Şimdi Ara

Makale Arşivim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
80
Favori
6.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göktürk Kitabelerinde Türk Dini İnancının İzleri

Kazakistan'da Bulunan Göktürk Yazıtları

İslamiyet Öncesine ait 2 yeni makale eklenmiştir. İlgili arkadaşlara duyurulur.

• Teşekkürler tarihçi.Çakma dil uzmanı muhafazakar sovyetçilere bakma sen.Hepsi birleşince kafa bulanıklığı yapıyor Forum copy paste kaynadığı için böyle kaynakları görünce afallıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balkanlarda Türk varlığı üzerine bir makalede ben ekleyeyim gerçi copy past ama olsun

Türkler ve Balkanlar (Halil İnalcık)

bu katogorite bir başlıkta açılabilir...
  • elinize sağlık çok işime yarayacak :)
  • Müthi? payla?ym hocam. Forumda gördü?üm en faydaly payla?ymlardan. Sizi çok içten tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

Teşekkürler tarihçi.Çakma dil uzmanı muhafazakar sovyetçilere bakma sen.Hepsi birleşince kafa bulanıklığı yapıyor Forum copy paste kaynadığı için böyle kaynakları görünce afallıyorlar.

Hahaha. Ben mi muhâfazakârım? Ben mi komünist veyahut 'sovyetçiyim'? Sanki kaynak bulmak için burayı takip eden var.

• Haçlı Seferleri adı ile yeni başlık açtım ve oraya 4 yeni makale ekledim.
  • Takip
    Hocam bir de tarih kitabı tavsiyesi konunuza bakar mısınız?
  • Bunları indirebiliyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

Bunları indirebiliyoruz değil mi?

Evet indirebilirsin. Makaleyi açtıktan sonra imleci makale sayfasının sağ altına doğru getir, orada çıkacak olan simgelerden disket olanına tıkla ve indir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

Bunları indirebiliyoruz değil mi?

Evet indirebilirsin. Makaleyi açtıktan sonra imleci makale sayfasının sağ altına doğru getir, orada çıkacak olan simgelerden disket olanına tıkla ve indir.

Eyvallah sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 8 Eylül 2015; 1:15:53 >
  • Yararlı bir arşiv. İncelemeye başladım.
  • Rez alalım. İleride okurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillardir forumdayim. Tarih ogretmenligi okudum. bir kere bile forumn bu kismina gelmedigim icin kendimden utandim su an. Cok yararli bir konu hocam. Tesekkur ederim kendi adima.

Not: osmanli turkcesi makaleleri hata veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Yillardir forumdayim. Tarih ogretmenligi okudum. bir kere bile forumn bu kismina gelmedigim icin kendimden utandim su an. Cok yararli bir konu hocam. Tesekkur ederim kendi adima.

Not: osmanli turkcesi makaleleri hata veriyor.

Teşekkür ederim. Yakın zamanda düzeltme ve ekleme yapacağım. Takipte kalınız.

• hocam bazı makaleler bizim vize-final sorularının cevaplarını içeriyor, çok faydalı oldu. ayrıca gelecek yılların konuları için de çok iyi bir kaynak olacak benim.... teşekkür ederim
  • Bazı makaleler, artık makalenin yayınlandığı sitelere ulaşılamadığı için açılmıyor arkadaşlar. O yüzden yeni paylaştığım makaleleri hemen indirmenizi tavsiye ederim, eğer konuya ilginiz varsa.

Bugün Moğollar ile ilgili 2 yeni makale ekliyorum:

Olcaytu'nun Ölümüne Kadar İlhanlı Siyaseti
    Gazan Dönemi'nde Memlükler'e İltica Eden Oyratlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.