Şimdi Ara

Maketçilik (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.629
Cevap
35
Favori
73.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gövdeye ne kadar boya gitti, şu hazır setlerdeki bir kutu boyayı bitirmişmisindir?
    hazır 1/72lere el atmışken f22/a raptor yap derim favori uçağım :D
  • Fatih.61 kullanıcısına yanıt
    bu hazır set değil boyaların hepsini dr nin sitesinden aldım. yarısına yakını bitmiştir galiba tabi kağıdında ayrı boyalarla karıştırın diyor ama ben direk gri mata boyadım. çünkü gri mat enamel diğerleri aqua color. o yüzden karıştıramadım. ya aslında kafamda bir sürü uçak var ama hem zaman gerek hem msaraflı olur. ben bunu düşünndüm yaz için:

• benim favori uçaklarım f22 ve ve f35 bildiğim kadarıyla f35in maketi olmadığından 1/72lik bir f22 şuan için hayallerimi süslüyor :D
  • Benim bildiğim iki çeşidi mevcut, biri normal diğeri ince olmak üzere. İnce olanları en dar yerlerde çalışmak ve çok ufak parçaları birleştirmek için daha ideal. Diğeri genel kullanıma yönelik.

Ben genelde hobbytime adlı mağazadan alışveriş yapıyorum. Gitti gidiyor da da arada rastlıyorum ama fiyatları daha pahalı oluyor genelde. Mesela burada mevcut:

Hobbytime da ise hem ince hem de normal olanı bulabiliyosunuz.

@nuriQocca

benimde f-4 ve f-104 favori uçaklarım. özellikle f-4 gerek görüntü gerek performans olarak 1 numaralı uçağım. f-22 değilde f-35 daha çok hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosyalı_37 -- 5 Kasım 2013; 21:58:06 >
  • eski tip uçakları pek sevmiyorum, yeni nesil daha güzel geliyor bana :D
    benimde eski tipler hoşuma gidiyor. peki hiç araba falan yapmayı düşündün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosyalı_37 -- 6 Kasım 2013; 18:51:40 >
  • Sizce birkaç uçak yaptıktan sonra arabalara ve gemilere başlayabilirmiyim?
  • 1/144 uçak filomu genişlettikten sonra 1/72lik f22 yapmayı sonrada uçak gemilerine geçmeyi düşünüyorum. arabalara pek ilgim yok, he tabii subaru, lancer, ferrari bi de broadwayi de severim ama bir uçağın yerini tutamazlar :D zaten bu sene havacılık uzay bölümü için hazırlanıyorum, hayırlısıysa :)

@tosyalı_37

yaparsınız ya onlarında pek bir farkı yoktur. boyama yönünden anladığım kadarıyla arabanınkisi biraz daha özen gerektiriyor ama yaparsınız ya sıkıntı olmaz :)

@erenyigit02
    1/144 hangi uçaklar var? 1/72 ler daha güzel gelior 1/144 ler çok küçük. araba konusunda doğru diyosun uçaklar kadar ihtişamlı değil ama benimde mercedes, lancia delta, bmw, fiat ve renault'a ilgim var. özellikle 80 lerin mercedesleri çok mükemmel geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosyalı_37 -- 7 Kasım 2013; 15:58:51 >
  • 1/144 f14 f15 jaguar bide ahşap f16 ama o çok dandik :D birde bel uh1-d helikopteri var gerçi henüz kutusunda. italerinin f/16sını yapmayı düşünüyorum. aklıma başka model gelirse onlarlada takılırım.
    bende de şmdilik 1/72 cobra var eski sayfalarda fotolarına bakabilirsin. birde kardeşimle yaptığım c-121c constellation var bitince onuda koyarız buraya. typhoon'u da bitirmek üzereyim decalleri var onları yapıştırıyorum.
  • Bitmek üzere. Decalleri yeniledim.
     Maketçilik
  • gayet iyi olmus eline saglık
  • Merhaba arkadaşlar. bende 2 hafta önce bu hobiye başladıma ama beni pek sarmadı açıkçası. o yüzden aldığım ürünleri satıyorum. yeni başlamayı düşünenlere veya boyası bitenlere duyrulur. hobbytime dan alınmıştır. boyalar vallejo (fırça için en iyi boya), yapıştırıcı tamiya yeşil kafa. aldığım fiyatlar resimde belli zaten. yalnızca beyaz boya 2 damla kullanıldı ve yapıştırıcıda keza aynı şekilde 2 damla kullanıldı. gerisi sıfırdır arkadaşlar. boyalar için 5 er tl istiyorum. yapıştırıcı için ise 10 tl. toplamda 35 tl. edirne veya tekirdağda elden verebilirim. maket açıldı onuda hediye vericem alan arkadaşa. teşekkürler.
     Maketçilik

• Kenworth W900 ü bitirebildim. Biraz yavaş oldu ama çok zevkliydi, hemen bitsin istemedim:)

Maketçilik  Maketçilik  Maketçilik  Maketçilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 14 Kasım 2013; 18:49:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trulli

Kenworth W900 ü bitirebildim. Biraz yavaş oldu ama çok zevkliydi, hemen bitsin istemedim:)

Maketçilik  Maketçilik  Maketçilik  Maketçilik

Çok güzel olmuş.Eline sağlık

Ben bu maketi hangi internetten sitesinden bulabilirim? güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi
    Çok güzel olmuş.Eline sağlık

Ben bu maketi hangi internetten sitesinden bulabilirim? güzelmiş

teşekkür ederim

Bu modeli Türkiye'de bulmak zor. Daha doğrusu kamyon, çekici, tır gibi modelleri bulmak zor. Bulunca da fiyaları epey pahalı oluyor. Ben bunu Amerika Amazon'dan aldım. Ablamlar orada yaşıyor, geçen ay geldiğinde getirdi saolsun

Benim genelde tercih ettiğim internet siteleri şunlar:

https://www.modelizmo.com/
    http://www.hobbytime.com.tr/

Burada çekici, kamyon modellerini bulabilirsiniz. Kenworth olmasa bile ona çok benzer American truck tarzı çekiciler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 14 Kasım 2013; 23:16:32 >

• Teşekkürler linkler için hobbytime'a baktım italeri Kamyon modelleri bol bol var güzelmiş.. Ben hep D&R hepsiburada'dan maketlere bakıyordum revell marka kamyon vs. olmadığı için göremiyordum. Çok iyi oldu bu site bol bol var kamyon modeller (nedense ilgimi çekiyor)
  • rica ederim ya kamyon modellerinin şöyle bir güzelliği var, büyük olduğu için hem yapması daha keyifli hem de bitince çok heybetli görünüyor. Tabi yer sorunu varsa sıkıntı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 15 Kasım 2013; 9:32:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.