Şimdi Ara

makarna suyu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bişey sorucam makarnayı sade yemeyi seviyorum atığımız suyu sulu makarna şeklinde yesem? zarar olurmu suyu lezetlimidir yoksa sade sulu makarna tarifi varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Samuray -- 6 Mart 2014; 13:42:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza33

bişey sorucam makarnayı sade yemeyi seviyorum atığımız suyu sulu makarna şeklinde yesem? zarar olurmu suyu lezetlimidir yoksa sade sulu makarna tarifi varmıdır?

Dostum makarnanın suyu süzülmez. Asıl lezzet ve vitamini oradadır. Zaten makarnayı pişirirken ona göre su koymalısın, makarna haşlandığında öyle su içinde yüzmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 4 Mart 2014; 14:48:24 >
  • Tadı pek hoş olmuyor ama kişiden kişiye değişebilir bu.
  • Hocam makarnayı kavurarak pişirebilirsin; ilk önce makarnaları yağda kavuruyorsun biraz, sonra makarnanın çekeceği kadar su ekleyip pişmeye bırakıyorsun hem suyunu dökmemiş olursun hem de daha lezzetli. (Yalnız spagetti için hiç denemedim bu tarifi ona göre.)
  • Başlık hatalı makarna suyu yenmez, içilir. Soruna gelirsek bir zararı yok tabii ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makarnada vitamin var mıdır?
  • @Her Şeye Muhalefet, evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabaya Turşu suyu döktüler
    10 yıl önce açıldı
    Patates suyu içer misiniz?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
  • en güzel makarna bol sarımsak yoğurtlu makarnadır. saygılarrrrrr!R!R!R!R
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent Moon

quote:

bişey sorucam makarnayı sade yemeyi seviyorum atığımız suyu sulu makarna şeklinde yesem? zarar olurmu suyu lezetlimidir yoksa sade sulu makarna tarifi varmıdır?

Dostum makarnanın suyu süzülmez. Asıl lezzet ve vitamini oradadır. Zaten makarnayı pişirirken ona göre su koymalısın, makarna haşlandığında öyle su içinde yüzmemeli.

çok sağol bugun denedim şu an iyiyorum çok sıcak ama güzel biraz pul biber attım suyu dibinde kaldı az suyu var 3.5 bardak 1bardak cubuk makarna koydum doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Samuray -- 6 Mart 2014; 13:43:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crescent Moon

quote:

çok sağol bugun denedim şu an iyiyorum çok sıcak ama güzel biraz pul biber attım suyu dibinde kaldı az suyu var 3.5 bardak 1bardak cubuk makarna koydum doğrumudur?

Ölçeğini zamanla tutturursun, ben göz kararı yaptığım için ölçek konusunda bir şey diyemiycem. Dibinde çok az kalırsa onu süz tabi, ama süzerken yıkama makarnayı sakın. Sıfır oranda su bırakmaya çalış haşlarken.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.