Şimdi Ara

mahkemem var lütfen yardım edin İlk csbm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR OLAY TAM OLARAK BÖYLE anlatıyorum

Bugün telefonum çaldı merve arıyodu buseyle sana ders çalışmaya geliceğiz dedi bende fırsat bu fırsat hazır evde annemde yok ne güzel ders çalışırız die düşünüp tamam dedim.Neyse geldiler ben merveyle buseyi bekliyordum ece'de onlarla gelmiş kovcak halim yok ya içeri buyur ettim hoşgeldiniz filan , başladık ders çalışmaya bunlar bana sinsi sinsi bakmaya başladılar kendimi 3 vahşi kaplanın köşeye sıkıştırdığı yavru antilop gibi hissetmeye başladım anlamıştım zaten niyetlerinin ders çalışmak olmadığını , terliyordum bana hep bir ağızdan üstünü çıkartsana terliyorsun dediler bende sağolun kalsın dedim bunlar bir anda üstüme saldırdılar a101'den 4,99 a aldığım t shirti yırttılar hemen elimdeki kalemi mervenin gözüne sapladım oracıkta bayıldı ama diğer 2si hala ustumu cıkartmaya çalışıyodu , bense tanrıya dua edıyodum tanrım yardım et die o anda hemen aklıma samsun çiftlik nike mağazasından aldığım ayakkabılarım geldi hemen dolaba koştum ayakkabılarımı giydim ve busenin ağzına 44 numara ayakkabılarımla tekme attım çatt tam ağzının ortasına denk geldi 2-0 öndeyim oracıkta nakavt o arada hakem araya girdi saymaya başladı ...
    (NE HAKEMİ LAN O BAŞKA HIKAYEDEYDİ KARIŞTI) ... neyse busede etkisiz hale gelmişti ordan direk mutfağa geçtim artık kaçıcak yerim kalmamıştı ya kirlenicektim yada kendimi mutfak camından aşağı atıp onurlu bi şekilde ölücektim , o sırada gözüm tezgahın üstünde duran ve bimden aldığım sucuk ve kaşarları tost yapmak için kullandığım tost makinesine ilişti , kendi kendime ben bunu tost yaparım aga dedim ve eceyi boynundan yakaladım ve tost makinesine kafasını bastım öyle bi çığlık attıki civar binalardaki hamile kadınlar çocuklarını düşürdü , yaşlı dedeler neneler kalp krizi geçirdi , neyse zaten annemde geldi direk savcılığa başvurduk 5. ayda mahkemem var hepiniizi bu cinsel istismar mağduru kardeşinize desteğe bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coconut55 -- 26 Şubat 2013; 22:40:56 >

• OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • begenmedınızmı low
  • ilk defa bir csb okumayı yarıda kestim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  mahkemem var lütfen yardım edin   İlk csbm
  • Dostum sen yanlış anlamışsın. Csb yazdığını söylememen lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrctyln53

Dostum sen yanlış anlamışsın. Csb yazdığını söylememen lazımdı.

belkide insanları kandırmadıgım için dışlanıyorum ha ne dersin pis zenci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

quote:

Hey dostum eğer bana bir daha pis zenci dersen. Lanet kafanı o b*klu k*çına sokarım.
  • hepsine tecavüz etseydin +1 vercektim knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

hepsine tecavüz etseydin +1 vercektim knk

erkek adam yapmaz öyle seyler ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

quote:

Hey dostum eğer bana bir daha pis zenci dersen. Lanet kafanı o b*klu k*çına sokarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.