Şimdi Ara

Mail'den çıkan 600 kişilik fişleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deşifre oldum, bana yardım edin” yazılı mail gönderdi. Bu maile, 600 kişilik fişleme listesini de ekledi. Mail oturumu kapatmayı unutunca bilgisayarı kullanan kişi, yazışmayı ve ekindeki ildeki birçok kişinin fişlendiği listeyi gördü. Bu durumu önce kurum müdürüne, o da Ağrı Valiliği'ne bildirdi. Valilik, fişleme skandalıyla ilgili soruşturma başlattı. İlgili bürokratın da çalıştığı kurum değiştirildi.

Mail'den çıkan 600 kişilik fişleme

FİŞLENEN KİŞİLERLE İLGİLİ DETAYLI ANALİZ

Fişleme listesinde kişinin adı ve çalıştığı kurum yazıyor. Karşısında da, “FETÖ Terör Örgütü”, “PKK Terör Örgütü” ve “Mustafa İslamoğlu Cemaati” gibi tanımlar yapılıp, fişlenen kişilerle ilgili detaylı bir analiz yer alıyor. Listedeki kişilerin günlük yaşantılarıyla ilgili bilgilerin yer alması güvenlik güçlerinin de işin içinde olduğu izlenimi veriyor.

https://odatv.com/mailden-cikan-600-kisilik-fisleme-1912171200_m.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde birine git devlet sırrı, vatan millet sakarya de hiç sorgulamadan üstüne vazife değilken insanları böyle ileri geri kafasına göre fişler. Sevmediği biriyse en başada onu ekler basar iftirayı.

• O 600 kisi gizlice arastirilmali. Eger fisleyeninndedigi gibiler ise geregi yapilmali. Yok degillerse ilgili burokrat gereken cezayi almali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmi belgede bile anlatım bozukluğu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

O 600 kisi gizlice arastirilmali. Eger fisleyeninndedigi gibiler ise geregi yapilmali. Yok degillerse ilgili burokrat gereken cezayi almali.

Haberde bürokrat görevden alındı yazıyor
  • Devlet kimin ne olduğunu yazmış ne güzel işte.
    Kimin pkk lı kimin fetö cü olduğunu biliyor ve kaydediyorlar demek ki.
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Gorev yeri kurumu degismis sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.