Şimdi Ara

Makedonya'da geri çevirmeleri hk. yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
13.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünya da o kadar güzel ülkeler varken, Makedonya da ne işiniz var. Benim iş arkadaşlarımda gitmişti sorunsuzca gidip geldiler ama geldiklerinde anlatacakları bir şey yoktu.

    Güney Asya ya gittiğinizde o kadar güzel bir ülkeden anlatacak onlarca anı ile dönersiniz ama Makedonya bomboş bir ülkedir. Gitmeyin !
  • recowski kullanıcısına yanıt
    sana ilk tavsiyem ferhat'ın dediği gibi buradan uçakla kosova yada bosnaya gidip oradan karayolu ile üsküpe gitmem. böyle bir imkanın yoksa;
    ilk önce telefonunu yurtdışı aramalara açtır. TC büyükelçiliğinin numarasını falan al orada bir sıkıntı çıkarsa ararsın(gerçi birşey yapcaklarını sanmıyorumda yinede denersin)
    Daha sonra orada kalacağın yeri belirtmen lazım öyle arkadaşımın yanına geldim dersen birde üni öğrenci yaşıtlarındaysan kesin geri çevirirler. Bunun için bookig.com dan filan rezervasyon yaptır çıktı al sonra iptal edersin rezervasyonu.
    Üçüncü olarak havalimanına seni alması için oranın vatandaşı birilerini çağır lazım oluyor çünkü ama bu kişi öğrenci olmaz ise iyi olur.
    Yanında günlük 50 eurodan kalacağın gün kadar nakit para olsun
    he birde uçak gidiş-dönüş bilet çıktılarını da almayı unutma.
    Bunları uygularsan alırlar diye düşünüyorum ama almayadabilirler onların insiyatifine kalmış.

    Ülkeye girersen yada geri çevrilirsen buradan bizlerede bildirmeyi unutma




  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Gidip geldikten sonra bende senin gibi düşünüyorum.
  • Pazar günü gideceğim ben de.Bakalım bende sorun çıkaracaklar mı
  • Aynen başıma geldi 2 gün önce. AGH vasıtasıyla gittim. Davet mektubum ve orada beni karşılamaya gelen uluslararası kuruluşun temsilcisi olduğu halde beni içeri almadılar. Dönüş bileti istedi yoktu bende ama kuruluş oranın milli bilinen bir kuruluşu. Ona rağmen 13 saat havaalanında tutup 20.50 uçağıyla geri gönderdiler. Üsküp konsolosluğunu aradım insanlık dışı muamemle görüyorum dedim biz size döneceğiz sokmama hakları var dediler sadece geri dönende olmadı sonra. Uluslararası arenada Türkiye rezil ötesi bir ülke. Orada öldürseler kimse neden demez, o kadar sahipsizsiniz yani. 13 saat tecrit edildim, suçlu gibi muamele gördüm, polis tarafından dolandırılmaya çalışıldım. Her şeyi yaşadım kimsede sahip çıkmadı. Bu ülkenin vatandaşı olmaktan utandım resmen.
  • trocki T kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun dostum hemen hemen bizede böyle muamele yapmışlardı ama 13 saat alanda bekletmek nedir. Maalesef bizim ülkenin uluslararası prestiji hiç yok denilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trocki

    Aynen başıma geldi 2 gün önce. AGH vasıtasıyla gittim. Davet mektubum ve orada beni karşılamaya gelen uluslararası kuruluşun temsilcisi olduğu halde beni içeri almadılar. Dönüş bileti istedi yoktu bende ama kuruluş oranın milli bilinen bir kuruluşu. Ona rağmen 13 saat havaalanında tutup 20.50 uçağıyla geri gönderdiler. Üsküp konsolosluğunu aradım insanlık dışı muamemle görüyorum dedim biz size döneceğiz sokmama hakları var dediler sadece geri dönende olmadı sonra. Uluslararası arenada Türkiye rezil ötesi bir ülke. Orada öldürseler kimse neden demez, o kadar sahipsizsiniz yani. 13 saat tecrit edildim, suçlu gibi muamele gördüm, polis tarafından dolandırılmaya çalışıldım. Her şeyi yaşadım kimsede sahip çıkmadı. Bu ülkenin vatandaşı olmaktan utandım resmen.

    aynısını 9 ay önce bende yaşadım dostum ama bizi bekletmediler 15 dk bekledik geldiğimiz uçakla geri döndük türk konsolosluğu demişsin onların kendilerine faydaları yokki sana bana olsun türkiyenin dünya genelinde hiç bir söz ve makama sahip değil ben tc pasaportuyla değilde 2 milyon nufusu bile olmayan gürcistan pasaportuyla gitseydim bu muameleye maruz kalmazdım




  • gidiş-dönüş bilet alınması lazım, aksi takdirde direkt red.
  • byob kullanıcısına yanıt
    Ona bakmıyorlar kafalarına göre muamele yapıyorlar bizim gidis donus uçak biletlerimiz olmasına geri gönderdiler dönüş biletini yakarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spooce

    Ona bakmıyorlar kafalarına göre muamele yapıyorlar bizim gidis donus uçak biletlerimiz olmasına geri gönderdiler dönüş biletini yakarak.

    o zaman sırbistan üzerinden geçmek daha mantıklı görünüyor.
  • byob kullanıcısına yanıt
    O da mantıklı aslinda direk karayoluyla gideceksin buradan bulgaristan transit gecis vize alıp öyle olunca fazla sıkıntı çıkmıyormuş diye duydum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz döneminde de aynı uygulama devam ediyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

    yaz döneminde de aynı uygulama devam ediyor mu?

    ediyodur bence
  • Kosovaya ordan da makedonyaya gectim. Iki ulke de gidilesi degil. Hele 10 gun!! Allah korusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün üsküpe gidiyorum, rezervasyon kağıtlarım ve saraybosna'dan dönüş biletim var inşallah sorun çıkmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MortingenSitranze

    bugün üsküpe gidiyorum, rezervasyon kağıtlarım ve saraybosna'dan dönüş biletim var inşallah sorun çıkmaz.

    inş sonuç ne oldu acaba
  • Bütün belgeler tamdi, gösterdim pek bakmadi bile. 5-6 kişilik bi grup vardi, alicak arkadaslari gelmemis, rezervasyonlari falan da yok. Onlar da girdiler, bir problem olmadi. Belki kişiden kisiye degisiyodur
  • Ulkeye alinmayip iade edilenler imza attirdilar mi size ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mekadonya dan türkiye geliş için para gerekiyormu pasaport tamam bütün işlemler tamam fakat para olmadığı makedonya polisi çıkış için izin vermiyor öyle bir uygulama varmidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan7787 -- 3 Nisan 2016; 14:26:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkish_republic kullanıcısına yanıt
    yok imza falan ama pasaportuna mühür vuruyor geri çevrildiğine dair
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.