Şimdi Ara

Mahkeme bitti!(YARGITAY ONADI) TEKNOSA VE FUJITSU (Paramı Aldım) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
566
Cevap
3
Favori
37.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YUSUFM

Teşekkür ederim. Harf atlama; yazı yazarken tuşa bastığın halde random olarak bazı tuşların basmaması yazı arada karakterleirn eksik çıkması problemi..

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

helal olsun kardeş ya. valla tebrik ediyorum seni.

bu arada harf atlama problemi ne demek ya.

böylede saçma hata hiç duymamıştım ya
  • Fujitsu Kullanıcıları pek uğramadı herhalde. ben klavuzumu kaybettim onun için lazımdı.

quote:

neden ki?

quote:

Orjinalden alıntı: BANUA

KIMSEDE YOK GALIBA:(

quote:

Orjinalden alıntı: BANUA

AMİLO PRO V2045 KULLANIM KLAVUZU LAZIM ELİNDE OLUPTA YARARLANMAYAN VARSA BANA GÖNDERİRSE ÇOK MEMNUN OLURUM

• 27 Aralıkta mahkemeden karar çıkmış ilgili kuruluş tarafından hala somut bir adım atılmamış yazık diyorum

• Arkadaşlar,

Dün adliye ye gittim ve TEKNOSA dava yı Yargıtay a götürdüğünü öğrendim. Yani süreç yine uzadı. Artık sabretmekten başka yapabileceğim birşey yok. Açıkçası TEKNOSA nın bu mücadelesine şaşırmamak mümkün değil ama dava yargıtay da onanırsa o zaman TEKNOSA ya süprizlerim olacak. Ben bunca zamandır sabrettim, sabırlı insanım çileden çıkmayacağım ama TEKNOSA nın yaptıklarına karşı mücadelem her platformda devam edecek. Sizlerde rica internet iletişiminin gücünü kullanarak bu olayı daha çok kişiye duyurmanız. Çünkü zaman birlik zamanı ve mücadele zamanı, hepnize çok teşekkür ederim.
  • Yazık çom yazık hemde TEKNOSA gibi bir şirket.

quote:

Arkadaşlar,

Dün adliye ye gittim ve TEKNOSA dava yı Yargıtay a götürdüğünü öğrendim. Yani süreç yine uzadı. Artık sabretmekten başka yapabileceğim birşey yok. Açıkçası TEKNOSA nın bu mücadelesine şaşırmamak mümkün değil ama dava yargıtay da onanırsa o zaman TEKNOSA ya süprizlerim olacak. Ben bunca zamandır sabrettim, sabırlı insanım çileden çıkmayacağım ama TEKNOSA nın yaptıklarına karşı mücadelem her platformda devam edecek. Sizlerde rica internet iletişiminin gücünü kullanarak bu olayı daha çok kişiye duyurmanız. Çünkü zaman birlik zamanı ve mücadele zamanı, hepnize çok teşekkür ederim.

• Tebrik ediyorum arkadaşım adelet yerini bulmuş teknosa
  • Henüz daha kesinleşmedi, mahkeme kararı tamam, sıra yargıtay da nasip artık.

quote:

Orjinalden alıntı: nlrmrt

Tebrik ediyorum arkadaşım adelet yerini bulmuş teknosa
  • burdan sorası kolay artık ya oda olur işallah hasretle haberlerini bekliyoruz
  • sadece size değil yedi düvele ilan edeceğim. Şimdiye kadar yaklaşık 100 bin kişiye ulaştı, bundan sonra hedef en az 1 milyon kişi.. tabii sizlerin desteğiyle..

quote:

burdan sorası kolay artık ya oda olur işallah hasretle haberlerini bekliyoruz
  • Sonuna kadar arkandayız senin gibi insanları gördükçe bizlerde birşeyler öğrenip cesaretleniyoruz çok yararlı bir topic açmışsın tekrar tebirik ederim yakın zamanda bende boğaziçi bilgisayarla böyle bir duruma gelicem bakalım ne olcak hayırlısı artık birde birşeyi öğrenmek istiyorum ilk olarak yaptığın işlem nedir tüketici haklarına falanmı gidiyorsun ?

quote:

sadece size değil yedi düvele ilan edeceğim. Şimdiye kadar yaklaşık 100 bin kişiye ulaştı, bundan sonra hedef en az 1 milyon kişi.. tabii sizlerin desteğiyle..

quote:

• Forumda ayrıntılı olarak anlattım diğer sayfalardan takip edebilirsin. desteğiniz için teşekkürler..

quote:

Sonuna kadar arkandayız senin gibi insanları gördükçe bizlerde birşeyler öğrenip cesaretleniyoruz çok yararlı bir topic açmışsın tekrar tebirik ederim yakın zamanda bende boğaziçi bilgisayarla böyle bir duruma gelicem bakalım ne olcak hayırlısı artık birde birşeyi öğrenmek istiyorum ilk olarak yaptığın işlem nedir tüketici haklarına falanmı gidiyorsun ?

quote:

sadece size değil yedi düvele ilan edeceğim. Şimdiye kadar yaklaşık 100 bin kişiye ulaştı, bundan sonra hedef en az 1 milyon kişi.. tabii sizlerin desteğiyle..

quote:

• Arkadaşlar,

Temyiz dilekçesi elimize ulaştı, resmen komedi. Yine mahkeme sürecinde olduğu gibi ortaya hiçbirşey koymayan sadece itiraz eden bir dilekçe. Üstelik olaydan o kadar uzak ki konuyu bile anlayamamışlar ki anlatsınlar...
  • YUSUFM bu davada elimizden geldiğince sana yardımcı olmak isteriz. umarım temyizde de !!! cevabı alırlar da görür o s...klar. kusura bakmayın ama bu tür şeylere çok sinirim bozuluyor.
    umarım süprizin teknosayı tamamen kökten çözer :D
    mahkeme için tekrar tebrikler
    allah sabır ihsan eylesin :)
  • teşekkür ederim. şimdi temyiz için esaslı bir cevap hazırlıyoruz avukatımla, karar hayırlısıyla olumlu olacak. desteğiniz için teşşekürler. bu olayı elinizden geldiğince duyurursanız başkalarının başı yanmaz...

quote:

Orjinalden alıntı: Dt. Dogukan

YUSUFM bu davada elimizden geldiğince sana yardımcı olmak isteriz. umarım temyizde de !!! cevabı alırlar da görür o s...klar. kusura bakmayın ama bu tür şeylere çok sinirim bozuluyor.
    umarım süprizin teknosayı tamamen kökten çözer :D
    mahkeme için tekrar tebrikler
    allah sabır ihsan eylesin :)
  • yani azminize helal olsun demekten başka ne denebilir.
  • BENDE YUSUFM ARKADAŞIMLA MANİSADA AYNI TEKNOSA MAĞAZASINDA ALDIM 2 NOTEBOOKUMUDA HP DE 1 TANE ÖLÜ PİKSEL VARDI GÖTÜRDÜM BENİM ARKADAŞTA ORDA ÇALIŞIYOR SAĞOLSUN BİRAZ ISRAR EDİNCE DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDILAR.MÜDÜRÜ FABRİKAYA İADE EDİCEZ DEDİ AMA SONUÇ OLARAK ARKADAŞIMDAN ALDIĞIM CEVAP BENİM MAKİNAYI ANLAMAYAN ÖLÜ PİKSELE DİKKAT ETMEYEN BİR ARKADAŞA SATMIŞLAR...GARİP DOĞRUSU
  • Malesef bu işler böyle yürüyor. Kimi kandırabilirlerse satıyorlar. Sonuçta V2045 serisi problemli ve servis bir ara tamir yetişemiyor en küçük bios güncellemesini bile 15-20 günde geri iade edebiliyordu. Ama o seriyi bir şekilde bitirdiler, kampanyalarla göz boyama ile sattılar. İnşallah yargı kararı ile iade etmiş olacğaım.

quote:

Orjinalden alıntı: deacon_frost

BENDE YUSUFM ARKADAŞIMLA MANİSADA AYNI TEKNOSA MAĞAZASINDA ALDIM 2 NOTEBOOKUMUDA HP DE 1 TANE ÖLÜ PİKSEL VARDI GÖTÜRDÜM BENİM ARKADAŞTA ORDA ÇALIŞIYOR SAĞOLSUN BİRAZ ISRAR EDİNCE DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDILAR.MÜDÜRÜ FABRİKAYA İADE EDİCEZ DEDİ AMA SONUÇ OLARAK ARKADAŞIMDAN ALDIĞIM CEVAP BENİM MAKİNAYI ANLAMAYAN ÖLÜ PİKSELE DİKKAT ETMEYEN BİR ARKADAŞA SATMIŞLAR...GARİP DOĞRUSU

• ustadım gecmis olsun ama mahkeme ilamının temyiz asamasında bile olsa icra"ya konulması mumkundu yanlıs hatırlamıyorsam,ugradıgın dogrudan zarar nedeniyle tazminat isteminde bulundun mu
  • Helal olsun valla..Büyük bi çaba harcamışsın..
  • YUSUFM, senin elin kitap yazar. Başından geçenleri anlat yeter.

Teknosa vs. YUSUFM
    Teknosa'yı nasıl icaraya verdim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.