Arkadaşlar ben de Vista starter yüklü ve burada windows mail var sadece..Bir adrese mail atmam gerekiyor ve gerçekten önemli fakat mail gitmiyor..Outlook dahamı iyidir mail için? ve nerden indirebilirim outlook u ve onun ayarlarını nasıl yapabilirim bilgiye ihtiyacım var..Bir arkadaşım servis sağlayıcımla görüşmemi önerdi çünkü ordanda ayarlanması gerekiyormuş sanırım ama tam olarak bilemiyorumŞuan ben live maili birinci mail servisi olarak atadım..ama o sadece hotmail hesaplarına gidiyorda olabilir emin diilim....Lütfen mail alıp gönderebilmem için gerekli şeyleri yazarmısınız ..özellikle outlook hakkında ve ayarları hakkında teşşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: serminn
Arkadaşlar ben de Vista starter yüklü ve burada windows mail var sadece..Bir adrese mail atmam gerekiyor ve gerçekten önemli fakat mail gitmiyor..Outlook dahamı iyidir mail için? ve nerden indirebilirim outlook u ve onun ayarlarını nasıl yapabilirim bilgiye ihtiyacım var..Bir arkadaşım servis sağlayıcımla görüşmemi önerdi çünkü ordanda ayarlanması gerekiyormuş sanırım ama tam olarak bilemiyorumŞuan ben live maili birinci mail servisi olarak atadım..ama o sadece hotmail hesaplarına gidiyorda olabilir emin diilim....Lütfen mail alıp gönderebilmem için gerekli şeyleri yazarmısınız ..özellikle outlook hakkında ve ayarları hakkında teşşekkürler..
kardeş eger hotmail hesabı kullanıyorsan outlook sadece paralı olanlara servis veriyo...
ama gmail kullanıyorsan outlook kullanabilirsin ayarlarınıda netten bulursun yok illa program kullanıcam diyorsan sana mozilla thunderbird önerebilirim ... yada windows live mail de kullanabilirsin eger yapamazsan tekrar yardımcı oluruz...
Merhaba..Ben bit linke tıklıyorum ve windows mail açılıyor ama gönderme başarısız oldu dior bende değiştirip windows live mail i geçerli eposta servisi olarak seçtim..Şimdi o mail linkine clikleyince direk benim pc dn live mail sayfası açılıyor..Ben bunu dün yaptım ve gönderdim postayı fakat bana gittiğine dair herhangi bir ileti vermedi..Ben msn hesabımı kullanarak gönderdim @hotmail.com ..Karşı tarafın uzantısı hotmail ,gmail v.s diil..Oysa bir arkadaşım outlooktan gönderdi ve onun sorununu o linkteki kişiler giderdiler..Oysa benim sorunum devam ediyor ve bende ilk kez kullandığım içim live mail i emin değilim bu posta gittimi gitmedimi..Bana buna dair bilgi vermedi:(
en başta şunu söylim eger hotmail uzantılı adresin varsa ve outlook tan mail atmak istiyorsan parasını ödemeden outlook kullanılmıyo ve ben sırf bu yüzden nefret ediyorum outlook tan... ve kullanmıyrorum...
bu arada dünyanın en tiksinç işletim sistemini kullanıyyorsun oda STARTER sürümü...
eger windows live mail kullanıyorsan ve gönderilmiş ögelere girdiginde orda göndermeye çalıştıgın maili görmüyorsan gitmemiştir...
eger taslak lara girdiginde maili görüyorsan gene gitmemiştir.... gönderememişsindir...
bu arada sana tavsiyem eger notebook varsa vista driver cd de xp driverlarda olması lazım çogu notebook alanlarda verilir ve şu starter sürümden kurtul...
ve eger dediklerim gibi ise yani mail gitmemişse son çare sana başka program upload edicem bu sefer onda kesin gider...
bekliyorum
Hayır notbook diil. Sistem fena diil ama starteri yüklemişler..şimdilik yapıcak bişe yok..Ben msn hotmail kullanıyordum live maili ilk dün aktifleştirip denedim giden kısmında görünüyr ama uzantısı farklı olduğu için emin olamadım..Bir ileti vermedi ve bu mailde önemli bir maildi emin olmak istedim ..Aynı linki kullanan bbir arkımın sorunu giderildi bende benimkinin gitmemiş olabileceğini düşündüm ilk kez kullanıyorum farklı bir uzatıda çünlü.. Emin diilim eğer göründüğü gibi gittiyse live mail gerçekten iyi ama gitmediyse ki bundan emin diilim hala gitmiş görünsede ..Belki başka bir programdanda atmalıyım diorum önemli bir mail çünkü riske atmak istemiyorum..sağlam bir programa ihtiyacım olacak maillerim için..Çok teşekkürler yogun bir gün yardımın için teşekkür ederim.. Birde eğer bilgin varsa şimdi bir mail gördüm live mail de yabancı bir isim soyadı tanımıyorum ve ayrıca ek li bir dosyası var bu mailden kuşkulandım ama merakta ediyorum belki önemli bir posta olabileceğini düşünerek ekli dosyayı açmamı istiyor ne yapmalıyım açmadan taratabileceğim bir prg biliyormusun?
evet gene ben :) kardeş yordun biraz ama inşallah işine yarar :)
Hayır notbook diil. Sistem fena diil ama starteri yüklemişler..şimdilik yapıcak bişe yok..Ben msn hotmail kullanıyordum live maili ilk dün aktifleştirip denedim giden kısmında görünüyr ama uzantısı farklı olduğu için emin olamadım..Bir ileti vermedi ve bu mailde önemli bir maildi emin olmak istedim ..Aynı linki kullanan bbir arkımın sorunu giderildi bende benimkinin gitmemiş olabileceğini düşündüm ilk kez kullanıyorum farklı bir uzatıda çünlü.. Emin diilim eğer göründüğü gibi gittiyse live mail gerçekten iyi ama gitmediyse ki bundan emin diilim hala gitmiş görünsede ..Belki başka bir programdanda atmalıyım diorum önemli bir mail çünkü riske atmak istemiyorum..sağlam bir programa ihtiyacım olacak maillerim için..Çok teşekkürler yogun bir gün yardımın için teşekkür ederim.. Birde eğer bilgin varsa şimdi bir mail gördüm live mail de yabancı bir isim soyadı tanımıyorum ve ayrıca ek li bir dosyası var bu mailden kuşkulandım ama merakta ediyorum belki önemli bir posta olabileceğini düşünerek ekli dosyayı açmamı istiyor ne yapmalıyım açmadan taratabileceğim bir prg biliyormusun?
sen bayyaa bi acemisin sana tavsiye tanımadıgın bilmediğin yerden gelen postaları açma ....
Ya çok saol uğraşmışsınız resimler falan ama ben IE kullanıyorum..Sizin verdiğiniz prg firefox da çalışıyor sanırım..ayrıca bende tanımadığım mailleri açmadan siliyorum ama beklediğim önemli mailler var ve şu an açmadığım 2 si ekli olduğu belirtilmiş mail var açmadım ama yabancı adreslerden gelen bu mailler ciddi gibi görünüyorlar.Bunları açmadan içinde zararlı birşey varmı yokmu anlayan bir prg falan yokmu? ne var içinde içeriği sistemi thlikeye atmadan göreceğim fln yada..Ayrıca hotmail de yada live emailden hertürlü link e posta gönderiliyormu bunu bilmek istiyorum illa outlok mu alıp kullanmalıyız IE kullanıyorsak?
quote:
Orjinalden alıntı: serminn
Ya çok saol uğraşmışsınız resimler falan ama ben IE kullanıyorum..Sizin verdiğiniz prg firefox da çalışıyor sanırım..ayrıca bende tanımadığım mailleri açmadan siliyorum ama beklediğim önemli mailler var ve şu an açmadığım 2 si ekli olduğu belirtilmiş mail var açmadım ama yabancı adreslerden gelen bu mailler ciddi gibi görünüyorlar.Bunları açmadan içinde zararlı birşey varmı yokmu anlayan bir prg falan yokmu? ne var içinde içeriği sistemi thlikeye atmadan göreceğim fln yada..Ayrıca hotmail de yada live emailden hertürlü link e posta gönderiliyormu bunu bilmek istiyorum illa outlok mu alıp kullanmalıyız IE kullanıyorsak?
ne yap ne et şu ie den kurtul...
zaten biraz kullanınca sende hak verceksin... zamanla anlarsın...
benim verdiğim program live mail gibi bi posta programıdır sadece ismi mozillayla benzerlik var oda aynı şirkettin ürünü oldugu için...
programı indir ve kullan resimde herşeyi anlattım eger gene yapamazsan dogruerdal@hotmail.com
posta programlarıyla herşey gönderebilirsin mail için sadece ie kullanmak pek tavsiye edilmez ama beim yukarıda upload yaptıgım gibi programlar
aynı zamanda nete de girmeden postalarını açıp vede düzenleyebilirsin...
bilmediğin kaynaktan mail geliyosa açma derler eger çok merak ettiysen bi netcafeye gidip te gelen dosyanın ne olduguna da bakabilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme