Şimdi Ara

mahkemelik htc one yi garantiye verebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar vatandan almış oldugum htc one tam 6 kez servise gitti kvk yaratıgı deyim burda telefonun pertini çıkardılar telefon gine aynı donanımsal hata vermeye başladı bu telefonu tüketici mahkemesine dava açmıştım dava devam ediyor tekra servise versem davayı etkilermi

Orijinalden alıntı: bilek

merhaba arkadaşlar vatandan almış oldugum htc one tam 6 kez servise gitti kvk yaratıgı deyim burda telefonun pertini çıkardılar telefon gine aynı donanımsal hata vermeye başladı bu telefonu tüketici mahkemesine dava açmıştım dava devam ediyor tekra servise versem davayı etkilermi

emin değilim ama etkilemez diye düşünüyorum. çünkü servis tutanakları ile zaten durum ispatlanır. ama yinede kesin bilgi olan arkadaslar yazarsa bende tam öğrenmiş olurum.

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Orijinalden alıntı: bilek

merhaba arkadaşlar vatandan almış oldugum htc one tam 6 kez servise gitti kvk yaratıgı deyim burda telefonun pertini çıkardılar telefon gine aynı donanımsal hata vermeye başladı bu telefonu tüketici mahkemesine dava açmıştım dava devam ediyor tekra servise versem davayı etkilermi

emin değilim ama etkilemez diye düşünüyorum. çünkü servis tutanakları ile zaten durum ispatlanır. ama yinede kesin bilgi olan arkadaslar yazarsa bende tam öğrenmiş olurum.

bilgi için çok teşekürler makhemeye tüm kvk servis kagıtlarını sunmuştum

• Verme hocam. Dava dusebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    KULA BELA GELMEZ HAK YAZMAYINCA HAK BELA YAZMAZ KUL AZMAYINCA - Ankara / Cankaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone'dan LG G2'ye geçenler...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.