Şimdi Ara

(mahina) head gm resımlerı ve banımın acılması ıcın konustuklarım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaf bu mahina ya hastayım ben ya beim ban ımıda 30 günden 7 güne çekmişti. Ban sebebide üzerinde 8 tane +8iron impact ile yakalanırsam biraz dikkat çekeceğimi düşünememiş olmak galiba Bende seviyorum o gm i ya hakkatten sadrazam a katılıyorum. ÇOK SEKSİ BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Bide benim mage e bak öğğğğğğğğğğğ

• sadrazam bende ankara bahçelievler 3.cadde de oturuyom hangi cafede oynuyosun
  • cafeden oynamadım oynamamm da kardesım evden oynuyorum
  • way be iiiii
  • mahına bı bayan ayrıca cok samımı bı dostlugum var ares zamanında cok yardımını gordum ama suan baska bı serverde kendısı aslen ıngılız cok ıyı bırısı cıdden...

ankarada herkes nerde yazsın bende ankaradayım ... angorada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 21 Nisan 2006; 11:30:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

mahına bı bayan ayrıca cok samımı bı dostlugum var ares zamanında cok yardımını gordum ama suan baska bı serverde kendısı aslen ıngılız cok ıyı bırısı cıdden.

mahina su anda 3 servera bakıyor zaten head gm zannedersem eskı adı sessa evet ılımlı yaklasıyor sohbetı baya guzel cz de yakaladıkca benı yanıma gelıyor....
  • usa da kuzenım bılg. muh ordan tanıyorum ben mahına yı sonra gm oldu ıse basladı fılan ıyıdır baya..

tersı pıstır ama :)
  • banımı bı acsın guzel olacak anasını satayım su clan bug gecınce uyuz oluyorum bı dunya adam cıkmıs clandan yıne banlıyken grade bılem dustuk yaw
  • :))))

Cok güsel sallamıssın valla diyecek bisi bulamıyorum :D
    adam orda sana kral olmana yardımcı olucam die bi pm göremedim ben
    sadece sana demiş 7 gün ban kral felan olmana yardımcı olıucam die bisi yok :D

dipnot : orda bide senle dalga geçmiş erkek deyilim kızım demiş :)
    sen halen ı love man yazmıssın :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan816 -- 21 Nisan 2006; 11:47:31 >
  • abısı sen orda ıyı okumadın sanırım topıgın basını banımın aıclması ıcın konustuklarım dıyorum....butun konusmaların ss ını koymadım cunku cekmedım 1 saat muhabbet ettım . sana yalan borcum yok
  • arkadasım kımse kımseyle dalga gecmedı ozamana kadar ben bayan oldugunu bılmıyordum soleyınce ogrendım cok bılmıslık taslamaa burda
  • ya aklıma takıldıda birazda zor olabilir şu ellerindeki bastonların attachları defanceleri kaç merak ettimde bide şu krallara verilenlerinkinide yazarsanız seviinirim şimdidentyy....
  • attack def yok bendede var ınvalıd pass olan charda sadece gecen yıl xmass hedıyesıydı
  • gm ın elındekılerı bılmıyorum ama forumda bı topıc vardı bı arattırma yap ıstersen kralın elındekı asalrın atagı yok dıye bılıyorum sadece sekılden ıbaret
  • walla beyler benim tawsiyem koXP partisine girmeyin sonunuZ baNLa biTEr öLE koxp kullancaksanızda cz de 5 li ok gibi kendini belli eden yöntemler kullanılmaması gerekir die düşünüyorumm NOwa ya 10 kaLdıı :)
  • yaw kardesim ben kral olucam oda destek vericem die bisi yazmıyo
    burda kalkıpda hava tasladıgımda yok.ben ne görüyosam söylüyorum.
    atıp tutmalarını yazdım.sende o zaman o jpg leride cekip koysaydın.Resmen senle dalga geçmiş..mahina no dont man women demis..
    (mahina erkek deyil bayan) gibi konusmus...Sende ı love man yasmıssın.... anlatabildim mi gelipte sana hava atmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan816 -- 21 Nisan 2006; 13:35:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkan816

yaw kardesim ben kral olucam oda destek vericem die bisi yazmıyo
    atıp tutmalarını yazdım.sende o zaman o jpg leride cekip koysaydın.Resmen senle dalga geçmiş..mahina no dont man women demis..
    (mahina erkek deyil bayan) gibi konusmus...Sende ı love man yasmıssın.... anlatabildim mi gelipte sana hava atmıyorum.

bırıncısı o ss lerı cekmedım sonradan aklıma geldı ama cok gectı aday olunca gorursun ....ıkıncısı bayan oldugunu bılmıyordum o ana kadar man dıye konusoyrdum...bayan oldugunu soledı bunda dalga gecılcek bısey yok normal bı sekılde ı dont man dedı bunda dalga gecılcek bısey yok nasıl bı anlayıs tarzın var anlayamadım nerenle anlıyorsun yanı onuda bılmıyorumm

• quote:

Orjinalden alıntı: ozkan816

yaw kardesim ben kral olucam oda destek vericem die bisi yazmıyo

sen kimin fake'sin cok merak ediyorum, büyük ihtimalde çekemediğin için bunları yazıyosun....
  • Sanırım oyundaki nickin Lady_Martha senınle eslantta bi kaç kere karşılaşmıştık...

Senin klanında bizim rezzer charım vardı nicki Acil_Ambulans 'tı.

Toplu(!) dark mare kesıyodunuz. Tabii adamlarının korkup çoğu kaçıyordu... Eğer bi gün oyunda karşılaşırsak muhabbet etmek isterim seninle oyundan anlayan adam pek yok

Bilende bilmeyende konuşuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Playboy

Sanırım oyundaki nickin Lady_Martha senınle eslantta bi kaç kere karşılaşmıştık...

Senin klanında bizim rezzer charım vardı nicki Acil_Ambulans 'tı.

Toplu(!) dark mare kesıyodunuz. Tabii adamlarının korkup çoğu kaçıyordu... Eğer bi gün oyunda karşılaşırsak muhabbet etmek isterim seninle oyundan anlayan adam pek yok

Bilende bilmeyende konuşuyor...

slm sana sanırım senı hatırladım sen benım alyydeydın gece cagırmıstım herkesı toplu dm ıcın hatırladım...su an mage charım banlı ama rezzer charımla oyundayım konusmak ısteyen varsa b1 eslanttayım TURKISHBUFFER zaten canım sıkılıyor mage ın tadını vermıyor boş boş oturuyorum leş kaldırıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.