Bildirim
Makale Arşivim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim çok verimli bir paylaşım. İşime yarar, Allah razı olsun. -
Mesajım otlansın. Bir ara hepsini okuycam. -
Harika olmuş arkadaşım okumaya başladım teşekkürler. -
Eline sağlık çok güzel bir konu, ilgilendiğim olaylarla dolu bir konu olmuş. Mesajım bulunsun merak ettiklerimi tek tek okurum. -
Kesinlikle yararlanacağım makaleler var eline sağlık Tarihçi
Akademisyen adamın hali başka oluyor canım belgelerle konuşuyor adam -
Dünya varmış, en azından okuyanlar Tarih konusunda biraz daha az hikaye anlatır belki konularda!
Ek: Hepsini okuyan Kraven'i bile sustururmuş şeklinde bir açıklama geldi biraz önce HSYK'den!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 17 Ocak 2014; 18:47:21 > -
Muhteşem olmuş usta ellerine sağlık.. -
çok teşekkürler aradığım türden yazılardı tatilede girdim sırayla okumaya başlıyacağım -
elinize sağlık hocam pdf leri indirip tatilde okurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0299B8CF8 -- 19 Ocak 2014; 17:09:41 > -
Teşekkürler , faydalı paylaşım -
Mesajım bulunsun, uygun zamanımda hepsini zevkle okumayı düşünüyorum, emeğinize sağlık. -
Eline sağlık hocam, yararlı mankaleler okumaya başlıcam akşama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar asıl ben size teşekkür ediyorum. Önemli olan ortaya sunulan bilgileri kaynaklara dayandırmak. Hoca'dan, abiden, babadan duyulan bilgilerin sanki gerçekten doğruymuşcasına ölümüne savunan zihniyetlere inat makale ve kitap okuyalım arkadaşlar. -
Takip -
quote:
Orijinalden alıntı: neommy
Dünya varmış, en azından okuyanlar Tarih konusunda biraz daha az hikaye anlatır belki konularda!
Ek: Hepsini okuyan Kraven'i bile sustururmuş şeklinde bir açıklama geldi biraz önce HSYK'den!
Ahaa ben bu mesajı görmedim yahu ne varmış neommy usta -
İllede bilmediğin bişi yokmuş dedirteceksin bana!
Mesajım senden hemen sonraya gelince bir takılayım dedim, başka bişi yok. Şaka bir yana şu tarih konularındaki efsunlu hikayeler azalsada bende Evrim gibi daha neşeli konulara baksam! -
quote:
Mesajım senden hemen sonraya gelince bir takılayım dedim, başka bişi yok. Şaka bir yana şu tarih konularındaki efsunlu hikayeler azalsada bende Evrim gibi daha neşeli konulara baksam!
Şımartma beni hocam estağfurullah, bazıları gibi o derecede alim değiliz henüz bilmediğimiz çok şey var
Bende fark etmediğim ince bir dokundurma var falan diye sorayım dedim o tarihte ne oldu cidden hatırlamıyorum çünkü Bu arada cidden yahu kb ayrıldıktan sonra fen bilimi tarafı çok boş kaldı nerede o eski tartışmalar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
quote:
Mesajım senden hemen sonraya gelince bir takılayım dedim, başka bişi yok. Şaka bir yana şu tarih konularındaki efsunlu hikayeler azalsada bende Evrim gibi daha neşeli konulara baksam!
Şımartma beni hocam estağfurullah, bazıları gibi o derecede alim değiliz henüz bilmediğimiz çok şey var
Bende fark etmediğim ince bir dokundurma var falan diye sorayım dedim o tarihte ne oldu cidden hatırlamıyorum çünkü Bu arada cidden yahu kb ayrıldıktan sonra fen bilimi tarafı çok boş kaldı nerede o eski tartışmalar
Bazıları dediğin kim? Açık konuşun kardeşim. Net olun.
-
Emeğine sağlık
Benzer içerikler
- yavuz sultan selim oğlu süleyman"ı neden öldürmek istedi
- türk olmak zordur dünya ile
- dut dalıyla su bulma
- hubdan huba düştü ne demek
- türk çocuğu artık arap çölleri için kanını dökmeyecektir sözü gerçek mi
- türk bilim insanları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X