< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MAKARNEKS ÜRETİMİ TEKRARDAN BAŞLASIN! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
makarneks bi kere domatesli yedim güzel değildi, şimdi denk gelirse indomie körili noodle alıyorum krem peynirle çok güzel gidiyor
-
elmalı biskrem
-
-
Tako için de bir adım bekleriz.
-
Makarneks'in çeşidi azdı domatesli makarna için bu ürünü almanın mantığı yok, normal makarna yap ketçap dök o zaman. indomie'nin ise çeşitleri ve baharatı daha iyi . Handikapı ise bol suda hazırlanacağı yazıyor fakat az suda ve suyu çektirerek hazırlamak daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 26 Ocak 2021; 16:25:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doritos Dippas.
En son 2004-2005 civarında yemiştim. Zaten ondan kısa süre sonra üretimden kalktı galiba.
-
Bim'e gidince bunu alıp denerim kesinlikle. Teşekkürler hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre 11Doritos Dippas.
En son 2004-2005 civarında yemiştim. Zaten ondan kısa süre sonra üretimden kalktı galiba.
Aynen o yıllarda yediğimi hatırlıyorum ben de. Belki 1-2 yıl sonrası da olabilir.
-
-
bende fritos isimli efsane cipsin geri gelmesini istiyorum
-
Hocam bal almaya para yok bunun sayesinde bal tadı alıyorduk :))
Bakınca kalp krizi geçirdim
-
Efsaneydi makarneks lisede bunun yüzünden 10kg almıştım
-
Alp kırşan 5 dakka makarneks değil mi bu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@khanjui destek verir o çok yiyordu bundan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok seviyordum özellikle peynir soslu olanı umarım yeniden üretilir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X