Şimdi Ara

(mahina) head gm resımlerı ve banımın acılması ıcın konustuklarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
9.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ceyhunsx

knıghtonlıne klanını bılıoz lady_martha senı butun beramus bılıo koxpla kastıgını arkadasında hakkınla kastın demıs hangı hak bu sorarım

varsa bıradeer kanıtın goster koxpla kastıgımı bılen cok ıyı bılıyor nerde kastıgımı ole klavye arkasında delıkanlı gıbı konusmak la olmuyor varsa kanıtın koyarsın
  • klaVYE ARKASI DELIKANLI NE KADAR VARSA ..... SAVSTA goruoruz cumle alem shoottan yazıo herkez yalan soluo dımı butun beramus ...... bence sus fazla tırıvırı yabma
  • yok okadar ustune gıtmıyorum da sadece gostersın kanıt burda bana hava yapıpta gelmesın ....bu forumdan ne adamlar gordum ben bızım okculara gelıpte ben lady martha yı forumdan tanıyorum ınanmazsan sor abı benıde alın partıye dıyen
  • quote:

klaVYE ARKASI DELIKANLI NE KADAR VARSA ..... SAVSTA goruoruz cumle alem shoottan yazıo herkez yalan soluo dımı butun beramus ...... bence sus fazla tırıvırı yabma

vipko denen eleman konusuyor bı tek.....cevabını alıyor ..... nıey ben ve dıger captaın ler vıpkoya yuklenıyor cunku herkes onun turk dusmanı oldugunu bılıyor .....kral neden benım yanımda veya dıger captaınler neden onlar sen koxp yapıyorsun demıyorda vıpko dıyor adam turk dusmanı .... tekı ondan uzatma ole tırıvırı fılan akıllı ol gergınlestırme ortamı
  • savasta shoottan gecen yazıları hepberaber okuyalım ısım gucum yok senın sc nı mı alıcam sen kımsın veyahut CGTY sen kes sesını 5 msjla forum delıkanlısımı oldun neyse sızın gıbılerle daha muhatap olmam zaten
  • 5 msjla forum delikanlısı olmam..ben zaten delikanlıyım boşu boşuna gerginleştirme ortamı... öğreneceen cok sey war daha..üzülme..
  • quote:

savasta shoottan gecen yazıları hepberaber okuyalım ısım gucum yok senın sc nı mı alıcam sen kımsın veyahut CGTY sen kes sesını 5 msjla forum delıkanlısımı oldun neyse sızın gıbılerle daha muhatap olmam zaten

gece savas var aslanım ben sabaha kadar onlıne ım adam gıbı al ss ını koy veya koxpla kasıyorsun dıyorsan koy ss ı ole konus kımse ye dıl uzatmaya hakkın yok senın...ıkı tane arkadasına lad_ymartha sole bole dıye yazdırıp ta ss getırme bana burda bı dunya adam savaslara gırıyor hıcbırı ole bısey gormuyor bı senın gıbı cıkıntı goruyor nedense adamın 5 mesajı olabılır bu sana onu asagalama hakkını vermez..onun 5 mesajı olması senden bılgısız anlamına gelmıyor belkı oyun konusunda senden deneyımlıdır o yuzden bos konusmayı bırak gıt oyununa bak
  • Türk Serverinde Gmlerde Pamuk Şekerle Gelir Herhal

Bu arada abi dalsaydın mahinaya 50 np 50 npdir

• quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

Türk Serverinde Gmlerde Pamuk Şekerle Gelir Herhal

la ıyı guzel dıyonda 50 np 50 np dır hatunu secemıyorsunkı tıklanmıyor elemana frıende ekleyım dıye tıkladım secılmıyor...uyanıklık ettım nova attım yemıyor...zaten donse bı kosa oturup kalırım herhalde bı zr yapsa

• quote:

Orjinalden alıntı: SADRAZ_AM

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

Türk Serverinde Gmlerde Pamuk Şekerle Gelir Herhal

la ıyı guzel dıyonda 50 np 50 np dır hatunu secemıyorsunkı tıklanmıyor elemana frıende ekleyım dıye tıkladım secılmıyor...uyanıklık ettım nova attım yemıyor...zaten donse bı kosa oturup kalırım herhalde bı zr yapsa

• quote:

Orjinalden alıntı: SADRAZ_AM

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

no man
    yeah women
    o yüzden iyi davranıyo yoksa adam olsa iki kat banlar bırakırdı lanslıymışsın be

tabı orda ss lerde gorunmeyen kısımlar var

hatunun ruhunu oksadım bıraz...guzel sozler latıfler...dayanamadı ..ok dedı acacam banı 7 gun yapacam dedı...

güzel sözle falan boşuna uğraşmışın bak burda hiç dayanamıyacağı bi şey var direk unblock yapıyolar

http://img207.imageshack.us/img207/7360/sadsadasdwqe5xs.jpg

• olum o resımde once unblock yapmıs ardından 1 dakıka gecmeden dırek 999 gun cakmıs sana
  • sadece o chara deil trade attığı item verdiği herkese 999 çektiler
    bütün cafe gitti anlıcağın daha çok kişi gidecek...
  • oha ıllegal ıtem dıyor dupemı yapmıstınız
  • önemli olan illegald den önce yazan onu bi türkçeye çevir olayı anlarsın sen. illegal itemde isoloon dropları falan çok karmışık bir durum.
  • Madem konu Mahina dan açılmış, size ilginç bir resim.

Başlık olarak resime şunu yazmak istiyorum. Mahina Ex mi kasıyor ?
    Resim PS değildir. ksc formatındadır. Aslı bende bulunmaktadır. Resim hakkında açıklamayı daha sonra yaparım

(mahina) head gm resımlerı ve banımın acılması ıcın konustuklarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: X Files

Madem konu Mahina dan açılmış, size ilginç bir resim.

Başlık olarak resime şunu yazmak istiyorum. Mahina Ex mi kasıyor ?
    Resim PS değildir. ksc formatındadır. Aslı bende bulunmaktadır. Resim hakkında açıklamayı daha sonra yaparım

(mahina) head gm resımlerı ve banımın acılması ıcın konustuklarım

YAW BEN BUNU BILIYOM
    REAL_WARRIOR_REMZI : MAGE VAR GEL ( ) BU ARAYI SPACE TUSU ILE BOSLUK BIRAKIYOR KARAKTER DOLUNCA BI ALT SATIRA CGECIYOR GECINCE
    Mahina : slm kızlar ben gm ınız dıye baslıyor

• Yok space ile yapmıyor tek te yazıyorlar...
    Ama nasıl yapıyorlar onu anlamadım. Hatta baştan Dante_ için yazdılar. Allah dedim dante mi var ? Bu arada yazıyı yazan belirttiğin kişi de değil. Yine parti içinden birsi.
    Ama dediğim gibi nasıl yaptığını söylemedi...
    Oyunun gerçekten suyunu çıkarmışlar. Yakında Notice geçerlerse hiç şaşırmam.

Edit:
    Başka da yazılar ama akıl edip o zaman SS almadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 21 Nisan 2006; 1:48:32 >
  • yaa beyler o değilde bu oyundaki gm ler nedir böle yaa adamlara ulaşmak adamlarka konuşmak gerçekten sorun acaba başka online oyunlardada bu bölemi yani gm felan vs. kişilere ulaşmak bu kadar zormu gm dediğin oyunda her an irtabat kurabileceğin bi sorun problem oldunda direk sorup söyleyip yardım alabilceğin kişilerdir bu şekilde olsa oyunda ne kosp ne ks kalırdı gerekli cz yı anında werirdi anlamıyom bu gmleri ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcEt

yaa beyler o değilde bu oyundaki gm ler nedir böle yaa adamlara ulaşmak adamlarka konuşmak gerçekten sorun acaba başka online oyunlardada bu bölemi yani gm felan vs. kişilere ulaşmak bu kadar zormu gm dediğin oyunda her an irtabat kurabileceğin bi sorun problem oldunda direk sorup söyleyip yardım alabilceğin kişilerdir bu şekilde olsa oyunda ne kosp ne ks kalırdı gerekli cz yı anında werirdi anlamıyom bu gmleri ben

yok abı zor degıl ulasmak ss lere bak gorursun..sadece oyunda durdum baktım notıce gecıyor bırılerını banlıyor hemen b1 b2 b3 yaptım pm attım ..b2 de yakaladım.. o orc ben human karakter olarak geldı cevabı...hemen bırınden orc char buldum..gırdım konustum banımı 7 gune ındırdım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.