Şimdi Ara

MAKARNEKS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayın şunu ne tat var ne görüntü.Domatesli olan açlıktan ölecek kıvama gelmişsen bir nebze yenebilir ama peynirlisi ölüm o nasıl koku öyle.Boşuna tekrar alıp denemeyin.
  • leş gibi tat var gider barilla alırım 3 4 tabak yetiyor daha iyi
  • peynirli hariç süper.peynirli ne öle sütlü yazsalar daha iyiydi :)
  • İndomie noddle ye git.türkler hep çakma yapıyor yaw.noddle 2 tl migroslarda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suyunu çekene kadar bekleteceksin.Geçen acılı domateslisini denedim.Yoklukta gidebilir ama bidaha almayı pek düşünmüyorum.
  • Acılı domateslisi çok güzel.öğrenci evinin vazgeçilmezi tek geçerim.daha bugün migrostan 8 paket daha aldım
  • önce suyu kaynat sonra makarneksi 3 parça böl at rengi makarna kadar olana kadar karıştır
  • "ben de bunun tadı suyundadır diye sulu yemek gibi yedim"

Bende birkeresinde almıştım peynirlisini ama 10-15 dakikada anca olmuştu. Palavra reklamlardakiler hep.

• kusmugumun makarneksinden daha iyi tadı vardır okadar diym
    la bi gidin beyazpeynirli zeytinyağlı makarna yapın tarifine göre 10 numara oluyor
  •  MAKARNEKS candır can.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Aralık 2013; 10:58:36 >
  • Süzme
    Edit: zaten az suyu az koyucan yazıyor orda ne kadar olduğu, çekene kadar bekleyeceksin olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 26 Aralık 2013; 11:26:36 >
  • Reklamını ne zaman duysam akşama kadar dilime pelesenk oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

MAKARNEKS candır can.

Beyler makarneks falan hikaye çoğumuz öğrenciyiz evde 1 çuval makarna var bir gün yoğurtlu, bi gün salçalı, bi gün sosisli, bi gün kıymalı bayağı büyütüp içine yumurta falanda kırıyorum Bizim için önemli olan sos maksat hergün makarna yemeyelim Makarnayı sos belirliyor. Adam akıllı bi SOS tarifi verinde deneyeyim. Karnım acıktı. Güzel olrsa SS atarım size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 26 Aralık 2013; 11:32:25 >

• justlook78 kullanıcısına yanıt
    ton balılı makarna
    çökelekli (peynirli) makarna

bunları da dene
  • quote:

ton balılı makarna
    çökelekli (peynirli) makarna

bunları da dene

Çökeleği pek sevmiyorum. Makarna suyunu koydum doğaçlama bir şey yapacağım artık Ama artık prof oldum. kendime yetecek ölçüleri falan biliyorum. 2 su bardağı makarna koyuyorum aynı seçilde suda. Tuz kullanmıyorum bu yüzden 1 çay kaşığı falan tuz, kaynayınca su bayağı azalıyor zaten çok az süzüyorum suyu. biraz yağ atıyorum üstüne uğraşmamak için yağı ayrı tavada yapmıyorum sosuda Doğaçlama bir şekilde elime ne gelirse makarnaya atıyorum acaba az sonra ne atacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

quote:

MAKARNEKS candır can.

Beyler makarneks falan hikaye çoğumuz öğrenciyiz evde 1 çuval makarna var bir gün yoğurtlu, bi gün salçalı, bi gün sosisli, bi gün kıymalı bayağı büyütüp içine yumurta falanda kırıyorum Bizim için önemli olan sos maksat hergün makarna yemeyelim Makarnayı sos belirliyor. Adam akıllı bi SOS tarifi verinde deneyeyim. Karnım acıktı. Güzel olrsa SS atarım size.

Yumurtamı öğğh nası miğde var ha nasıl miğde var sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normal makarna alsanız hem karnınız doyar
  • Ayıp ettin son derece doyurucu ve güzel ama sıcak ve hemen yemelisin.

MAKARNEKS

Yumurtalı Makarna
    Daha doyurucu, farklı güzel bir lezzettir yumurtalı makarna biz evde denedik gayet doyurucu. isteğe göre salam, sucuk, sosiste koyulabilir içine.
    Malzemeleri:1 paket makarna,
    6 adet yumurta,
    Yeterince sucuk,
    6 diş sarımsak,
    1/4 paket margarin,
    100 gram tereyağı,
    Yeterince tuz ve kırmızı pul biber.
    Makarnayı haşlamak için:3 litre su,
    2 çorba kaşığı tuz.
    Yapılışı:1- Makarnaları, 3 litre su ve 2 çorba kaşığı tuz ile haşlayıp, süzelim.
    2- Margarin yağını eritip, ufak ufak doğradığımız sucukları ve ince ince kıydığımız sarımsakları ilave edip, kavuralım.
    3- Çırptığımız yumurtaları, yeterince tuzu ve kırmızı pul biberi katıp, ocaktan ****.
    4- Pişirdiğimiz yumurtayı, 1/2 parmak büyüklüğünde parçalara ayıralım.
    5- Haşladığımız makarnaları, 100 gram tereyağı ile sote edip, yumurtaları ilave edelim.
    6- Son bir kere daha karıştırıp, sıcak sıcak servis yapalım.

EDİT: Bu tarifi şuan oktay ustanın sitesinden yazdım. Ancak benim yaptığımla alakası yokmuş şimdi anladım ben yumurtayı direk içine kırdım ve sucuk falanda yoktu hem sucuk olsa neden makarnaya katayım direk yapar ekmekle yerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 26 Aralık 2013; 12:32:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Ayıp ettin son derece doyurucu ve güzel ama sıcak ve hemen yemelisin.

MAKARNEKS

Yumurtalı Makarna
    Daha doyurucu, farklı güzel bir lezzettir yumurtalı makarna biz evde denedik gayet doyurucu. isteğe göre salam, sucuk, sosiste koyulabilir içine.
    Malzemeleri:1 paket makarna,
    6 adet yumurta,
    Yeterince sucuk,
    6 diş sarımsak,
    1/4 paket margarin,
    100 gram tereyağı,
    Yeterince tuz ve kırmızı pul biber.
    Makarnayı haşlamak için:3 litre su,
    2 çorba kaşığı tuz.
    Yapılışı:1- Makarnaları, 3 litre su ve 2 çorba kaşığı tuz ile haşlayıp, süzelim.
    2- Margarin yağını eritip, ufak ufak doğradığımız sucukları ve ince ince kıydığımız sarımsakları ilave edip, kavuralım.
    3- Çırptığımız yumurtaları, yeterince tuzu ve kırmızı pul biberi katıp, ocaktan ****.
    4- Pişirdiğimiz yumurtayı, 1/2 parmak büyüklüğünde parçalara ayıralım.
    5- Haşladığımız makarnaları, 100 gram tereyağı ile sote edip, yumurtaları ilave edelim.
    6- Son bir kere daha karıştırıp, sıcak sıcak servis yapalım.

EDİT: Bu tarifi şuan oktay ustanın sitesinden yazdım. Ancak benim yaptığımla alakası yokmuş şimdi anladım ben yumurtayı direk içine kırdım ve sucuk falanda yoktu hem sucuk olsa neden makarnaya katayım direk yapar ekmekle yerim

Yok ben almıyayım ben yumurtanın sarısına ekmek banamayan adamım. Genelde kaşarlı omletle tüketirim yumurtayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.