Şimdi Ara

Main Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simdi cok iyi oynadıgım heroları yazıcagım sizde ona benzer herolar onerirseniz sevinirim.

Zyra-Maokai-Lux-Cho'Gat-Kha'Zix-Yorrick bu heroları çok iyi oynuyorum

bu herolara benzer herolar önerirmisiniz bana mainleyebilecegim bu herolardan aralarında kesinlikle en iyi oynadıgım zyradır bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PagRyze

Cass olabilir,sanırım bol ccli ve vuran heroları seviyorsun ? Veigarda olabilir.

cass var herolarım arasında ama pek oynama fırsatı bulamadım cass güzel heroda ulti menzili biraz kısa geldi bana beceriksizligimdendir :D birde e basmaktan parmak pert oluyo :D lissandrayıda cok severim onu yazmamısım :D tavsiyen için sag ol cassi biraz daha deniyecegim :D zaten agırlıklı mid lane oynuyorum

Orijinalden alıntı: Pain060

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Cass olabilir,sanırım bol ccli ve vuran heroları seviyorsun ? Veigarda olabilir.

cass var herolarım arasında ama pek oynama fırsatı bulamadım cass güzel heroda ulti menzili biraz kısa geldi bana beceriksizligimdendir :D birde e basmaktan parmak pert oluyo :D lissandrayıda cok severim onu yazmamısım :D tavsiyen için sag ol cassi biraz daha deniyecegim :D zaten agırlıklı mid lane oynuyorum

Viktor ve Velkozuda deneyebilirsin,oda güçlü ama bu şampiyonlarin hiçbiri mobil degil,karşına assasin falan aldıklarında kötü olabilir ki tr serveri Zed,Yasuo,Kata mainlerden geçilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şampiyonların arasında bir bağlantı göremedim her neyse benim tavsiyem Gp veya Anivia ikisi de çok ödüllendirici onun main oyuncuları için.

Bu şampiyonların arasında bir bağlantı göremedim her neyse benim tavsiyem Gp veya Anivia ikisi de çok ödüllendirici onun main oyuncuları için.

[quate]Orjinalden alıntı: PagRyze

Viktor ve Velkozuda deneyebilirsin,oda güçlü ama bu şampiyonlarin hiçbiri mobil degil,karşına assasin falan aldıklarında kötü olabilir ki tr serveri Zed,Yasuo,Kata mainlerden geçilmiyor.

her karakterde cc var sadece khada cok digerleri full cc herosu aralarında ki baglantı bu ve zyra ile maokai bitki onların arasında ki baglantıda bu :D velkoz tipten kaybediyo solucan kılıklı pislik :D bu arada birde ben böyle az oynanan herolarla oynamayı seviyorum tabi kha lux az oynanan hero degil ama onların yeri bende ayrı :D

PagRyze cok haklısın herkesde bir zed yasuo kata sevdası var yalan yok kata dışındakileri bende severim ama trol olarak oynuyorum onları :D ama viktoru bir deniyecegim sag ol görüşün yardımın için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pain060 -- 2 Ağustos 2016; 2:19:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    board tavsiyesi?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse Lissandra dememiş. Bol CC ve vuran deyince aklıma gelen ilk şampiyonlardandır kendileri. Hem assassinlere karşı da güçlüdür.

Orijinalden alıntı: Prowind

zed lee yasuo vayne thresh

ve rengar

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)
  • zyra lux mao kha diyon eyvda bunlar mid top jung karakterleri şimdi sana zyra maınle desem adc kalınca zyramı oynayacaksın main moduna karşıyım karakter seversın eyv tek karakter oynamak olmaz banlanır nerfle yok edilir her koridora 10 heroydu sımdı rankta 2 rol seçme geldı yani atıyorum mid top diyosan min 10 mid 10 top herosunu oynasan yeter bide benım gıbı eski mobacıysan her çarı 1 kere oynasan az çok çözersin

Orijinalden alıntı: Inflande

quote:

ve rengar

ve riwen

Orijinalden alıntı: InsignAce

quote:

Orijinalden alıntı: Inflande

quote:

ve rengar

ve riwen

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)
  • quote:

zyra lux mao kha diyon eyvda bunlar mid top jung karakterleri şimdi sana zyra maınle desem adc kalınca zyramı oynayacaksın main moduna karşıyım karakter seversın eyv tek karakter oynamak olmaz banlanır nerfle yok edilir her koridora 10 heroydu sımdı rankta 2 rol seçme geldı yani atıyorum mid top diyosan min 10 mid 10 top herosunu oynasan yeter bide benım gıbı eski mobacıysan her çarı 1 kere oynasan az çok çözersin

bnm main lane mid o yüzden genelde mid herolarıyla oynuyorum ben zyra da lux lada mao kai ilede mid yapıyorum hatta lee sin kha ile yaptıgımı bile bilirim gayette iyi oluyor zaten bir cok heroyu oynamışımdır her heroyu az cok biliyorum bilmedigim hero vardır mesela urgot ne ben oynuyorum nede baskaları nadir oynanıyor.Ben zyra ile her yerde oynarım adc hariç orman bile yaparım emin ol ormanı cok rahat dönersin tohumlar sayesinde dene bi botlarda fln :D milletin tek bildigi su zyra sup ve mid herosu baska yerde oynanmaz fasa fiso her yerde oynarsın sana kalmıs yeniliklere acık olun yeter tabi zyra ile adc oynamak mantıksız ormanda oyle gank atarken sıkıntı cekersin ejder baron alırken vs ama ormanı dönebilirsin rahat ama dedigim gibi yeni şeyler denemek hoşuma gidiyo o yüzden her karakteri canım nerde oynamak istiyorsa alıyorum nami solo top yapıp shen ezdigimi bilirim ben.Birde nerfle karakter oynanmaz hale gelmiyo bence yorrick oynamayı cok severim ama yakında rework yicek eski halinden daha kötü oynarken sürekli ezilen bir şey olsada emin ol illa yorricki cok iyi kullananlar cıkıcak oyunda ne kadar berbat olsada rengarı o kadar nerflediler karakter hala tek atıyo mesela :D

Lissandra diyen arkadas o karakterde var bende o karakteri cok seviyorum ama takımın senle oynamazsa biraz kötü oluyo ya mesela tf baslatmak için adamların arasına e atıp w basıp kendime ulti atıyorum bazen takımda ki adamlar izliyor vs vs 5 kişi takım girince cok iyi oluyoda solo q da iyi degil

Rengar ve riveni oynayamıyorum pek ya rivenle azda olsa bi giderim varda rengarı hiç oynayamıyorum :D zaten kha'zix'in düşmanı sevmiyom onu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pain060 -- 2 Ağustos 2016; 18:53:27 >

• wuk top-jungle
    Mid kha bende yaptım pasif çalışmıyor zed şamarlamıştım hatta :D neyse sen nerf görmemişsin nerfle karakter oynanmaz oluyor cidden bir zamanların terminatörü Talon cok nadir oynanıyor bufflardn önce kassadınde yoktu piyasada kalistaya gelen nerfler teammatein yanında yokken as muhabbeti felan oynarsan oynarsın mesela geçen bu nerflere ragmen kindred oynadım baya yokettim ama demek istedigim zyraylada adc yapsan namıyle top a da gitsen işin raconu öyle olmuyor o tür şeyler senı belli bi yere kadar götürür.Çare her lane için 5-10 karakter oynayabilmek rank giriyorsan 2 rol için şimdi mid için Viktor Azir Le blanc ahri vs oynamaya çalıs 2 mage 2 assassin söyledim sana hangisi oyun tarzına giderse artık.

ayrıca toplanede namiye ezilen shen e ağlarım cidden gta şifrelerini dabbe olayı sanan spikere agladıgım kadar aglarım A:DS:QW:SD:

Mid kha bende yaptım pasif çalışmıyor zed şamarlamıştım hatta :D neyse sen nerf görmemişsin nerfle karakter oynanmaz oluyor cidden bir zamanların terminatörü Talon cok nadir oynanıyor bufflardn önce kassadınde yoktu piyasada kalistaya gelen nerfler teammatein yanında yokken as muhabbeti felan oynarsan oynarsın mesela geçen bu nerflere ragmen kindred oynadım baya yokettim ama demek istedigim zyraylada adc yapsan namıyle top a da gitsen işin raconu öyle olmuyor o tür şeyler senı belli bi yere kadar götürür.Çare her lane için 5-10 karakter oynayabilmek rank giriyorsan 2 rol için şimdi mid için Viktor Azir Le blanc ahri vs oynamaya çalıs 2 mage 2 assassin söyledim sana hangisi oyun tarzına giderse artık.

ayrıca toplanede namiye ezilen shen e ağlarım cidden gta şifrelerini dabbe olayı sanan spikere agladıgım kadar aglarım A:DS:QW:SD:

:D sen ben main karakterlerim onlar dedim diye diger karakterlerle oynayamadıgımı fln sanmışsın söyle söyleyeyim her karakterle oynarım cok rahat ama bazı karakterler var mesela lee sin gibi ryze gibi pratik gerektiriyor combosu fln yasuo oynarken mesela cok dikkatli ve aniden reflex göstermeye calısarak oynarım ben her lanede oynarım bana jungle bırakmasınlar yeter :D dereceli içinde zaten mid ve üst seçiyorum genelde min 3 kişi giriyoruz sorun olmuyo mesela bugun zyra ile oyun tasıdım midde yasuo ezdim :D her insan karsısında teemo olmasından nefret ediyor ama ben derecelide teemo görünce seviniyorum zyra alıp cok rahat eziyorum çünkü yaklasamıyo çiçek atıp böcek atıyom fln :D bir de bu oyunda oynamadıgım en fazla 10 karakter vardır digerlerini 1 kere de olsa denemişimdir skarner alıp mid yapasım var :D en kötü orman denerim belki skarner sayesinde ormanı severim ben en kötü oynadıgım yerdir orman beceremiyorum :D

• yani ad herolarla sınırlı değilsin bu çok güzel bişey yasuo zedcilerden bıktım zyra lux gibi cc snare stun atan heroları seviyosan syndra al derim o varsa rumble ultisi gerçekten muazzam çok güzel yorick oynuyosan maokai seju nau oyna onlarda adamı tuttumu bırakmıyo sinir herolar

rivenı unutmuşuz hocam ayıp

"Lucian Trick Pony"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.