Şimdi Ara

mail okuyarak para kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.. belki konu farklı ama yardıma ihtiyacım var. 300dollarsmail.com adlı siteye üyeyim. mail okuyarak para kazanıldığı söyleniyor. 1 senedir biriken paramı alabilmek için ne yapmam gerekiyor. Çözüm bulamadım. sitede biriken parayı nasıl ve ne şekilde alabileceğimi bilmiyorum.. yardımcı olan olursa çok sevinirim.. birol09@msn.com

• o ne abi yaaaa. kim neden veeriyor bu parayı ,onların kazancı ne.baba hayrına para dağıtılırmı yaaaaa
    Aldanmayın böle şeylere yaw
  • AlertPay / Check / E-Bullion / E-gold / EMO / EvoCash / IntGold / MoneyBookers / MoneyOrder / PayPal / Sfi Pay / StormPay / UniClear / Western Union / Wire Transfer. 300dollarsmail.com will pay members when their balance reaches the minimum payout rate set by 300dollarsmail.com. Once the member has reached payout they may request payment. Payments will be made within 30-90 days or a reasonable time after. Upgrade members recieve payouts much faster.

diyo adamlar zaten

nasıl alacağıın belli değilmi

üye olurken hesap no vermedin mi ?
    yada paypal hesabı yada en kesini western Union ?
  • merhaba i0z ...
    senin dediğin gibi yapıyorum ama bir türlü olmuyor.. bana yardımcı olabilirmisin... paramı nasıl alabileceğimi hala bilemiyorum.. mailim.. birol09@msn. com messengerden konuşabiliriz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: meciit

o ne abi yaaaa. kim neden veeriyor bu parayı ,onların kazancı ne.baba hayrına para dağıtılırmı yaaaaa
    Aldanmayın böle şeylere yaw

• ya böyle şeylere inanmayın ya adam salakmı durdugu yerde para dagıtsın
  • Boş işler bunlar kardeşim...

Vaktini daha önemli şeylere harcasan gerçekten kazanırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parayı gerçekten dağıtan siteler var ama bu onlardan birimi bilemiyorum. Mailler reklam içeriyor ve sen belli bir kişi sayısına iletmek zorundasın zincir şeklinde oluyor yani. El ilanı dağıtarak para kazanmanın sanal versiyonu. Site belli bir miktar belirliyor, örneğin 300 lira, bir reklamda 1 lira örneğin 300 kişiye o reklamı atarsan paran bankaya geliyor ama 299 kişiye yollasan bile 300e tamamlamadan gelmiyor o para.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.