Şimdi Ara

Makedonya mı Bosna hersek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum siz olsanız hangi ülkeyi tercih ederdiniz ?



  • bu iki ülke benimde tercihlerim arasında varsa oralarda okuyan eden neden o ülke olduğunu söylerse seviniriz. danışmanlar yada benim danışman tanıdığım var istersen tel vereyim gibi kişiler pm atmasın lütfen.
  • irfanview41 kullanıcısına yanıt
    bence makedonya :)
    makedonyada okuduğm için makedonya derim :)
    ayrıca sırplar türklerin arası pek iyi değildir @irfanview41
  • e-elif kullanıcısına yanıt
    siz avrupa üniversitesinde mi okuyordunuz?
  • Selam Arkadaşlar Ben Kübra, Üsküp Avrupa üniversitesine kayıt yaptıran öğrencilerden biriyim. Eğitim danışmanlık firmasındaki danışmanlarım Makedonya'da eğitimin eşi benzeri olmadığını ve kaliteli olduğunu söylüyorlardı. Bunun dışında ülkeye gelmeden önce çok ucuz diye tabir edilen birçok yer ateş pahası. Doğru düzgün Makedonca konuşmadığımızı anlayan Makedon halkı gittiğimiz her yerde bize yüksek fiyatlar söylüyorlar. Kayıt ücretinin normalde alınmadığını buraya geldiğimde öğrendim. Danışmanlık hizmeti aldığım firma diğer şirketlerden çok daha ucuza hatta yarı fiyatına kayıt işlemini gerçekleştirdiğini söylemişti. Diğer sorunlardan biri de üniversitedeki hocaların dil konusunda bizlere hiç yardımcı olmaması. Zamanınız ve paranız sizin için değerliyse ve mağdur olmak istemiyorsanız belgelerinizi doğrudan kendiniz iletin gitmek istediğiniz üniversite yetkililerine.




  • Yaklaşık bir yıldır Makedonya Üsküp Avrupa Üniversitesinde eğitim görmekteyim. 6-7 ay kadar önce danışmanlık firmalarından biriyle temasım oldu. İletişim kurduğum Ankara'daki şirketin Makedonya'da tek bir tane bile ofisi yok. İlk zamanlarda ofisleri olduğunu söylemiştlerdi. Ayrıca benden para aldıktan sonra kendilerine bir daha ulaşamadım. Euro bazında yüklü miktarda para talep ettiler. Gelmeyi düşünen öğrencilere tavsiyem Makedonca öğrenmeleri yoksa derslerden geçme şansları çok zor. Yeter artık benim gibi yüzlerce öğrenciyi kandırdıkları. Soygunculuk ve dolandırıcılık yapan şirket sayısı çok fazla. Makedonya'ya hiç gelmedikleri halde Makedonya'da ofisleri olduğunu söyleyen firmalar tarafından kandırılmış arkadaşlarım da mevcut. İşini hakkıyla yapan kişileri araştırın.
  • DAnışman şirketlerinden uzak dur toplanıp Danışmanlara ve okuluna ,dava açcak bir arkadaş grubu olarak söylüyyorum.
    Tek dertleri sizin paranız olan şeref yoksunu ve bütün dekanların, öğretmenlerin,sekreterlerın gö*tünü kaldırmış olan bu insanlardan danışmanlardan uzak durun.

    kendi hakkınız olan bişeyi bile bu

    çoğu kişi hazırlık bilemedin 1.sınıfta geri dönmek zorunda kalmaktadırlar. danışmanlarda arkanda el sallar dönerken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.