Şimdi Ara

Makedonya'da Üniversite Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki yıl, yani 2015-2016 öğretim döneminde üniversite için Makedonya'ya gideceğim. Uluslararası Struga Üniversitesi diye bir okul var imiş.Sağdan soldan araştırma yaptım ancak elbet forumda ordan birileri vardır diye bir yazayım dedim.

Nasıl bir yerdir, ortamı nasıldır, refah düzeyi nasıldır, pahalılık bakımından nasıldır? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Epey geciktim zaten okul olayı için (Üni bitirecek yaştayım) o yüzden alternatiflerimi sağlam değerlendirmem gerek.

Okuyacağım bölüm : Hukuk

Ps. Şu an İzmir'de yaşıyorum, müzisyenim. Arabam da olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerueger -- 18 Aralık 2014; 12:40:44 >

• Makedonya cok ucuz bir yer.insanları rahattır.eğer sürekli toplu taşıma aracları,mecidiyekoy vs gibi yerlerde takıldıysan orası sana daha köy gibi gelebilir.sakin yerdir universiteyi bilmiyorum(not:makedonyada yasamıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Makedonya cok ucuz bir yer.insanları rahattır.eğer sürekli toplu taşıma aracları,mecidiyekoy vs gibi yerlerde takıldıysan orası sana daha köy gibi gelebilir.sakin yerdir universiteyi bilmiyorum(not:makedonyada yasamıyorum)

Arabam olacak, İzmir'de yaşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isveç'te üniversite okumak
    7 yıl önce açıldı
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.