ya arkadaşlar artık isyan edeceğim, burada köpekleri sevmeyenlerin hiç mi hakkı yok bir mahallede bu kadar kişi köpek beslemezki
evden çııkıyorum, 50 metre ötede işyeri var oraya gidene kadar bile en az 1 tane köpek görüyorum.
bugün markete gittim, gelirken sokakta tasmasız gezen husky gördüm adam gibi yürüyorsun kaldırımda, yanından bir köpek havlıyor, 2 metre havaya uçuyor insan. hadi bulaşmayana bulaşmasalar neyse diyeceğim. durup dururken de musallat oluyorlar
bir gün çıkıyorum bu doberman gibi birşey var başka gün çıkıyorum boxer rahat da durmuyorlar etrafa saldırmaya çalışıyorlar. evde oturuyorum, herifin teki almış bir köpeği yanına, oturmuş apartmanın önüne, köpek yerinde durmuyor yanından geçenlere afkuruyor. yan sokakta pitbull bile var. yuh dedim ya.
işyerinde alt katta oturan kişide bile köpek var, tam apartmanın önüne geliyorum, köpek dışarıda hayır rahat dursalar.
zaten sokak köpeklerinden hiç bahsetmeyeceğim. kardeşim rahat rahat sokakta gezilmiyorki.
of be içimi döktüm sonunda
Bizim burada APAÇİ cenneti
ya arkadaşlar artık isyan edeceğim, burada apaçileri sevmeyenlerin hiç mi hakkı yok
bir mahallede bu kadarapaçi beslemezki
evden çıkıyorum, 50 metre ötede dükkana gidene kadar en az 1 apaçi görüyorum.
bugün markete gittim, gelirken sokakta tasmasız apaçi gördüm.
adam gibi yürüyosun kaldırımda, yanında bir apaçi çıkıyor veriyor arabadan müziği son ses, 2 metre havaya uçuyor insan.
bir gün çıkıyorum apaçi diğer gün çıkıyorum yine apaçi . Rahatda durmuyorlar kızlara laf atmaya çalışıyorlar. Evde oturuyorum herifin teki almış altına doğan görünümlü çakma şahin, park etmiş apartmanın önüne , apaçi yerinde durmuyor gelene geçene afkuruyor. Yan sokakta emo bile var. Yuh dedim ya.
İşyerinde çalışan apaçi bile var. tam işyerinde geliyorum apaçi dışarda
Zaten emolardan bahsetmeyeceğim . Rahat rahat sokakta gezemiyoz yav
olum köpek her insan cenneti die şikayet ediyo mu aaa siz de ii alıştınız sadece senin mi sandın bu dünyayı alla alla
ne alakası var kardeşim, biri gitse evinde yırtıcı hayvan beslese sokakta gezdirse güzel mi olur, bu dünya bize kalmadı zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Biruni 3-4
ne alakası var kardeşim, biri gitse evinde yırtıcı hayvan beslese sokakta gezdirse güzel mi olur, bu dünya bize kalmadı zaten.
valla sincaplar ormanlarımızı yıkıp bina yaptılar die şikayet etmiyorsa sen de şikayet etmicen! hem köpek yırtıcı mı alla alla hiç yoktan ona buna tecavüz etmez,soykırım yapmaz,canlı türlerini öldürmez o haycancık bence biz daha yırtıcıyız
ormanları yıktıklarına seviniyormuyuz biz rant için ormanları talan edenlere söyleyeceksin onu. 2b arazileri kanununu geçirmeye çalışanlara ya da köpeklerin ne yaptığını nereden biliyorsun ya da bizim mahallede mi yaşıyorsun?
ormanları yıktıklarına seviniyormuyuz biz rant için ormanları talan edenlere söyleyeceksin onu. 2b arazileri kanununu geçirmeye çalışanlara ya da köpeklerin ne yaptığını nereden biliyorsun ya da bizim mahallede mi yaşıyorsun?
sonuçta o köpek senden daha zararsız bu dünyaya onun şikayet etmesi lazım her yeri beton ettiler yaşamımızın içine ettiler die ama maşallah sen de pişkin olup onu şikayet ediyorsun oh anan oh ne iş üre üre maymunlar kaplanları öldür,fabrika kur küresel ısınma yap sonra pişkin pişkin hayvanları şikeyet et cık cık cık ayıpsız seni ne istiyon o cicim köpeklerden heeee
evet bazı hayvan sahipleri çok patavatsız pervasız davranıyolar bizimde apartmanın önüne köpeğinin kakasını yaptırıp gidiyodu babam tartıştı adamla adam poşet getirip b*ku temizledi çok komikti böyle yapmak lazım
ve tasmasız köpek gezdirenlere birşey yapmaz diyorlar sahibini ısıran köpek yokmu sanki beni ısırmayacağını nerden biliyor anlamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Atesmu
quote:
Orjinalden alıntı: Biruni 3-4
sonuçta o köpek senden daha zararsız bu dünyaya onun şikayet etmesi lazım her yeri beton ettiler yaşamımızın içine ettiler die ama maşallah sen de pişkin olup onu şikayet ediyorsun oh anan oh ne iş üre üre maymunlar kaplanları öldür,fabrika kur küresel ısınma yap sonra pişkin pişkin hayvanları şikeyet et cık cık cık ayıpsız seni ne istiyon o cicim köpeklerden heeee
beni kendinle karıştırıyor olabilirsin o cicim köpeklerin yaşam alanı vardır. her canlının kendi yaşam alanı vardır. bunun yanında insanların da yaşam alanı vardır aa ben köpeğimi getirirm etrafa pisletirim, onların hakkı biz alanlarını çaldık. bu sözler mi doğru olan. ya da maymunları kaplanları mı öldürüyorum. biraz mantıklı konuş. ben istediğimi yaparım ayağına insanların huzurunu kaçırma hakkı kimsede yok. yarın o pitbull birini parçaladığında o canın hesabını da verebilir misin sen?
merak etme "maymunlar ölüyor ormanlar yanıyor" sözlerini en az senin kadar söylüyorum. ama maymunlar ölüyor diye onlara evimizi mi açacağız. sanki ormanları ben yok etmiş gibi konuşma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme