Şimdi Ara

MAKARNEKS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birde, yemek yanında makarna da iyi gider. mercümek yemeği ile mesela.

ya da bimden hazır barbunya yemeği alın, makarna ve yoğurtla iyi gider.
  • Hocam yaş kaç üniye falan gidip acı gerçeklerle tanıştınmı merak ediyorum ondan soruyorum yanlış anlama. Üni öğrencilerinin ders çıkışı evine yada yurduna giderken konuştuğu tek şey yemek, özellikle ikinci öğretimsen. Ben evinde akşam yemeği için sadece çorba ve makarna olupta makarnayı yiyebilmek için savaşan kızlar gördüm daha 2 gün olmadı önemli olan doyuruculuk sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Ayıp ettin son derece doyurucu ve güzel ama sıcak ve hemen yemelisin.

MAKARNEKS

40 yıllık makarnacıyım, böyle makarna görmedim

MAKARNEKS

• quote:

Hocam yaş kaç üniye falan gidip acı gerçeklerle tanıştınmı merak ediyorum ondan soruyorum yanlış anlama. Üni öğrencilerinin ders çıkışı evine yada yurduna giderken konuştuğu tek şey yemek, özellikle ikinci öğretimsen. Ben evinde akşam yemeği için sadece çorba ve makarna olupta makarnayı yiyebilmek için savaşan kızlar gördüm daha 2 gün olmadı önemli olan doyuruculuk sonuçta.

Ailenle olunca sorun yokdiğer türlü sürünmek abi zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Valla ne deseniz haklısınız iğrenç gözükyor. Benim yaptığım daha berbat gözüküyordu. Tekrarmı yapsamki Makarna suyu koymuştum ketılda kaynadı tekrar kapandı kalkıp yapmaya üşendim sosis olsa evde  MAKARNEKS bunu yapcamda evde sosis yok.

• Siz baya profosyonel olmussunuz ya

• quote:

sulu falan bisey oldu. sulu yemek gibi ben de bunun tadi suyundadir diye sulu yemek gibi yedim ama hic begenmedim.

• Yav git piyale makarna ye

• Bimde satılanlardan al 40 kuruş bi tanesinden 5-6 tabak çıkıyor

Öğrenci adam makarnek yemez. Yese bile her zaman yemez. Öğrencisiniz sonuçta para mı dayanır.

Özledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: science43

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

evet süzmen gerekiyordu

Tamam tesekkur ederim bir dahakine suzeyim

Dalga geçmeyin adamla yahu
    Ben 3 çay bardağıyla yapıyorum
    bekliceksin suyunu çekicek
    sonra yersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

MAKARNEKS candır can.

Beyler makarneks falan hikaye çoğumuz öğrenciyiz evde 1 çuval makarna var bir gün yoğurtlu, bi gün salçalı, bi gün sosisli, bi gün kıymalı bayağı büyütüp içine yumurta falanda kırıyorum Bizim için önemli olan sos maksat hergün makarna yemeyelim Makarnayı sos belirliyor. Adam akıllı bi SOS tarifi verinde deneyeyim. Karnım acıktı. Güzel olrsa SS atarım size.

Kremalı tavuklu çok güzel oluyor zorda değil ama biraz pahalı. Neyse anlatayım yağı fazla olmayan krema al %60 iyidir sütaşın satılıyor böyle küçük birazda kaşar peyniri al. Maydanozda lazım.
    1 paket makarnayı pişir onu süzmeye al sonra başka tencereye kremanın tamamını boşalt 3-4 dk krema pişsin böyle kabarcıklar çıkmaya başlıcak o zaman 1.5 su bardağı rendelenmiş kaşarı kremaya at 2 çevir hemen zaten anında eriyor sonra süzdüğün makarnaya boşalt. Maydanoz kıy küçük küçük onuda servis ederken tabaklara koy. Tavuk da tercihen atabilirsin ama şart değil tavuksuzda güzel oluyor. Yanınada güzel bir beyaz şarap aç. Bu makarna dışarda 7 lira civarı satılıyor düzgün biryerde. Evde masrafı :
    Krema : 2.5tl
    Makarna : 1tl
    Peynir : 2.5tl(emin değilim salladım)

• bende bi deneyeyim dedim resmen midem bulandı. lanet olsun normal makarnaya devam
  • Demedim denemez olaydim reklamdan başka bi şey degil

• 2,5 Çay Bardağı en ideali. Su kaynamaya başlarken makarneksi üç parça yapıp suya kat. Biraz kendini saldıktan sonra sosu dök ve suyu çekmesini bekle. suyu çektikten sonra tabağa al.

Beyler bahsini yaptığımız şey 1 lira. 1 liraya ne olmasını bekliyordunuz iskender falan mı çıksın içinden.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.