Şimdi Ara

Makas atanları destekliyor musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lüks yada değil her türlü araçla makas atmaya çalışan bir kesim mevcut,sosyal medyada bir de bunlara alkış tutanlar var.
    Siz bu kesime ilgi duyuyor musunuz ?
    Gerçekte karşınıza çıkınca yüreğiniz ağzınıza geliyor mu ?
    Görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7323562 -- 22 Temmuz 2018; 0:18:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alayına küfür ediyorum hocam , kimse ben 90'la giderken eşimi ve çocuğumu riske atamaz.
  • Bu soruyu ciddi ciddi soruyor Musun ?

• Bu kişiler için yeni küfürler bile ürettim.
  • Kimseye zarar vermeden Nesillerinin tükenmesi için destekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların desteklenecek bir tarafı yok, eğer aynadan görürsem makas atarak gelen birini, yolunu tıkarım engel olurum.

Uzun zamandır rast gelmiyorum yalnız, galiba benim güzergahta yok pek bu tipler, E5'i seviyorlar diye duymuştum.
  • Makasçı desteklemek diye birşey olduğunu düşünmüyorum. Destekliyorsan sen de makasçısındır, desteklemiyorsan makasçı değilsindir.

Ben makasçı değilim mesela.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • köstekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açmak için konu açmak.

Desteklemek için nasıl bir sebep olabilir ki?

• Evet o malum Instagram sayfalarından bahsediyorsunuz değil mi? İlk işim o tür sayfaları EGM'ye bildirmek, trafiği tehlikeye atacak her türlü davranışı özendirdikleri yetmiyormuş gibi bunun yanlış olduğunu belirtince ana bacı söven 13-15 yaşında kitleleri var. Gereksizler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah hepsinin binbir türlü belasını versin.

Daha geçen gün TT Arena stadının orada bir tane Megane 4 110la giderken makas atarak yanıma kadar geldi daha sonra frenleyerek önüme kırdı onun yüzünden TEMde 6-7 araba zincirleme kaza yapacaktık, 7-8 cm anca mesafe bırakabilmişimdir, ileride yanına gittim camı açıp biraz küfür ettim, nabayım ki gitmiyorlar onların keyfini bekleyemem ben dedi, sonra benden üzerime kırdığı için özür diledi, ben sağa Maslak’a doğru saptım o köprüye doğru makas atarak devam etti, Allahından bulsun dedim.

Gerçekte karşıma çıktıklarında eğer erkenden fark ediyorsam mutlaka arayı giremeyeceği şekilde kapatmaya çalışıyorum, yanıma geldiğinde kornaya en az 4/5 sn basarak sövdüğümü de iletiyorum.

Alkış tutanlar Instagram sayfalarındaki 15-20 yaşındaki genlerinde apaçilik barzoluk yatan ergen tayfa, birbirlerini etiketleyerek gaza getirirler.

Keşke azalarak bitseler diyeceğim ama nerde o günler....

• Makas atanların caydırıcı ceza aldıklarını göremedim gün geçtikçe sayıları çoğalmakta insanın boş yere canını sıkıyorlar.

Bu trafik canavarlarını sosyal medyada kahraman gibi lanse eden kitleyede anlam vermek çok güç.

Bu forumda makas yanlısı birisi varsa postu görürde makastan vazgeçer umarım.

• Evet destekliyorum düzenli olarak makas atanlar derneğine bağışta bulunuyorum

:DDDD bu nasıl soru insanların canlarını riske atanlar desteklenir mi
  • Birçok kişi "kim neden desteklesinki" tarzında sorular sormuş. Ancak makas videolarının altındaki yorumları okusanız, destekleyen birçok tek hücreli olduğunu görürdünüz.

• tabiki destekliyorum. haftalık 150 dolar bağış yapmaktayım ve makas atma derneklerini ziyaret ediyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlamix

Alayına küfür ediyorum hocam , kimse ben 90'la giderken eşimi ve çocuğumu riske atamaz.
    Kesinlikle katılıyorum, suçsuz insanlari canlarindan ediyorlar, zarara uğratıyorlar karaktersizler...

Çoğu da kaza yaptirinca kaçıyor, dediğim gibi karaktersiz insanlar.

Bunlari trafikte görünce sıkıştırıyorum, makas atmasini engelliyorum, hatta bir tanesiyle bu konu yüzünden tartışıp üzerine yürümüştüm.

Trafik memurlari işini yapmıyor, yapsalar bunlar burada turemezler.

• Geçen gün şerefsizin biri makas atmaya çalışırken çarptı kaçtı sonra başka araca da çarpmis.Karakolda siz bana carptiniz dedi bide kamera görüntüsünü izleyince sustu

• evet destekliyorum ama ARKADAN destekliyorum....
  • her kim makas atıyorsa umarım kimseye zarar vermeden bir yere çarpar ölür gider.
    Makas yapıp kazan yapan birini görürsem iner döverim ambulans bile çağırmam.

Her kim makas atıyorsa Allah belasını versin tez zamanda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.