi Ara

Makine-Endüstri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan makine müh. okuyorum endüstriye geçmek için başvurmayı düşünüyorum ama kararsızım.Sizin fikirleriniz nelerdir ,iş imkanı olarak hangisi daha iyidir?Özellikle bu bölümlerden mezun olmuş büyüklerim bulma konusunda ne gibi zorluklar çektiler veya hangisi daha avantajlıdır gibi fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.



  • Endustri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de makine okuyorum 3. Sınıf. Makine pişmanlıktır kaçabildiğin kadar kaç.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine Mühendisliği okuyorum , bildiğim kadarıyla Endüstri Mühendislerinin imza yetkisi kısıtlıdır. Kamuda alımlar azdır. Makine mühendisi bir çok alanda çalışma imkanı tanır. Endüstri Mühendisliği seçerek kendini kısıtlamış olursun.
  • endüstri eskisi gibi değil, çok önerilecek bi bölüm değil. makina okuması aşırı zor,uzak dur.

    bana kalırsa bu 2sinden de vazgeç başka bi mühendislik bul, ille de bunlar dersen okumak koymaz ben çalışırım bütüne de girerim 2 yıl da uzatırım dersen oku makinayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    2 yıl önce açıldı
    Ege Makine Mühendisliği
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.