Şimdi Ara

MAKARNEKS ÜRETİMİ TEKRARDAN BAŞLASIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2013 de piyasaya sürülen Makarneks i hatırlayınız vardır.
    Ülkemizi esir almış bu saçma sapan Noodle dan kurutmak için üretimin tekrardan başlaması lazım (!)

Özleyenler bi öne çıkarsında sayımızı bilek

Not: Favorim Peynir Soslu

https://www.change.org/p/ülker-makarneks-üretimi-tekrar-başlasın

• Yapay Zekanın Yanıtı

Makarneks Üretimi Tekrar Başlasın!

Makarneks, 90'lı yıllarda Türkiye'de büyük popülerlik kazanan bir cips markasıydı. Ancak 2000'lerin başında üretimi durduruldu ve o günden beri makarneks sevdalıları markanın geri dönmesini özlemle beklemektedir.

"Makarneks geri gelecek mi?" sorusu internette sıklıkla sorulmaktadır. Son dönemde markanın üretimine tekrar başlanacağı yönünde söylentiler dolanmaktadır. Bu söylentilerin kaynağı henüz doğrulanmamış olsa da Makarneks'in geri dönüşü için kampanyalar başlatılmaktadır.

Makarneks'in kaldırılmasının nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte, o dönemde artan rekabet ve değişen tüketici tercihleri nedenler arasında gösterilmektedir. Ancak markanın sadık bir müşteri kitlesi bulunmaktadır ve Makarneks'in geri dönmesi bu kitleyi oldukça sevindirecektir.

Sosyal medyada #MakarneksGeriGelsin etiketiyle başlatılan kampanya, markanın geri dönüşü için destek toplamaktadır. Kampanyaya katılanlar, Makarneks'in tekrar üretilmesi yönünde taleplerini dile getirmektedir.

Eğer Makarneks üretimi tekrar başlarsa, nostaljik lezzetiyle pek çok kişiyi mutlu edeceği düşünülmektedir. Markanın geri dönüşü aynı zamanda cips sektörüne de hareketlilik getirecektir.

Makarneks'in geri dönüp dönmeyeceği henüz kesinleşmemiştir. Ancak markanın sadık müşterileri ve sosyal medyadaki destek kampanyaları, Makarneks'in yeniden raflarda yerini alabileceği umudunu canlı tutmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • MAKARNEKS ÜRETİMİ TEKRARDAN BAŞLASIN!

ballı teremyağ da gelsin hocamMAKARNEKS ÜRETİMİ TEKRARDAN BAŞLASIN! 

• hemen başlatıyorum paşam

• Hazır eliniz değmişken Doritos'un içinden yoğurt baharatı çıkan cipsi de başlatın.

• Bu makarnayı en son 2017 ya da 2018'de görmüştüm raflarda.

• Bunun peynirlisi cok guzeldi simdikiler hic guzel değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarla beslenilirmi ya. Alacan 2cm kalinligindaki antrikot u koyacan onceden isitilmis demir dokum tavada muhurleyip pisiriceksin yanina domates biber patlican mantar sogan kozleyecen sonra mis gibi dag kekigi ve tuz dokecen yaninda taze manda yogurtu ile goturuceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Reis onu anca 2 ayda bir yapıyoruz🥴
  • Offf çok güzeldi be. Şimdi kiler anca kurutulmuş saman. Kutuyla alırdım ne güzel zamanlardı 90 kuruşa inmişti 4 kutu almistim maalesef bitti vay be
  • Keşke bitmeseydi ya şimdi noodlelar makarneksi mumla aratıyor.

Bir de ülkede bu konu hakkında mail hattım, "ürün yeterince talep görmediğinden üretimden kaldırıldı" dediler ya, güler misin, ağlar mısın
  • Domatlısı da iyiydi ya
  • Çok destekliyorum. Öne çıkarıldı.
  • Aşırı iyiydi ya yurt hayatım bunlarla geçmişti:(

Yurdun karşısındaki bakkaldan 2 tl'ye alıyordum. Bunların bardaklısı da vardı direkt su ekliyorduk. Allahım o muhteşem kokusu hala burnumda. Çok özlüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-031C13015 -- 24 Ocak 2021; 21:3:50 >
  • Benim midem bulanmıştı makarneksten en iyisi indomie dana etli olan. Makarnasını yiyip suyunu da çorba niyetine içiyorum acı acı iyi oluyor ne zaman yesem terlerim

• Acılı olanı tek geçerim.Yanına bir de kornişon turşu.Offf of özledik harbiden MAKARNEKS ÜRETİMİ TEKRARDAN BAŞLASIN! 

• Bu küçük paketteki pizza baharatları bu konuda çok başarılı. Damak tadınıza göre kendiniz de baharat karışımı yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dünyadünya

Domatlısı da iyiydi ya

domatlısı peynirliden daha iyiydi bence

peynirliyi bi kere alıp yiyememiştim sonra hep domatlı aldık

acı domatlı en iyisi bence

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bim'de eskiden bulunan 2'li ve soslu çiğ köfte dürümde geri gelsin.Yenilerinin tadı hindistan cevizli demir gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elcapitan1337 -- 25 Ocak 2021; 12:37:23 >
  • Bazı güzel ürünler neden kaldırılır anlamıyorum. Misal Ülker'in Luna'sı vardı bir zamanlar. Şimdi yok.

• Noodle kadar mok bir sey yok ekmegi suya ban ye daha iyi

MAKARNEKS İSE MUKKEMMEL BİR LEZZET

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.