Şimdi Ara

Mahkemeden çağrı geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçen sene karıştığım bir kavga yüzünden pazartesi günü mahkeme tarafından çağrıldım,gitmezsem ne gibi sorunlarla karşılaşırım ya da karşılaşır mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Evinden aldırırlar.

Ben de düzgün düzgün cevap bekliyorum,adamın beyni bi tek buna yetiyo unutmuşum.
    Neyse pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLOVEL -- 28 Eylül 2012; 17:21:38 >
  • Mahkemeye gitmezsen savcı senin hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkartır o sırada uyuyor bile olsan don paça zorla götürürler seni.
  • Sanık olarakmı tanık olarakmı cağrıldın?polis zoruyla getirilirsin mahkemeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşım da aynı durumdaydı 2-3 defa kağıt geldi gitmedi bir sorun olmadı en sonunda gidip ifadesini verdi
  • Gitmeni tavsiye ederim.

Aksi takdirde hakkında yakalama kararı verilebilir.

Sonra ilk gireceğin GBT kontrolünde göz altına alınırsın.

Kuvvetle muhtemel gece yakalanacağın için sabaha kadar nezarette kalırsın.

Gerek yok, bence duruşmaya katıl sen.
  • sanık yada müşteki sanıksan zorla getirme çıkar önce sonra yakalama çıkar. zorla getirmede polisler seni arar sabah 8 de mahkemede ol der gitmezsen zorla götürür. Yakalama çıkarsa türkiyenin heryerinde aranırsın ilk kimlik sorgulamasında önce nezarette kalır sonra nöbetçi mahkemeye ifade verirsin. Tanık yada müştekisen hiç bir şey olmaz gitme istemiyorsan. not: iyi kontrol et tanık mısın müştekimisin sanıkmısın müştekisanık mısın? not2: güzel kardeşlerim lütfen mahkememe ve savcılık farkını artık öğrenin. savcılıkta savcı vardır hakim yoktur. mahkemede hakim vardır (ağır cezalar hariç). not3: bu dediklerim mahkeme için geçerlidir savcılık uygulaması nasıl bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.