Şimdi Ara

mail adresimle facebooka kayıt olmuslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllardır kullandıgım mail adresimle facebooka yunanistanda(batı trakyada) yaşayan türk bir kız üye olmuş. işin garibi bana onaylama maili gelmedi. bir gün ansızın bunu tanıyomusun vs. diye mailler gelmeye başladı. şifreyi unuttum deyip değiştirdim ancak facebook beni (muhtemelen başka bir ülkeden girdiğim için) şüpheli buldu hesabı dondurdu. hesabı geri almam için hesap bilgileri ile uyuşan kimlik istiyolar. defalarca hem ingilizce hem türkçe derdimi anlatmaya çalıştım hesabı ben açmadım nası uysun kimliğim diye. anlamıyorlar. ille hesaptaki kızın kimliğini istiyorlar. ben zaten hesabı istemiyorum. silsinler sonra ben kendim kaydolurum, sonucta mail adresi bende. facebook ne kadar gerizekalı başkasının mail adresi ile nası kaydolmaya izin verir anlamıyorum. bu tarz bir olay başına gelen ya da duyan var mı?

not:lütfen altı üstü bir mail adresi yenisini al demeyin, 15 yıldır kullandıgım sadece soyadim@.. olan bir adres bu neden yeni bir mail adresi alayım facebook için.

• Dostum nası kayıt olmuş ki. Facebook'a kayıt oldugun zaman email den aktifleşitirmeyi istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.